Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

[Změna]ViP Car ? pro hráče
Baseball
Zdravím.
Napadlo mě změnit ViP Car z ViP na Slot na auta. jednoduché. Koupíte si VC-Slot (ViP Car Slot) číslo slotů 10,11,12. Jen na tomto slotu by šel dát text na auta.
Všechny výhody co mělo ViP Classic by se mu vrátily. Návrhy. Dík
Skiper
Yy Palec nahoru
Zrušený účet
Já si myslím, že by jsi tento návrh mohl dát spíše do "Návrhu na vylepšení serveru". ATomas se sem moc nedívá. :D Takže pochybuji, že by si to přečetl, leda někdy v jeho volném čase.
Vikush
Ahoj, návrhom by sa to nevyriešilo,
údajne.. :D sa to nové premium robilo aby malo menej hráčov texty, neony.. takto keby tam bolo len CarPremium Slot (3) by mali zase všetci texty na autách alebo aspoň väčšina ludí, to by sme boli zase tam, kde sme boli.

Samozrejme sa to dalo obmedziť aj úplne inak než robiť nové kar premko, ale tak to je diskutabilné prečo to tak spravil..
Osobne mi to nevadí a nič by som proti prem. kár nemala ale vadí mi to kvoli obmedzovaniu mojích lások, popelárov :D
Zrušený účet
Promluvila Vikush, vrchní protestantka v den nahození premium car. BANNED!!! rofl V těch lidech se to časem rozleží. :D
Ten nápad co udělal ATomas je dobrý. Buď se obejdeme bez textů, označení taxíků a policejních aut a nebo to hold spoplatní, aby to mělo co nejmíň lidí. Jelikož určitě mohl vědět, že se to většině lidem nebude líbit, tak si to nekoupí a lagy ustanou. :D
Vikush
Protestovala by som kludne ďalej, nepáči sa mi zbytočné obmedzovanie mojich lások :D aj tak sa to tým kár premium nevyrieši, len na niaky malý čas :D Hráči si to kupovať budú a kolko "nezákerných" ludí toho bude zneužívať a robiť x textov schválne.. A zaujímavé je že drvivá väčšina ludí si to bude kupovať len kvoli /flipu, aj keď podstata toho premia bola úplne iná.. :D
Zrušený účet
Jako nápad měl dobrý, ale jak jsem napsala už v jinčím topiku.

Citace
Jako je to dobrá věc, ale nevím jestli jsi to tím vyřešil.
Jelikož jsi udělal kvůli lagům tuto věc a snažíš se to těma majáčkama a textama omezit. Ale vem si, že za chvilku se to chytne, stejně jako každá novinka a budou to mít všichni, stejně jako premium. Lidé si budou dávat texty, majáčky a podobné věci na auta a server bude stejně zalagovaný jako byl dřív. Jen Tobě půjdou ty prašulky na chod serveru. (Prosím Tě neber to jako nějakou urážku)

Možná by bylo lepší to zrušit, aspoň ty texty na auta. Majáčky by možná až tak nevadili. Na taxikářském autě, se ta značka taxi hodí. Ale kdyby se to zrušilo celé, tak by to taky nevadilo.

Nápad to byl prostě dobrý, ale nějaké ty moušky to má. rofl
RiX
Hádám, že ATomas bude narážet na to, že hráč by mohl mít 13 aut a že by to nic nevyřešilo.
Panzer
Prostě blbost, jako mít další sloty a další auta a jen mít nerva z toho...
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Baseball
Bylo by to Premium sloty. Ne normál sloty. A v návrzích už to je. Tady to je jen na vaší diskuzi..
ErvinBroucek
Super nápad, ale pochybuju že ti to přijme. *Dobrá práce*
Baseball
Prosím Lock! ATomas bez vyjádření zavřel. (v Návrzích)
_Ego
stejně je to kravina. ty texty na autech podle mě nelagovali sp.. jenom další výmysl
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
11 Hlasů
24%
Deathmatche
3 Hlasů
7%