Informácie o serveri
Čítať tému
RacingSchool [PROJEKT]
|
|
FatalQo |
Pridané 15.06.2014 19:49
|
![]() ![]() Príspevkov: 33
Založený: 18.01.14
|
Racing School Ahoj pokud mě někdo nezná ve hře jsem pod jménem Sorath a připravil jsem si pro vás projekt je určený hlavně začátečníkům. Teď vám přiblížím situaci na serveru a popíšu projekt který se chystám s DjRastAmotem a Dangerem rozjet. Situace na serveru je taková že nikdo (téměř skoro nikdo) nejezdí gangrace. Dříve se jezdilo pořád pořád byl zaspamovaný chat tím že někdo s někým jede GR a teď ? Můžete tu být 3 hodiny v kuse a nikdo nejede tak jsme se rozhodli tomuto učinit přítrž. Ještě chci upozornit pod tento post nikdo nepište nějakou přihlášku. O průběhu vás budu informovat popř. mě kontaktujte na serveru pod jménem Sorath a teď již k projektu. Jedná se o to že jsme rozjeli gang s názvem RacingSchool kde si můžete zažádat o členství pokud jste nováček nebo už dlouhodobější hráč ale nemáte gang nebo zkušenosti s ježděním závodů gangraců atd.... Co vám nabízíme: 1, Prozrazení tipů a triků které jsou k dispozici a dají se uplatnit v závodě 2, Pohodový kolektiv a spolupráci 3, Pomoci se specializací na závody. (např. budete chtít jezdit CP ale nebudete vědět jak se efektivně vyhýbat blokům tak se ozvěte a já vám pomohu) 4, Trénink jízda jízda a jízda to je klíč k úspěchu. Nikdo vás nenaučí jezdit jen tím že vám řekne kde máte blokovat nebo tak podobně. Musíte s tím mít zkušenost a praxi Dále je tu další podmínka a to je to co chceme MY od VÁS 1, Slušné chování 2, Pravopis. Nebudu se koukat na tu katastrofu kterou často vídám v chatu. jako pravopYs atd. 3, Skype a Funkční nešumící mikrofon (pro lepší komunikaci) 4, Respektování vedení Takže to je tak všechno k tomu. Ještě bych podotknul vstup k nám je dobrovolný žádného nováčka nenutím jít k nám a vnucovat mu naše metody jízdy. Tento gang slouží pouze k tomu aby se začátečníci mohli zlepšovat a my pomohli ke chodu serveru. Protože potom ti nejlepší se od nás odtrhnou založí si vlastní gang (takže se ožíví GR) a na řadu příjdou další. Touto cestou se snažíme oživit gang systém Takže doufám že se nám tento projekt podaří pořádně rozjet takže se s vámi loučím mějte se. Sorath Upravil FatalQo dňa 15.06.2014 19:57 |
|
|
PazZ |
Pridané 15.06.2014 21:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 201
Založený: 10.08.11
|
Jako nápad hezkej ovšem nevim jestli bych se chtěl učit od lagera ... ale snaha se cení . Počítal si taky s tím že by se gang nemusel dostat někam vejš ale naopak se vybodovat ? |
|
|
Jiry |
Pridané 15.06.2014 21:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 1332
Založený: 13.06.13
|
Snaha tam je, nenechte se odradit skillerama jako Dangl, GL !
![]() |
|
|
Brutalus |
Pridané 15.06.2014 21:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 1016
Založený: 27.10.13
|
Gangrace nikdo nejezdí protože už to nejsou závody ale demoliční derby pro blbečky. ![]() |
|
|
xPM_akaZeli |
Pridané 15.06.2014 22:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 283
Založený: 14.12.11
|
Podle mě kdyby lidi chtěli jezdit a naučit se to,tak jezdí a učí se to,nemyslím si že by chtěli se vnucovat někam do gangu a učit se,muj názor. ![]() |
|
|
FatalQo |
Pridané 16.06.2014 06:51
|
|
Dangl já vím. všichni co tě porazí mají lagy to je samozřejmost. Brutalus když víš jak máš jezdit dojedeš i s 80% ![]() Zeli vysvětlovali jsme si to na skype |
|
|
Matyas17 |
Pridané 16.06.2014 07:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 504
Založený: 23.01.13
|
Mne sa to páči.Ako si mi vysvetloval aj na serveri.Nech sa darí dakedy prídem ak sa nerozpadne (Joke) a tak no hlavne vela začiatočnikov naučiť závody aby jazdili grka ![]() |
|
|
F3aR_ |
Pridané 16.06.2014 12:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 283
Založený: 20.10.12
|
Tak toje super nápad , když lager bude učit nový racery , Co chcete ty hráče naučit jako první , nastavit si fps limit nebo snad nějaký programy jako jsou torrent a vymlouvat se nato že je večer že máte pomalej net ( Dangerův připad ) ? |
|
|
FatalQo |
Pridané 16.06.2014 14:13
|
|
Citácia F3aR_ napsal: Dobře. nechápu jak se někomu může dobře jezdit s fpslimit třeba 20? vždyť se to trhá.... když se to začne jen trochu trhat mě na mém nadupaném vládním NTB tak z toho mám nervy že nevím co dřív. Ano je to super nápad všichni si stěžujete že nikdo nejezdí a když k tomu někdo chce navést nováčky strkáte nám klacky pod nohy zamyslete se trochu. |
|
|
_Ego |
Pridané 16.06.2014 19:52
|
![]() ![]() Príspevkov: 791
Založený: 30.03.13
|
To je poprvý co vidim, že by chtěl lager naučit ostatní jak lagovat. A jak chceš proboha oživit gang systém? Tomu už nic nepomůže |
|
|
wlcacek |
Pridané 16.06.2014 19:53
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6229
Založený: 14.04.11
|
Citácia VaciQ napsal: jedině ho oživit zrušením ![]() ![]() ![]() |
|
|
caseyy_ |
Pridané 16.06.2014 19:56
|
![]() ![]() Príspevkov: 510
Založený: 28.05.14
|
Citácia Ano je to super nápad všichni si stěžujete že nikdo nejezdí a když k tomu někdo chce navést nováčky strkáte nám klacky pod nohy zamyslete se trochu. Ak si fakt lagger ako tu spomínajú. Tak im velmi pomôžeš. Keď máš šlapací internet. ![]() Sa zamysli Ty. |
|
|
RastAmoT |
Pridané 16.06.2014 20:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 294
Založený: 14.06.11
|
Já s ním jezdím GR každý den. Lagy má jen málokdy a pokud ano, tak pak nejezdí. Pokud čtete, tak já budu hráče taky trénovat a lager nejsem. |
|
|
FatalQo |
Pridané 16.06.2014 20:26
|
|
wlcacek na to že vám gang systém kra****e jsi nějaký veselý. ty by jsi byl poslední o kom jsem si myslel že to nepodpoří. ale jelikož tě tu už moc nevidím chápu to ![]() |
|
|
caseyy_ |
Pridané 16.06.2014 21:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 510
Založený: 28.05.14
|
Citácia FatalQo napsal: No a čo, že je veselý. Teba by tiež nezaujímalo niečo, čo je pre Teba oničom. |
|
|
Jiry |
Pridané 16.06.2014 21:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 1332
Založený: 13.06.13
|
No jako ono to neni moc dořešený, protože to by jste museli pořád nahrabávat respekt, kdyby jste je s nováčkama prohrávali.Spíš by bylo lepší default gangy, jenže s těma nejezdí gangy jako OD,IB,West,apod. Ještě mě zaráží, že si skoro všichni stěžují, že nikdo nejezdí GR pak se někdo o něco pokusí a schytá hejt jak baran ![]() |
|
|
wlcacek |
Pridané 16.06.2014 22:04
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6229
Založený: 14.04.11
|
Citácia FatalQo napsal: Dle mého Gang systém pohřbili hráči. Takže moje nějaká podpora ke Gang systému je téměř nulová. Ano, jsem veselý. A proč ne? ![]() To že mě tu tak často nevidíš nebude tím že tu nejsem, ale tím že nejspíš nekoukáš ![]() |
|
|
RastAmoT |
Pridané 16.06.2014 22:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 294
Založený: 14.06.11
|
Citácia Jiry_ napsal: My s nima nebudeme jezdit GRka, pouze je naučíme, jak jezdit. Oni sami pak budou mít zájem o zlepšení gang systému včetně ježdění GRek. Gang je spíš pro nás jako zlepšení organizace. |
|
|
Skiper |
Pridané 16.06.2014 22:53
|
![]() ![]() Príspevkov: 1768
Založený: 27.10.12
|
Danger tie lagy stále nemá. Aj tak na SP hráva ovela viac lagerov ako je Danger. A o dosť horších. Prajem vela šťastia. Dúfam, že vycvičite niaku hviezdu ![]() |
|
|
FatalQo |
Pridané 19.06.2014 14:17
|
|
S radostí vám oznamuji že do gangu se přihlásili nové tváře a vůbec to nejsou nějaké neinteligentní stvoření nýbrž vážně fajn a v pohodě chlapy. takže jsem za to rád ale nábor je stále otevřený můžete psát in-game nebo SZ ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí