Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Fotbalová obuv
Greplik
Ahojky.
Potřeboval bych poradit, poslední dobu mě dost chytl fotbal, ale v botech co mám je to hrůza, vždycky myslím že mi ty nohy upadnou :D No a chtěl bych od vás poradit, jelikož se v tom vůbec neorientuji nějakou obuv na fotbal, nemyslím kopačky ale myslím, že se tomu říká turfy nebo tak nějak. Prosím ne nějaké úplně šíleně drahé.

Předem díky moc.
Greplik
Citace
Tumik napsal:

Jde o to,na jakém povrchu hraješ. Zda na normálním přírodním trávníků tak klasické kopačky,nejlépe třeba lisovky. Pokud na umělém trávníku tak turfy.

No hraji jen tak občasně a kopačky zrovna nechci ale turfy jsou i na trávník nebo ne ? Sorry vůbec se v tom nevyznám :D
Trepkin8
Ja mám teraz Nike Hypervenom a su skvelé :D :D
Alcag
*tarfy :
Boss
Citace
No hraji jen tak občasně a kopačky zrovna nechci ale turfy jsou i na trávník nebo ne ? Sorry vůbec se v tom nevyznám :D

Toto jsou turfy, jsou pouze na umělý trávník (suchý), v dešti na tom povrchu strašně kloužou.

img.tpx.cz/uploads/nike.jpg
SmouKy_
Turfy jsou na oba dva povrchy ale občas to na trávě klouže.
Doporučuju Nike Mercurial používám je už hodně dlouho a spokojenost.
Greplik
Citace
Smoukys napsal:

Turfy jsou na oba dva povrchy ale občas to na trávě klouže.
Doporučuju Nike Mercurial používám je už hodně dlouho a spokojenost.

Díky. jinak pošli mi do SZ odkaz, danke.
Greplik
Citace
Tumik napsal:

Citace
Greplik napsal:

Citace
Tumik napsal:

Jde o to,na jakém povrchu hraješ. Zda na normálním přírodním trávníků tak klasické kopačky,nejlépe třeba lisovky. Pokud na umělém trávníku tak turfy.

Teda nevím,já bych jim na normální trávník moc nevěřil,čekám že by to dost klouzalo. Nejlepší jsou nějaké Nike,spíše Mercurial. Z řad těch kvalitních jsou spíše Adidas.

No kamarád má i kopačky a i turfy a jen na takové naše kopání si bere na normal. trávu turfy a v pohodě, tak nevím.
Frenk98
Tarfy ? Zbytečné ... Sálovky postačí úplně v pohodě. Ale pokud hraješ v nějakém týmu a ne s kamarády, tak kopačky na zápasy a na tréningy to střídej ... Jeden týden tarfy, druhý týden kopačky ;)
Greplik
Citace
Frenk98 napsal:

Tarfy ? Zbytečné ... Sálovky postačí úplně v pohodě. Ale pokud hraješ v nějakém týmu a ne s kamarády, tak kopačky na zápasy a na tréningy to střídej ... Jeden týden tarfy, druhý týden kopačky ;)

A nějaké doporučení ?
asthenic
Nike Elastico. Úplne stačí na občasné kopnutie do lopty.
Greplik
Citace
funnky_ napsal:

Nike Elastico. Úplne stačí na občasné kopnutie do lopty.

Díky za radu, vypadá to pro mě ideálně i cena. Pozítří jedu do města abych si nějaké vyzkoušel a uvidím.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%