Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Přiznání SP grafika
Rosta
Zdravím, potřebuji nějakou uvodní fotku a profilovou fotku na FB přiznání Superpařby.
Celou práci nechám čistě na vás. Jen chci požádat aby na uvodce byl menší text s adresou webu a IP serveru. Muže tam být i další text co vás napadne třeba tam dodat i Přiznání SP nebo něco takového.
Za nejlepší práci bude odměna 1) Profilovka - 3,000,000$
2) Uvodní fotka - 5,000,000$-8,000,000$
Chtěl bych to mít hotové co nejdřív, jinak asi do týdne máte čas pak to uzavřu.
To je asi vše, případně se ptej.
Upravil Rosta dňa 08.11.2014 23:00
Alexxx2
Návrh č.1 pokud chceš změny např. fontu, barvy, obrázku nebo úplně celé napiš! ;)
cZSpajkdR
Taky něco zkusím,pokud by se zalíbilo,napiš mi buď do SZ a nebo sem a cokoliv upravím Smile (Tohle je jen úvodka,pokud by jsi chtěl i logo,napiš.)

img.tpx.cz/uploads/uvodkaspsuper.png
Shoty_
Jen tak narychlo udělané kdybych chtěl tak si s tím trochu pohraju :-) Jinak kdyžtak mi napiš barvu jakou by si to chtěl/a :-D

img.tpx.cz/uploads/Superpařba78789.jpg

Zkopíruj a vlož jinak to neumím omlouvám se.

f86// do //img//
Upravil f86 dňa 09.11.2014 11:47
Alexxx2
Tak?
Alexxx2
Dám to tady zítra !
Koval
Zajtra alebo v Pondelok ti to tu hodím.
Alexxx2
návrh č.2
yeezuz2020
img.tpx.cz/uploads/priznanisp1.png
Panzer
Jedinej yeeezus pochopil že fb dává nějaký rozlišení na svoje úvodní fotky :D *Dobrá práce* vypadá to solidně
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Alexxx2
Návrh č.3
A o rozlišení vím, dal bych mu pak 851x315.. Ale tady jsem to dal rovnou :-)
radekozak
Taky jsem něco zkusil ... :D
SmouKy_
Po nějaké době jsem zapnul psko a něco zkusil..
img.tpx.cz/uploads/SMOOOOOOCS.png
Rozostřený :
img.tpx.cz/uploads/SMOOOOOOOCS2.png
Xena
Smouky je to parádne Smile..ak keď sa s tým nápadom na priznania SP nestotožňujem, ale tie tvoje obrázky sú super :D
Rosta
Zatím vede Smouky , díky že se zapojujete. Xeno ale prosímtě Ale jdi, Ty!
Lukasz
Kdyby to bylo aspoň použitelný a něčím zvláštní.. :D
ViktoreK
Citácia
Lukasz napsal:

Kdyby to bylo aspoň použitelný a něčím zvláštní.. :D

Nadávat umim taky, ještě k tomu něco udělat...
Btw tvůj podpis a avatar si trochu protiřečí.

Smouky, moc hezká práce, to nerozmazaný je super :D
Lukasz
Akai, klídek.. Podpis je parodie Smoukyho.
Tumíku, Smouky se neučí, ten zamrzl na jednom místě. Všechny jeho práce je hodit text na obrázek, kterej rozmaže.. AWESOME! Kdyby to udělal párkrát a nějak to vypadalo, tak ok.

No urážím, ale na tom co píšu je dost pravdy ;)
Má to být úvodka na FB stránku, tak proč je tedy ip a www stránka v pravém dolním rohu, kde je tlačítko like, zpráva atd.
Má taky špatně umístěný text -> jde blbě číst (splývá interpunkce). Teď jak na to tak koukám, vyjmenoval jsem vše, co udělal..
Zrušený účet
Lukasz, nevim, co si tu pořád dokazuješ. Je fakt, že grafiku umíš, líbí se mi tvoje tvorba, ale místo keců by jsi se mohl taky předvést a možná tu všem zavřít tvým dílem hubu, nemyslíš? Nepindej tu kraviny a zapni photoshop, bude to o hodně lepší. To je za prvý.

Za druhý nejsi hodnotící, nevymyslel jsi si to, nedáváš do toho peníze, tak tu přestaň offtopicovat. Od toho to tu neni.

A za třetí. Akai nemyslel tvůj slavný obrázek v podpisu, ale ten text. Je pěkný, že si tam dáš:
Citácia
Dělám grafiku a nepřidávám pouze text na obrázek jak děti ve školce.

A jako avatar ořízlou kočičku s textem "Hello!". Vůbec to neni obrázek s textem. :D

Takže klídek ty, jdi si tvé výlevy psát na papír, kterým si pak můžeš buď utřít zadek nebo ho spolknout.

Díky
ViktoreK
Citácia
Lukasz napsal:

Akai, klídek.. Podpis je parodie Smoukyho.

Kámo, vážně, když už se tu snažíš z někoho dělat voly, tak to aspoň dělej pořádně.
Narážel na ten tvůj inteligentní text, co tam máš.
Nemluvě o tom, že dokud tu sám něco neuděláš, tvá haterská slova tu nikoho nezajímají.

Pokud kritik nedává možnost kritizovanou věc napravit, stává se haterem.

Pokud si přeci jen myslíš, že dělat tady grafiku je pod tvou úroveň (fck logic) a máš potřebu zde nadále psát své výlevy (tím nemyslím názory, ale to, co jsi napsal, nebyl názor, nýbrž haterský výplod), použij k tomu, prosím, zeď svého pokoje, nikoliv diskuzní fórum, SuperPařba ti děkuje.

Omlouvám se za off-topic, ale měl jsem potřebu zde vyjádřit názor.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
20%
Skyrace
13 Hlasov
24%
Deathmatche
4 Hlasov
7%