Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

CCG
Adam20
CCG

Milí hráči
Pozývame členov na stretnutie bývalého gangu California City Gang.
CCG existuje už vyše 3 rokov. Zdalo sa mi to ako včera keď sme ho s hráčom Ukulele na SP založili.

Od vtedy bolo kopu ďalších CCG. Gang prešiel rôznymi zmenami, servermi, hráčmi a ďalším. Dokonca sa neobišlo bez konfliktov. V jeden čas bolo dokonca zakázane na SP založiť gang pod menom CCG.

Najznámejšie CCG bolo 2.. Pod vedením hráča Hrb. Niektorý starší hráči si možno naň pamätáte. Podla mňa v ňom bol najlepší vodca za celých neuveritelných 3 rokov.

ďalší dobrým vodcom bol aj Amot. On hlavne preslávil 3. CCG. V tej dobe sme mali aj kopu nepriatelov a to zapríčinilo zrušenie gangu.

Samozrejme bolo v gangu aj kopu iných legiend napr. Hroch12, Breni, Aure, Xena, Ratchet, Bo$$, Andrej, Raptor atď.

Takým ďalším významní činom bolo, že v tom čase keď zrušili Whe. CCG darovalo Shakimu 10 000 rs a vznikol nový gang 18th.

Momentálne CCG už nie je na žiadnom servery a asi tak rýchlo nebude.
To je k tomuto všetko.

CCG stretnutie
Stretnutie sa bude konať na inom servery. Budú tam na vás čakať rôzne akcie. Plán stretnutia tu zverejňovať nebudem. Plán zostane ako prekvapenie.
Hráči ktorý máte o túto akciu záujem. (hlavne bývali členovia gangu) Napíšte do sz hráčovi Aure svoj skype.
Tešíme sa na vás.
wlcacek
Citace
Adam20 napsal:

CCG stretnutie
Stretnutie sa bude konať na inom servery. Budú tam na vás čakať rôzne akcie. Plán stretnutia tu zverejňovať nebudem. Plán zostane ako prekvapenie.
Hráči ktorý máte o túto akciu záujem. (hlavne bývali členovia gangu) Napíšte do sz hráčovi Aure svoj skype.
Tešíme sa na vás.

Když se bude konat na jiném serveru, řeš si to také na jiném Webu

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%