Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Jste pro zrušení pravidla č. 21 ?
Ano. 38 Hlasov
62%
Ne. 23 Hlasov
38%
Počet hlasov: 61

Zrušení pravidla týkající se misí
Patazz
Souhlasim, já i přesto že je to pravidlo, tak ho porušuju každej den. Na tý sp je to vlastně jediná zábavná věc která se dá ještě dělat, jinak všechno, ale totálně všechno šlo do kopru. Každopádně GTA by mělo bejt o tom že máte volnost a né tady všechno zakazovat, hlavně zabíjení. Když někdo chce dělat misi, musí počítat i s tim že mu jí někdo ( já ) zničí.
elcoolion
Jednoznačně souhlasím, hra je o zabíjení jak si napsal. A to pravidlo mi příjde zbytečné akorát mají admini o starost navíc.

Jsem pro zrušení pravidla č. 21.
Morrison321
To pravidlo je fakt blbosť, nechápem ako to mohli schváliť a + je nejak divno napísané, teda ja som to asi nepochopil. To jako má admin na výber, či bude za to trstať alebo nie ? To je potom nespravodlivosť voči tým, čo misie ničia a trest nedostanú v porovnaní s tými čo dostanú. + Absolútne zbytočná robota pre adminov aj tak to 90% bude len zneužívať, nič z toho. A prečo to všetko ? Nejaké 12 ročné deti sa sťažovali..
Samozrejme nie som ten typ, čo ničí misie, ale zakazovať by sa to nemalo..
Ruda
Souhlasím je to naprostá blbost, která vznikla jako důsledek jedný stížnosti, kterou si můžete dohledat a pochopíte.

Každopádně: Samotný to pravidlo by mi ani nevadilo, ale z "administrátor může zasáhnout" se stává v podstatě to, že každej kid si udělá screen dá to na web a dávaj se za to pomalu bany. Tahle hra je především o zabíjení, jak psal Cézet, takže tohle pravidlo je jedna velká blbost. Neustále jsem prostě nepochopil, jak se tohle mohlo zavést.
Johnnek
Dobře si to napsal, tohle pravidlo je sice totální prd, ale v některých případech pomůže opravdu dost pomoct. Narazil jsem už na takové děcko, že když jsem měl firmu rybářů a moji členové chytaly ryby, tak to byl takovej mamlas, že se živil ničením misí. Tohle je těžké zastavit, když si veme RPG letadlo Stunt a jen lítá a střílí do ostatních. Když jsme ho zabili stejně přijel a pořád takhle dokolečka. Tohle pravidlo po téhle kauze bylo zavedené a nevím jestli je dobré nebo špatné, protože v některých případech může pomoci, ale v některých je to kravina. Na hlavu
Mikull
Firmy nemají momentálně jakoukoli možnost konkurenčního boje a "primitivní" ničení misí je to jediné co jim zbývá.
Jiry
Taky bych to zrušil, kromě kamionistů
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Brutalus
O tomhle pravidlu jsem se s Pixelem bavil, není to dlouho. Mělo by být smazané při nejhorším upravené, doufejme v co nejbližší době.
TimG
Súhlasím z návrhom, ale výnimkou sú misie u kamionaka..
Rap
Tohle pravidlo mi také přijde jako totální blbost. Jestliže se hráč při plnění misí neumí ubránit jeho -.
Souhlasím s podaným návrhem.
ViktoreK
Citácia
CzSK napsal:

Citácia
Jiiry napsal:

Taky bych to zrušil, kromě kamionistů

I oni můžou dělat mise v jiných městech.

A ty co hlasovali pro "Ne." tak uveďte důvod, jinak si můžete

scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1901225_656321784403190_1196961646_n.jpg

Až na to, že dělaj mise přes SA.

Jakkoliv to může znít blbě, u kamioňáků by toto pravidlo být zachováno mělo.
Sotasek
Ano když už vyjímka tak u všeho a ne jen u jednoho nebo u dvou jobů. A Cézete stím songem se čte samo
:D A teď si na tu ovečku jak jsi psal zahraju pač budu asi jako většina pro zrušení pravidla č. 21 *Dobrá práce*
TimG
Citácia
CzSK napsal:

Citácia
Gump_ napsal:

Súhlasím z návrhom, ale výnimkou sú misie u kamionaka..

Výjimka pro tamhletoho a pro tamhletoho...
Buď ať to platí pro všechny nebo pro nikoho.

Tak to nech to pravidlo platí!
Grizzly
Jednoznačně souhlasím, je to hráčova chyba, že si bere povolání při kterým se nemůže moc bránit. Já to pravidlo taky porušuju když příjdu na server, je to pro mě vedle závodů jediná zábava. K těm kamionům to je taky blbost, jeden chlápek z města jezdil kamionem někdy po revoluci do Ruska a když přijel na místo určení, tak měl kolikrát i prostřílenej přívěs. Byly i případy, kdy řidiče oběsili na zrcátku.
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
SmouKy_
Tohle nejsou piškvorky, souhlasím.
TimG
Tak to dúfam že u kamionaka to tak ostane.. že sa to bude trestať, zbytok nemá také dlhe misie..
Ruda
A jako proč nechávat výhodu kamioňákům? Bože tak to nedělejte když se nedokážete ubránit ne? I samotný kamioňáci jezděj jak hovada, pro jistotu mě tři po sobě sundaj když stojím na míste, než aby zatočili, tak si to vyžerte, nebo se naučte bránit.
Baseball
Já tedy NESOUHLASÁM. Nesnáším když mi nějaký kid ničí misi.

Ale aby to bylo třeba že 2x napomenutí 3. jail 20 min a bylo by.
Gallaxy
Súhlasim so zrušením pravidla 21. Správně
Upravil Gallaxy dňa 27.04.2014 19:31
Mikull
Ať si kamionaci zaplati sekuritaka.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace