Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Prosim o avatara
Rightas
Prosil bych o avatara :

Obrázek : fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn2/t1.0-1/p200x200/539072_429486787104200_1202105365_n.jpg

Chtěl bych nápis : Rightas

- do pravýho dolního rohu tak aby ten nápis byl podélně toho obrázku ale jen v tom rohu , styl písma nechám na vás a barvu bych prosil nějakou světlou , svítící která by k tomu obrázku seděla (žlutá , svítící zelená , modrá atd.) nechám to na vás Smile .

Díky Rightas
Rightas
spis bych to chtel podel toho znaku jako je ten napis "us" tak aby to nezasahovalo do toho znaku a spise jinou barvu , neni to vubec spatny jen cervenou na cervenou bych moc nechtel Smile
Rightas
kdyztak jsem muzete navrhovat i ostatni lidi prosim Smile :D
Gumpik
img.tpx.cz/uploads/Rightas.png
Rightas
ale chtel bych to podel toho znaku kolmo jako je to "us" nechci to rovne + aby to nezasahovalo do loga , klidne mensim pismem to je jedno jen aby to nezasahovalo do toho loga
Rightas
Tumiku hezky Smile , presne takhle si to predstavuju a je to fakt hezky jen si najdu ten jinej font , protoze se mi to zda takovy necitelny a napsal bych ti jakej chci , jinak je to fakt hezky Smile
Rightas
Celkem by se mi líbil Intrique Script , jestli by si to mohl zkusit prosim Smile a barvu necham na tobe
Rightas
nejak sem se v tom ztratil , moc se v tom nevyznam :D , proste to nejak zkus a ja reknu jestli se mi to libi nebo co bych na tom vylepsil , klidne si pockam , nejak to nespecha Smile
Rightas
Díky moc , přesně takhle sem si to představoval , ten druhej obrázek se mi líbí jak písmem , tak místem a i barva k tomu ladí . Díky Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
19%
Skyrace
14 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
7%