Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Widescreen
Rap
Ahoj,
mám takový dotaz, v nastavení GTA jsem našel možnost Widescreen. Chtěl bych se zeptat co to vlastně je ? Nebo k čemu je to použitelné. Vím, že to je široký obraz, ale nevím k čemu by se to mohlo použít.
Sh1TeRkO
Väčšinou Widescreen využívaš na rozlíšenie pre notebooky. Iné využitie som v tom nenašiel.
Rap
Ok dík, právě že já mám Notebook takže dobrý :D
Ameli1
Widescreen se dá do češtiny přeložit jako: "Širokoúhlé". To znamená, že to je pro obrazovky/monitory, které mají širokou úhlopříčku, jestli to je notebook nebo monitor PC je fakt jedno.

Jinak, hezkej podpis :3 :D
Upravil/a Ameli1 dne 17.04.2014 20:18
Sh1TeRkO
Citace
Ameli1 napsal:

Widescreen se dá do češtiny přeložit jako: "Širokoúhlé". To znamená, že to je pro obrazovky/monitory, které mají širokou úhlopříčku, jestli to je notebook nebo monitor PC je fakt jedno.

Je, podla toho aký máš monitor.
Ameli1
Citace
Sh1TeRkO napsal:

Citace
Ameli1 napsal:

Je, podla toho aký máš monitor.

Já se s tebou nehádam ;) , jen to, že to je většinou pro notebooky není až tak pravdivé vyjádření Smile
Sh1TeRkO
Ale je. Pretože som to myslel tak, že poväčšinou som sa stretol s Wide rozlíšením na notebookoch. Samozrejme viem, že i na PC sa využije. Smile
Ameli1
Citace
Sh1TeRkO napsal:

Ale je. Pretože som to myslel tak, že poväčšinou som sa stretol s Wide rozlíšením na notebookoch. Samozrejme viem, že i na PC sa využije. Smile

Každý nový monitor je Widescreen, je to prostě nyní v módě, dřív byly monitory skoro "čtvercové", nyní zase přichází do módy prohnuté obrazovky. Doma mám 23" monitor - 1920x1080, tady mam notebook 17,3" - 1600x900, oba to jsou širokoúhlé typy obrazovek.
Rap
Ok, dík za rady. Ameli no jo se mi líbil tvůj výtvor.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%