Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Pomoc pri výbere nového mena
Macik
Ahoj, potreboval by som poradiť, že ktoré meno vyzerá najlepšie (to isté, ale v inom štýle):
[S]tar[Ý]_[P]e[S]
[S]tar[Ý]_[P]es
Alebo len obyčajne:
Starý_Pes
Active_
Ani jedno, GTA nepodporuje ý v nicku. rofl
Macik
Ja viem, ale myslím bez dlžňou no. Smile
Active_
Daj si to normálne.
eR_
preco stary pes? to ta omrzi, daj si nejake originalne a nie meno podla Strapovho tracku stary pes, daj si nieco fakt normalne :D
Macik
To meno mám už aj v csku vyše dvoch rokov, takže tak. :D
eR_
tak si daj nick aky chces alebo sa spytaj kamaratov aky si mas dat nick alebo sa rozhodni sam, ja ti mozem povedat ze si daj nick ZIDAN, zbytocny topic
Macik
Ja sa len neviem rozhodnúť, že v akom štýle to mám dať.
eR_
daj si ked uz tak Stary_Pes, tamte druhe su take hnusne
ATomas
nech to normal Erik. Vsechny tyhle zavorky vypadaji desne a navic s tim jsou pak akorat problemy
Macik
Dobre, ďakujem za pomoc. Smile Môžte Lock!
Delux
Daj si Baklazan, to meno zodpovedá tvojmu osobnému vystupovaniu a tvojej inteligencii Hi.
Macik
Ty vieš o mojej inteligencii prd, vživote si ma nevidel, takže neskáč. ;)
eR_
Erik, sorry ale na to aby clovek mohol posudit tvoju inteligenciu a tvoje spravanie ta nemusi ani vidiet, staci ako sa spravas na servery a tak no... myslim ze neskace, on sedi, a sorry za offtopic
Macik
erko, takže pre teba: Je to len hra, tam sa môžeš správať ako len chceš. ;) Záleží na tom, že čo robíš v realite a nie vo virtuálnej realite. Smile
Zrušený účet
Ale i ve hře se musíš umět chovat a nebýt jak to s prominutím prasátko. Dneska jsem s jedním člověkem na jednom nejmenovaném webu řešila, že se chová k lidem jak to prase. Nesnese kritiku na sebe, potom všechny co to udělají posílá bůhví do jakých hrozných a sprostých míst, nadává jim a uráží a to mu je 18. Na hlavu No, ale to se v tomto topicu neřeší.
S tím tvým nickem. Pokud chceš fakt nick Stary pes. Tak si dej to obyčejné. Mě se to osobně nelíbí to s těma závorkama. A nebo jak řekl ATomas, nech si EriK. Smile
RYSY
Nick: RYSY používam 4 roky a stále som spokojný :D
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
caseyy_
Já som mal všelijaké nicky. Ale nepotreboval som pomoc. Nick je unikátny, tak prečo si radiť? Proste si dáš aký ty chceš a máš pokoj.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
26%
Deathmatche
3 Hlasů
6%