Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

70 mega - zadarmo
HeWhoMustNotBeNamed

nabízím 70,000,000$ tomu, kdo mi pomůže ten problém vyřešit.
Předem říkám, že nebudu přecházet zpět na W7.
Sh1TeRkO
Skype Pixel. Smile
Cthulhu
Ahoj , za prvé si zkus změnit frame limiter ve hře a jestli to nepomůže , tak zkus aktualizovat ovladače grafické karty ( nekdy ti to po instalaci nainstaluje nespravnou verzi ) . Potom si zkus nainstalovat directx 9 ( tedy pokud tam mas novejsi verzi ) . Zitra ti sem hodim další rady , nechce se mi to o půlnoci na mobilu hledat.
Sh1TeRkO
Frame limiter si myslím, že skúšal.

Grafiku má od Nvidie, čiže musí mať najnovší ovládač.

Já by som skúsil sa pohrať s nastavením Nvidie ako takej.

Je možné, že hráš GTA na integrovanej - menší výkon.

Skús nastaviť v nastaveniach Nvidie na kvalitu: Potom skús hru.
Skús nastaviť v nastaveniach Nvidie na výkon: Potom skús hru.

Potom si nastav, aby sa GTA púšťalo pod vysokorýchlostným ovládačom Nvidie a nie IntelHD.

Samozrejme ak si sa s tým nehral.
asthenic
V lište klikni na NVidia panel a pridaj tam GTA. Ako píše Edo možno ho spúšťaš na Intely. GPU NVidia > Prispôsobiť programy, ktoré používajú GPU NVidia. Tam to pridaj. Určite to poznáš.
Sh1TeRkO
Musí to poznať a nech dá vysokorýchlostný GPU Nvidia. Na Inteli bude mať menší výkon ako Nvidií a stavím sa, že hrá na Inteli ak sa s tým nehral.
yaroush
Zkoušel jsi stáhnout jinou instalačku WIN 8?
Nic jinýho mě nenapadá.
HeWhoMustNotBeNamed
gta_sa.exe spouštím přes nvidii celou dobu a furt nic. :D
Sh1TeRkO
Skús pustiť samp cez nvidiu.

A máš to nastavené na kvalitu, či výkon?
Ruda
Potřebuju jen vědět: Dělá ti to i u jiných her? Nebo máš u nějakejch jinej her podobnej problém s výkonem?(Např. hraješ hodinu a najednou ti spadnou FPSka?)
Pokud ne tak to nebude chyba hardware.
DoMiNo
Pokud nemáš: Zkus si stáhnnout GeForce Experience, tam si načti seznam her v PC. Až ti najede GTA SA, tak tam dej optimalizovat.
img.tpx.cz/uploads/geforceexperience.png
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
Ruda napsal:

Potřebuju jen vědět: Dělá ti to i u jiných her? Nebo máš u nějakejch jinej her podobnej problém s výkonem?(Např. hraješ hodinu a najednou ti spadnou FPSka?)
Pokud ne tak to nebude chyba hardware.

Rozběhnu všechny hry. Far Cry 3, CSGO - což je už teď poměrně náročná hra kvůli těm updatům na nějakých 200FPS, Far Cry na 50fps.. A nepadají mi nikde. :D
Domino zkusím :D

//Domino: nic.. Akorát mi to všechny detaily dalo na nejvyšší, ale fps nepřidalo :D FUrt 30
Upravil/a HeWhoMustNotBeNamed dne 17.04.2014 11:51
Rancens
Vypíš niekde komponenty.
Herkules0801
Zmen limiter
Baseball
[HIDE]Ve windovs 8 to jde blbě zpustit kvůli tomu že GTA SA je z roku 2005. Nelze opravit.[/HIDE]
Johnnek
Zkus kliknout pravým na ikonu na ploše/někde ve složce a tam někde nastavit s jakým grafickým procesorem se to má pustit. Mě to pomohlo.
SmokysCZ
Sh1TeRkO
Eddo vyhral 70 miliónikov. Ale sú mu k ničomu. Pixel, nechaj si ich. Aspoň, že Ti to funguje.
Mikull
Problém vyřešen, zámek.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche