Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Rádia
marty429
Nebyl jsem tu celkem dlouho,takže bych vás moc rád pozdravil...

Příjde mi celkem zbytečné,aby na serveru bylo 6 rádií,které nezapne ani 1 člověk za celý den,jenom tam zavazejí...(Jam,City,Peace,SeeJay,Country atd..)

Naopak mě napadl Rock Max,to podle mě má docela dost posluchačů...
Prosím,je to jenom návrh,neukamenujte mě...

-marty429
tomnet
V čem ti tam překážejí? Nesouhlasím. Jestli tam chceš nějaké nové radio, tak si máš sehnat takovej odkaz.
LukK
A impuls přidat B)
marty429
Jde o to,že je tam 6 rádií které nikdo neposlouchá.Kdyby se tam přidal Rock Max,Impuls,Frekvence nebo aspoň nějaké populárnější rádia,bylo by to lepší jak pro hráče,tak by to podle mne zlepšilo i pověst serveru.

Ano,můžu si sehnat odkaz,to nevyvracím.

Ale raději už mlčím,protože sem opět příjde někdo chytrý,co mi bude nadávat do kida... :I
eR_
marty, nebud taky utiahnuty a skromny chlapcek, mas pravdu nikto tie radia nezapne takze suhlasim s podanym navrhom, aj ked radio nezapinam a ked tak max. europu
Vodkynzinicov
Jak nezapíná? Já si radši zapnu SeeJay než Evropu. Smile Když se ti nelíbí, tak je neposlouchej.. Nemusí se hned rušit. Špatný
Yamatino108
Niektoré rádia sú tam neaktívne a myslím,že by prospelo aby sa to trochu pretriedilo.Inak súhlasím s návrhomSprávně.
marty429
S takovou se asi nedohodneme,někdo jo,a někdo ne...hodila by se nějaká anketa,která rádia zanechat,a která pryč...Poté by jsem já a ostatní lidi dostali jenom vynadáno,že kvůli nim nemají rádio...
Jopo
To si nemusel ani písať .. ja som to tu už dal tiež že načo je tam rádio Rock Jam keď to ani nejde ... ale ani sa naobťažoval k tomu sa vyjadriť a zamietol to ... takže tak. Smile ale určite SÚHLASÁM keďže som tu už aj ja zakladal topic na tuto tému. Smile Správně
Czipisek
Jestli chceš nějáký rádia přidat tak sem rovnou vkládej odkazy, jinak nemá smysl dělat návrh.
Zrušený účet
SeeJay rádio posloucham jako jediný rádio. Takže jestli se odebere, končim na SP :D Ale přidání radia je možný, jak je psáno výše. Ostatní rádia nevim, jak na tom jsou, ale proč je neodebrat, pokud opravdu, znova OPRAVDU nejsou využívaná.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
26%
Deathmatche
3 Hlasů
6%