Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

MouG19 jak to vidím zpetně :)
MouG19
[bcolor=#6600ff]Čau všichni nový i staří.
Sorry že píšu, ani nevím jestli to mám v dobrý sekci apod...

Nedávno mi jeden znamej připomněl SP, nedalo mi to a musel jsem kouknout na web. Když jsem projížděl svůj profil a své příspěvky, které jsou samozřejmě už v koši docela mě to dostalo a taky jsem se u toho dost zasmál. Samozřejmě tímto bych chtěl pozdravit své známé, které mi díky této hře zůstali. I když většina na mě pohlíží negativně :-D

První registrace na webu 30.12.2012. Kur** když jsem tohle viděl, tak jsem si hned uvědomil jak ten čas letí. Příjde mi to jako kdybych tu nehral tak 3 měsíce a ono už to bude přes rok. Dost se toho u mě změnilo.

Většina administrátorů a a pár lidí by si mě mohla pamatovat a fakt respect před Vámi, že tu ještě jste a furt Vás to baví. Nevím jestli Vás to bude zajímat ale já třeba v květnu v roce 2013 udělal maturitu a už rok makám, vydělávám si a snažím se žít samostatně. Nedokážu si představit, že bych měl ještě čas pařit na SP.

PROTO RESPECT PŘED WLCACKEM TOHO SI VAŽTE!! Je tu s vámi takovou dobu i přesto že je pracovně vytíženej a ne jen pracovně ale i doma s dětmi apod.

To je vše. Doufám, že Vám topic nebude moc vadit, chtěl jsem napsat pár slov pro známý, které to doufám aspon trochu bude zajímat..... Mějte se prožil jsem tu i fakt dobré časy..
[/bcolor]
Teczka83
Krásně jsi se rozepsal. No bohužel vzpomínám na tebe ve zlém. Celkem dost bordel jsi tam dělal. Hi
LuKi_
Vzpomínám na tebe v dobrém, pamatuji si Tě jako kvalitního administrátora. Pěkně si se rozepsal.
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
SweaR_
Pamatám si Ta , ked si mal nick misa19 ,myslel sem si , že seš nejaký kid pač nekedy tvoje odpovede,chovanie temu naznačovalo.
Pak sis zmenil nick šel do AT a tam sem stebu problém nemnel.

Inak asi v pohode.
Xena
sa dívam že si mi akýsi známy...neviem, či ty si pamätáš mňa ale :D...snáď hej...:D...neadminovali sme aj chvílu spolu?..myslím, že hej.
Niektorí si ťa pamätajú v zlom...u mňa to je neutrálne...akosi sa mi nevybavuje nič zlé, čo by si mi urobil..a ak by si to urobil ver tomu, že by som si to pamätala.

Stručne a jasne napísané a ešte k tomu zaujímavo.

Vela šťastia v reali prajem, až sa ti v práci darí Smile
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
Teczka83 napsal:

Krásně jsi se rozepsal. No bohužel vzpomínám na tebe ve zlém. Celkem dost bordel jsi tam dělal. Hi

Bohužel souhlas.
Respy
U mňa to je tiež take že som nebol s tebou niaky kamarát a myslím že som s tebou aj adminoval.Držim palce v realite
MouG19
Xeno jj pamatuji si Tě moc dobře.. spolu jsme snad dělali i pár akcí.. Hlavně kopec smrti :D.

Jinak bordel jsem začal převážně dělat až ke konci, když jsem věděl že budu končit :-D, jinak se za to omlouvám..

a díky všem :D
ViktoreK
Osobně na tebe žádné špatné vzpomínky nemám, ale z doslechu jsem slyšel ne zrovna dvakrát kladně věci. Akorát si pamatuju žes byl nakonec vyhozenej z AT za neaktivitu. Každopádně gratuluji ke splněné maturitě (ač už je to nějaká chvíle :D) a hodně úspěchů v pracovním a osobním životě Smile

Můj nick byl ViktoreK, asi si mě nepamatuješ ale Smile
caseyy_
Ahoj,

Já si Ťa čiastočne pamätám. I keď som tu dlho, neviem o niečom čo by si spravil. Bol si v AT to Ťa uznávam. Bol som tam 3x.

Citace
Většina administrátorů a a pár lidí by si mě mohla pamatovat a fakt respect před Vámi, že tu ještě jste a furt Vás to baví. Nevím jestli Vás to bude zajímat ale já třeba v květnu v roce 2013 udělal maturitu a už rok makám, vydělávám si a snažím se žít samostatně. Nedokážu si představit, že bych měl ještě čas pařit na SP.

Hrať ako hrať, web až taký problém není. Já začnem makať onedlho v UK a žiť samostatne, takže som zvedavý čo ma čaká. Gratulujem za maturitu. Tiež ju mám za sebou. Čas si nájdeš si myslím. Nikto není vyťažený tak, že by si čas nenašiel. Ide len o to, čo uprednostňuješ. Je to tu iné, to áno. Ale som rád, že sa sem vrátilo dosť ludí ako je Czip, Look, Jeffo apod.

Síce sa to nezmení a čím ďalej čas plynie, tým viac detí hrá GTA.

Pekne rozpísané. Chválim.

S pozdravom Sh1TeRkO, Eddo. Hi
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
_eS napsal:

Ahoj,

Já si Ťa čiastočne pamätám. I keď som tu dlho, neviem o niečom čo by si spravil. Bol si v AT to Ťa uznávam. Bol som tam 3x.

Citace

Hrať ako hrať, web až taký problém není. Já začnem makať onedlho v UK a žiť samostatne, takže som zvedavý čo ma čaká. Gratulujem za maturitu. Tiež ju mám za sebou. Čas si nájdeš si myslím. Nikto není vyťažený tak, že by si čas nenašiel. Ide len o to, čo uprednostňuješ. Je to tu iné, to áno. Ale som rád, že sa sem vrátilo dosť ludí ako je Czip, Look, Jeffo apod.

Síce sa to nezmení a čím ďalej čas plynie, tým viac detí hrá GTA.

Pekne rozpísané. Chválim.

S pozdravom Sh1TeRkO, Eddo. Hi

Look? Kterej look? Vybavuju si pod tím nickem jen lookASSFina. :D On začal hrát?:D
caseyy_
Áno začal.
carbon
Pamatuji si tě jako majitele policejní firmy. ;) Byl jsi dobrý hráč ;)
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
_eS napsal:

Áno začal.

Tak to je paráda. Palec nahoru
Ruda
Nazdar Mougu. Ty si byl můj oblíbenej admin, protože si mě nechal protekčně vyhrát kopec snad ve 3 ráno.
Užívej si dál života a někdy až budeš v RBK se mi ozvy. :-D

BTW: Jeffo zas hraje?

Jinak to s těma dětma je bohužel pravda i když si vzpomenu jak jsem já začínal tak mi to teď přijde že poměr kidů na rozumnýho hráče je tu 1:20 před rokem jsem to ani tak moc nepociťoval,
MouG19
Rudo určitě až tam budu mít cestu tak se ozvu... Jojo ty kopce to mě bavilo.. :D Jak jsi tam půl hodiny psal abych tě nechal vyhrát.

Jinak teda hrál jsem tu přes rok a měl snad něco přes 900mg, tak jsem to musel nějak zužitkovat :-D
Luko
Tiež si pamätám si robil maturitu a potom prvý job čo si získal bolo nejaké obkladanie kachličiek ak si dobre spomínam.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
MouG19
jj pamatuješ si dobře..:-) S tebou jsem tam toho taky nahrál dost Lukaško :D. Teď dělám line leadera ve fabrice
Yamatino108
Jééj na teba si dobre pamätám :D.Vlastnil si vtedy tuším policajnú firmu.Ked budeš mať čas,tak sa určite na SP vráť Smile.
SmouKy_
Moug největší borec kdyz jsme se spolu bavili :D
Pěkně jsi to napsal.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
26%