Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Súhlasíš s navrhnutým systémom ?
Ano. 15 Hlasů
88%
Nie. 2 Hlasů
12%
Počet hlasů: 17

Návrh na nový systém.
Gejza
Čau, reagujem na toto.

Systém by bol jednoduchý, a aby to robili všetci administrátori, lebo niektorý to robí tak druhý tak.

Jedná sa o to, že niektorý hráči fakt dávajú úplne blbosti do tých novín.

Normálne by sa to mohlo zaviesť takto:

1.) Zmazanie novin.
2.) Pokuta -50 000$.
3.) Vyhodenie zo zamestnania.
4.) Vyhodenie zo serveru.
5.) Ban 50 hodín.
LEO
Ta pokuta je malá, spíš by je meli hned vyhazovat ze serveru a kdyz to udelaj znovu tak Ban na těch 50h.
Celkově jsou ty postihy maly a hlavně u slovníku,spamu,nepožívání inzerátu a další....
Ty pokuty bych zavedl u Spamu a Slovníku a pořadny bomby, třeba - 1 000 000 dolarů, jinak se chovat nenaučí....
tomnet
Citace
kubiczej napsal:

Ta pokuta je malá, spíš by je meli hned vyhazovat ze serveru a kdyz to udelaj znovu tak Ban na těch 50h.
Celkově jsou ty postihy maly a hlavně u slovníku,spamu,nepožívání inzerátu a další....
Ty pokuty bych zavedl u Spamu a Slovníku a pořadny bomby, třeba - 1 000 000 dolarů, jinak se chovat nenaučí....

Ty zase neblázni, teď už není doba komunismu.
S návrhem souhlasím.
_ReMinGtoN_
Myslím, že takhle to už funguje, jen bez té pokuty. Ale pokud se mýlím tak dávám souhlas Správně
Luko
Nepatrí to do tejto sekcie požiadaj nejakého moderátora nech ti to presunie toto ATomasa nezaujíma.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
Gejza
Citace
kubiczej napsal:

Jasné, hráč ktorý má 150 000$ na účte tak - 1 000 000$ mu vôbec neuškodí. rofl

E:// Nejaký moderátor presunúť do správnej sekcie?
Herkules0801
Súhlas Správně
Gallaxy
Súhlasím s návrhom. Správně
Frenk98
Já bych akorát prohodil body 2. a 3. Smile Ty pokuty se mi vůbec nelíbí, ale když se nedá nic dělat
HaGrid
Dobre nápad dobre premyslené Správně
Zrušený účet
Nápad dobrý, mě by se líbil, ale....

Toto jsou návrhy na vylepšení serveru nebo na ohlášení bugu. Ať si to rozhodnou sami admini, my jim do toho nemáme moc co kecat. Proto bych uvážil, jestli to někam nepřesunout.
Matyas17
Tento nápad/Návrch sa mi páči.Správně Súhlasim.
Virus
Jsem s většinou. Nápad to není špatný ale myslím že kromě pokut je to už zavedené. Akorát bych dal vyšší tu pokutu třeba 100,000$

SOUHLASÁM
Mikull
Citace
tomnet napsal:

Citace
kubiczej napsal:

Ty zase neblázni, teď už není doba komunismu.
S návrhem souhlasím.

Co není může být heheheee Já jsem příznivec vysokých pokut.
Anonym
Presne tak trestať to minimálne za 100k
Tress
proc by ne :D kdyz da do nadpisu "jak vydelat 1mega" tak mu ho klidne klidne vezmu kdyz tam bude blbost

:D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů