Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Souhlasíte s návrhem?
Ano. 32 Hlasov
89%
Ne. 4 Hlasov
11%
Počet hlasov: 36

Falšované doklady
Predator
To není vůbec špatný nápad,zároveň bych to ale rozšířil ve stylu letadel nebo lodí - nemáte průkaz,stroj byste nezvládl a hotovo. Ne že přijde nový hráč,skočí do auta a začne dělat bordel. První papíry na auto jsou zdarma tak by holt musel do autoškoly nebo chodit po svých/jezdit na kole. Palec nahoru
Fellaz
Uděláš + pro policajty, uděláš + pro kšeft, uděláš + pro sebe.
Je to dobrý si myslím.
Mikull
Pokud se udělá možnost vlastnit více průkazů najednou kvůli většímu prodeji tak klidně.
DjShOckis
Mě se to líbí, ale furt je co zlepšovat aby policajti měli více práce než zatebou běhali s obuškem
Zisk pro tebe,policajty
Souhlasím.
HelloXDmartin
Nah .. Dobrý nápad ale příjde mi to jako zbytečnost + většina hráčů má problém jen s letečákem a možná kamionovým průkazem , letadlo nejspíš policista nechytí a neudělá /stop . Takže nakonec je to použitelné tak pro kamioňáky
Tomas66
Vyjádřil bych se k tomu více rozsáhle, ale všechny výhody jste už + - už napsali takže jen napíšu "Myslím si že je to moc dobrý nápad."
Zrušený účet
Citácia
Predator napsal:

To není vůbec špatný nápad,zároveň bych to ale rozšířil ve stylu letadel nebo lodí - nemáte průkaz,stroj byste nezvládl a hotovo. Ne že přijde nový hráč,skočí do auta a začne dělat bordel. První papíry na auto jsou zdarma tak by holt musel do autoškoly nebo chodit po svých/jezdit na kole. Palec nahoru

S tímto souhlasím, ale museli by se na první spawn přidat nějaké kola. rofl
Predator
Tak to by Atomas jistě zvládnul,první spawn je v LV u letiště tak by se holt odstranila auta a daly by se tam kola. Ale nééé BMX nebo horský... Ty obyč. :D :D První level je stejně udělat si řidičák takže mají zadara papíry na auto plus prachy za splněnej level. Houby zle. :DHulala
Ruda
Je to zbytečný. Za celou dobu co tu hraju mi nějakej policajt udělal kontrolu tak třikrát z toho jednou to byl Pixel ve fetish oblečku.
RuliiKkO
Tentokrát sem za Alibabo. Snad se z toho stane vše lepším a ne horším. Palec nahoru
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
MaReK_
Súhlasím.

Mna to ani nenapadlo že keď to predám môže to byť padelek :D
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
AndreW_
Mne sa tento tvoj návrh páči, rozšírilo by sa zamestnanie policajta, takže s tvojím návrhom samozrejme súhlasím Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14265

Skull SP player since 2012 Skull
Tester team SP since 2020
Yakuza LV Member
RiX
Souhlasil bych ale v případě, že by si mohl vlastnit více průkazů od jednoho typu.
Tedy by bylo v tom řádku něco na způsob:

Citácia
Řidičský průkaz A (motorky): Pravý-'počet' Padělek-'počet'

a tak podobně..

Prosím vás nezkoušejte proti tomu argumentovat tím, že v realu tohle a tohle,
děkuji :D
cZSpajkdR
Bezva nápad,stane se to víc reálný a každý si aspoň bude vážit svého řidičáku. Smile *Dobrá práce*
WareiD
Super nápad, Souhlasím. Smile
RojcekSK
Taká maličkosť si myslím, ale prečo nie.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
11 Hlasov
24%
Deathmatche
3 Hlasov
7%