Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Posilování
Zoldik
Ahoj
chtěl bych začít na sobě nějak makat...začít nad sebou pracovat..abych měl toršku vymakaný tělo...žádal bych po vás nějaké rady na cviky,co mám jíst atd...,vím že tu jeden takovej topic byl...a tak mě napadlo že bych si taky mohl nějakej udělat Smile...pro info: Mám 170cm a 60kg
Zacek
Jestli chceš začít makat přiber aspoň 15 kg. Dnešní lidi mě fascinujou, že se sebou chcou něco dělat, ale nemájí z čeho budovat svalstvo :D Takže první rada je- jíst jíst jíst! Aspoň těch 15 kg ať máš nad výškou převahu.
Zoldik
Okej...díky moc chlapy...pokusím se jíst co nejvíc teď...
byl bych rád kdyby mi někdo ktomu ještě něco napsal Smile
Macik
No ja osobne necvičím, mám 170cm a 44kg. :D
Ale môj kamoš cvičí a že vraj cvičí každý druhý deň 2hodiny a robí toto: Najprv rozcvička, čiže: 20klikov, 20 drepov, 20 brušákov
Potom ide na činky, zdvíha 2kg a najprv zdola hore, a potom tak, že roztiahne ruky do strán a tak do hora. Robí to asi hodinu. (že vraj mu to pomáha)
A treba jesť vela mäsa.
Zoldik
Ty musíš bejt dost dobrá tyčka kámo :D ...ale vpoho...hele,zkusím to tak třeba,uvidím jestli mi to bude vyhovovat Smile díky
Baseball
No tak já ti dam radu jak to dělám je, parametry vaha x vejška mám téměř stejně Smile
Já posilují hlavne břišní svlastvo.
Začneš na zemi zady -> zvedneš nohy, ruce a tlačís je k sobě (20s). Pak sedylehy (20s). Klekneš si -> pěsti na zem v úrovni ramen a nohy jen prsty nohou na zemi - 20s. Opět Sedylehy (20s). A toto si zopakuj s menší pauzičkou třeba 2x nebo 3x Smile
Zoldik
Okej,všechno vyzkouším...a uvidím co mi bude nejvíc vyhovovat Smile ..každopádně díky za rady ;)
RuliiKkO
Jestli ti to k něčemu bude .. Já jsem byl jednou dobu taky tak že sem chtěl vylepšit moji postavu. Já začal každé ráno s muzikou 10 Kliků (pár krát až zvladneš v poho 20 a pak až zvladneš 30 a tak dále pořád na maximmum, pořád o 10 víc.) pak dřepy , břišni .. aspon hodinku - tři denně. Ráno no a večer tak hodinku , pak chodit na hodinku běhat k moři (v mém připadě) u vás asi nejlépe k řece :D I když je zima , dešt´je to jedno. Toto sem dělal když sem neměl jak do posilky a pomohlo mě to , měl sem vypracované břicho po 6 měsícich. Teď chodim i do posilky + ráno dělam to co sem ti sepsal. Večer chodim 3-4x za týden si zaběhat .. Mělo by ti to pomoct Smile
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Zoldik
Taky dobrý...teď dělám normálně...10-20 kliků ráno a večer...pustím si ktomu Bena-Tezky vahy...a jde to jak po másle :D ...ale taky super nápad.. ! Smile počkat,k moři? kde ty bydlíš ?:D
RuliiKkO
No jsem španěl přeci .. nevidíš tu vlaječku u mého jména? :D Narodil sem se tam a žiju tam , teď sem sice do ledna od léta v čr ale můj domov je tam a tam se vracím takže :D btw 10 - 20 kliku je normalka , když to budeš denně dělat pak dokážeš mnohem víc s tim se netrap , ale pokud budeš pokračovat tak si fakt udělaš vypracovane tělo jen to chce výdrž a nevzdát to
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Zoldik
Ok..vpohodě :D ...sem ani nevěděl :D ...Jo,vydržím u toho,nevzdám to...budu teď přidávat asi ty sedylehy...a ták..časem aji dipy.
dpq7WImm8w
No, úplně na začátek Ti napíšu, že základem pro to začít chodit do posilky je někde alespoň odkoukat techniku, kterou se cviky provádějí v lepším případě i vyzkoušet. Stačí hned několik základních cviků a můžeš si hodně rychle a hlavně nenávratně poškodit zdraví a to ať už špatným prováděním cviku, či nadměrnými váhami.

To by byl začátek, teď bych se přesunul k době tréningu. Pokud jsi vážně nikdy nic necvičil, je s odpuštěním kravina naběhnout do posilky a snažit se tam odjéct třeba dvě hodiny - blbost. Pro začátečníky je ideální délka tréningu tak okolo 50-60minut (pro objemový tréning). Pokud překročíš tyhle maxima, tak tělo které není zvyklé na zátěž se prostě nedokáže vypořádat se zátěží, kterou jsi mu "předhodil" a jednoduše bude brát živiny z toho mála svalové hmoty, kterou máš - což je špatně.
Další věc, pro správnej růst svalstva je nutný dodržovat správnou výživu a doplňovat živiny, které tělo vyžaduje a při posilování spaluje.
Pak také záleží na jídle které si dáš po tréningu a pár dalších hodin poté.

Dále si většina pokládá otázku, jak často chodit cvičit.
To, jak efektivně budeš cvičit a jak pravidelná bude Tvá návštěva se poté odrazí v tvých výsledcích. Tudíž, nedoporučil bych chodit tam nahodile bez jakéhokoli tréningového systému - nedosáhneš nikdy toho, co chceš.
V různé literatuře a webových stránkách se dočteš, že pro začátečníky je optimum 2x týdně, což si já tak úplně nemyslím protože 2x do týdne je to vážně málo pro to, aby byli výsledky značné, doporučoval bych 3-4 klidně po kratších intervalech. Další věc, která je s tím úzce spojena, nechoď cvičit dva dny po sobě, rozhodně ne, pokud začínáš, mezi jednotlivými tréningy vynechávej den/dva podle toho, kolik jich za ten týden chceš nachodit. Důležitá je také regenerace, svaly nerostou v posilovně, ale při odpočinku takže právě odpočinek je velmi důležitý, pokud budeš neustále vyvíjet nějakou fyzickou zátěž svaly nebudou mít čas na regeneraci a věř, že cvičení pak nebude zrovna příjemné.

Pak musím zareagovat na toto, protože mi to vážně nedá.
Citácia
A samozrejme pokial to není pre teba ale pre baby tak biceps, biceps, prsa, brucho, brucho, brucho, biceps, prsa :D a nezabudni biceps
Ať už je to pro Tebe či pro baby, tak je v každém případě naprosto nesmyslné dělat to co ti tady borec popisuje. Pokud chceš dosáhnout nějakých výsledků tak je nutné tělo cvičit jako celek, tudíž ne cvičit 3 partie a zbytek nechat. Budeš mít sice ruce jako kráva, ale zbytek bude zanedbaný, jinak rovnou zapomeň na myšlenku "čím víckrát procvičím stejný sval, tím rychleji mi naroste", stejná hovadina jako myslet si, že čím větší váha, tím rychleji svaly narostou. Jak jsem již zmiňoval, pokud je sval namáhán - nezregeneruje se = neporoste.

Určitě jsem Ti nevypsal všechno, je toho mnohokrát víc, ale to by se sem vážně nevešlo. Kdyby jsi měl nějaké otázky, klidně napiš třeba do SZ, nebo i sem a já Ti to na to odpovím.
Hi
Zoldik
Díky detroite...jsem rád že sis stímhle dal práci a vypsal mi jak nato,ukázal si mi takhle plno věcí co sem třeba vůbec nevěděl...chápu,taky vím že dva dny posobě je blbost...no a k poslednímu dobu,nedávno jsem ve městě viděl borca co měl ruce jak kráva,ale zbytek prostě nic...vypadalo to docela divně,až škaredě..vpohodě..jenom,asi nemáš nějaký jídelníček co by si mi doporučil ?...bude lepší si udělat nějakej sám?
dpq7WImm8w
Hele, aby Ti někdo sestavil jídelníček je podle mě taky dobrá blbost. Pak by do Tebe cpal něco co třeba nemusíš, nejlepší by bylo aby jsi si ho sestavil sám.
Zoldik
Fajn,čekal jsem to Smile ale díky! Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
9 Hlasov
20%
Deathmatche