Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

10 mega za kvalitní radu.
Ruda
Čau,
rovnou k věci.
Včera jsem normálně hrál GTAčko, vypl jsem to a šel jsem spát. Dneska jsem došel na komp a kdykoliv se pokusím spustit jak SINGLE tak SAMP tak to začne nabíhat, naskočí černá obrazovka, GTAčko problikne, vypne se to a nic se už dal neděje. Zkoušel jsem více instalaček a dokonce i no install GTAčko, dělá to u všech jak u SAMPU tak u Singlu.

Očekávám nějaké rady, samozřejmě za odměnu 10 mega, když to vyřešíme rychle tak bude i víc.

Operační systém: Windows 7
Verze GTAčka: warez

// Kompatibilita vyzkoušena, spustit jako správce vyzkoušeno.
DarkShootr
Jiný crack ^^
AK47
Stejný problém jsem míval i já (ne, já ho pořád mám, ovšem na jiném počítači, uff :D), bohužel Ti poradím jen jak se dostat do GTA, aby to přestalo dělat Ti neporadím Sad

U sampu tedy, zkus rychleji než to problikne, neboli než se objeví načítací kolonka (která se neobjeví :D), spustit Správce úloh, vypnout GTA a poté to zkus znova.. někdy to chce vícekrát.
f86
obnova systemu
boss02
uplne odinstaluj gta aj samp a vymaz subor z gtackom v program files a nainstaluj na novo a pojde urcite
_ReMinGtoN_
Přeinstalovat GTA do základů jsi zkoušel ?
Ondrah98
Máš správnou verzi GTA, musíš mít patch 1.00. Jen mě to napadlo, občas s tím bývají problémy ;)
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Sh1TeRkO
Verzia 1.00?

Crack?

Obnov systém o 2-3 dni, alebo na bod, ktorý Ti dá k dispozícií.
Luky_SVK
Myslím že najlepšia bude obnova
-Fico-
Preinštaluj DirectX a máš hotovo.
pavol5231
Do SZ ti posielam patch, skús to
Ruda
Citace
Jiný crack ^^

Když napíšu, že jsem to stahoval 3x tak myslíš že používám stále ten samý crack?

Citace
Stejný problém jsem míval i já (ne, já ho pořád mám, ovšem na jiném počítači, uff :D), bohužel Ti poradím jen jak se dostat do GTA, aby to přestalo dělat Ti neporadím Sad

U sampu tedy, zkus rychleji než to problikne, neboli než se objeví načítací kolonka (která se neobjeví :D), spustit Správce úloh, vypnout GTA a poté to zkus znova.. někdy to chce vícekrát.

Nechci s tím takto šaškovat, chci to odstranit, ale děkuji.

Citace
obnova systemu

Tomu se chci vyhnout, protože bych přišel o dost podstatnej progress PC

Citace
uplne odinstaluj gta aj samp a vymaz subor z gtackom v program files a nainstaluj na novo a pojde urcite

Nejde.

Citace
Přeinstalovat GTA do základů jsi zkoušel ?

Ano

Citace
Preinštaluj DirectX a máš hotovo.

Zkusím.
pavol5231
Ahoj, skús toto:
http://gta.cz/san-andreas/download/pa...euro-verze
A ak nejde stále, tak toto
http://gta.cz/san-andreas/download/do...rade-patch
boss02
ruda ide to a je to 1z 2moznosti co to opravi 2 vec je ze odinstaluj gta a ine stiahni
Ruda
Zkusím to nějak opravit do zítra, kdyžtak dám to obnovení no, ale to opravdu až jako poslední možnost.
pavol5231
Skús tie patche
BonG
Vymaž z dokumentov GTA SA user files -> Gta_sa.set
Adios3SO
Přesně jak tu píše BonG,také se mi to stalo a stačí vymazat Gta_sa.set
yaroush
odinstaluj GTA.

Otevři si registry.
Složku po složce projdi a cokoliv se týká GTA, rockstar games smaž. Je to praáce na cca hodinu. Nuda. Já to musel dělat při přerušení instalace (padla elektrika).

Pak znova nainstaluj.

Nebo jednodušší postup: reinstall win :D
Adios3SO
A ještě poslední možnost..pokud máš nějaké mody můžou to způsobovat taky:

C:\Users\nickname\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\models

Složku models odstranit
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů