Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Trošku z jiného soudku.
Ruda
Zdravím,
potřebuju si založit nový bankovní účet a potřeboval bych od vás poradit, která je podle vás nejlepší banka na území ČR.

Pište mi u čeho máte účty a jaké jsou u té banky výhody(nízké poplatky) a nevýhody(vybírání po 500 z bankomatu atd.).

Ten jehož banku si vyberu dostane ode mě mega na serveru. :-D
Tress
csob stuenstky konto
bez jakejkoliv poplatku, platim akorat cca 50kc rocne jako pojistku vkladu.

kdyz se nahodou dostanu do minusu tak jim nevadi treba mesic nez to vyrovnam. (nemam povolenej zadnej minus, na to chtej aspon vejsku)

http://csob.cz/cz/Lide/Ucty-a-platby/...dir=120822
twistedTSD
Já jsem u České spořitelny. Minimálně před rokem měli hodně dobrou akci, že když stávající klient přivedl nového, oba dva dostali účet zdarma na 5 let (jinak jsou poplatky docela vysoké). Nevím, jestli tohle stále platí, každopádně se mi jen měsíčně připisují úroky a nemohu si stěžovat. Neplatím ani za kartu.

Klasický studentský účet taky nevypadá zle, ale za kartu se standartně měsíčně dává 30 Kč.

Jinak e-banking super - jde tam nastavit a zařídit vše potřebné, karta samozřejmě bezkontaktní - lze ji mít i s vlastním potiskem a občas využívám bezplatnou zákaznickou linku.
RedGinger
Citácia
twistedTSD napsal:

Já jsem u České spořitelny. Minimálně před rokem měli hodně dobrou akci, že když stávající klient přivedl nového, oba dva dostali účet zdarma na 5 let (jinak jsou poplatky docela vysoké). Nevím, jestli tohle stále platí, každopádně se mi jen měsíčně připisují úroky a nemohu si stěžovat. Neplatím ani za kartu.

Klasický studentský účet taky nevypadá zle, ale za kartu se standartně měsíčně dává 30 Kč.

Jinak e-banking super - jde tam nastavit a zařídit vše potřebné, karta samozřejmě bezkontaktní - lze ji mít i s vlastním potiskem a občas využívám bezplatnou zákaznickou linku.

S těmi poplatky souhlasim.

Též jsem u České spořitelny a nedoporučuji jí. Mám studentský účet a nedávno se mi stalo, že jsem měl zaplatit 2 kč za nějaký stupidní poplatek a měsíc mi vyhrožovali, že dostanu pokutu 500 kč... Dále je to nejvíce napadaná banka od hackrů. Hlavně ten internetbanking. Nedoporučuji, plánuji od ní odejít.
Brutalus
Citácia
RedGinger napsal:

Citácia
twistedTSD napsal:

S těmi poplatky souhlasim.

Též jsem u České spořitelny a nedoporučuji jí. Mám studentský účet a nedávno se mi stalo, že jsem měl zaplatit 2 kč za nějaký stupidní poplatek a měsíc mi vyhrožovali, že dostanu pokutu 500 kč... Dále je to nejvíce napadaná banka od hackrů. Hlavně ten internetbanking. Nedoporučuji, plánuji od ní odejít.

Taky jsem u České spořitelny a taky ji nedoporučuji, účet jsem si zakládal na 5x protože paní na pobočce nebyla schopná vyplnit správně formulář pro založení účtu, tudíž se proces táhl skoro měsíc možná i více. Onekdá jsem tam byl, aby mi aktivovali na kreditku platby přes internet, paní opět vyplnila špatně formulář a opět to musím celý podstupovat znovu. A pak ty poplatky...Nedoporučuju.
Mikull
Já mám G2 u Komerčky a jsem spokojený, žádný poplatky až do 25 za předpokladu že půjdu na výšku + jsem dostal 200,- za ISIC kartu, kterou mám od školy. Vždycky když jsem potřeboval tak mi hned pomohli a přes internetové bankovnictví si všechno můžeš kontrolovat.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%