Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

Best Sawner on SP
mkj
Doufám že trochu pobaví, já se řezal smíchy.:D Už by jste mohli přestat šaškovat s tím Sawn off "skillem" protože skill už to není tak 2 roky. Ps. tu máš moje cheaty ty OP sawner. Nemůžu

Video:
Star ve videu: santaclaus
Hudba na začátku: Kontrafakt - V Mojom Svete feat. Separ, Ektor (Instrumental)
Program: Sony Vegas
Render: cca 5 minut.

Upravil/a mkj dne 06.07.2016 17:13
Ruda
:DDDDDDDDDDDDDDD
Přesně tak, skill dávno zmizel a celý to pohřbil super nový hitbox. Pro příště je to ale IN SUPERPARBA.
Ale jakože pecka video, pobavil si mě.
aure
ja som tu na sawn scene 3 roky tak si nedovoluj by som ta dal aj o 10 kilov
Skiper
Pobavilo :D:D:D:D:D:D:D
Teczka83
Z tý hudby mi slejzaj nehty,ale jinak dobrý
mkj
Ruda: upravím, díky:D
Teczka83: chtěl jsem aby mi Spam do toho něco nazpíval ale je moc drahej Sad Ale chápu, každej má jinej styl.. :D)
_Ego
nojo blbý kecy mastnejch nerdů miluju
Saph1R
Docela trapné tu dávat jako příklad někoho jako je santaclaus a podobný sračky "sawnerem". A když hraješ jenom na tomhle supah namakaným serveru, kde synchronizace stojí za vyliž ****, tak to se ani nedivím, že tu nadáváš, že sawny už nejsou skill, když ho tu nemáš kde potkat no.
HelloXDmartin
Chudák santa byl zabit hackerem Sad .
hammy
LOOL Skill jak Vasil LOOL
Jiry
Nějak jsem nepochopil to video, chtěl bych Tě vidět třeba proti němu v závodě, taky by pak mohl udělat video tvého ''skillu''.
Panzer
Jestli jste si všimli hoši tak makj nevytáhl žádnej sawn :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
mkj
Citace
Jiry_ napsal:

Nějak jsem nepochopil to video, chtěl bych Tě vidět třeba proti němu v závodě, taky by pak mohl udělat video tvého ''skillu''.

Tak to že si to nepochopil zrovna ty mě vůbec nepřekvapuje. Já třeba nepochopil souvislost mezi závody a sawn off kterou tu teď smutně spojuješ.
mkj
Citace
Saph1R napsal:

Docela trapné tu dávat jako příklad někoho jako je santaclaus a podobný sračky "sawnerem". A když hraješ jenom na tomhle supah namakaným serveru, kde synchronizace stojí za vyliž ****, tak to se ani nedivím, že tu nadáváš, že sawny už nejsou skill, když ho tu nemáš kde potkat no.

Mě zase přijde trapný se považovat za skillera když umím přehodit zbraň. Jinak, mluvím o celkovém Sawn off, jestli je v tom dobrej nebo ne, prostě je to pořád dokola, 2 šašci proti sobě běhaj jak postiženci a střílej kolem sebe. Chtěl bych tyhle (pro mě "skilleri") vidět bez jejich tak silných zbraní. Ale tak každej na to má svůj názor a úhel pohledu. :)
Saph1R
Jo tak v tomhlě Tě jakš takš chápu, zaměřovat se na jednu zbraň s jedním koloběhem mi taky přijde trapný, ale jak jsi psal, každej na to má svůj názor a pohled.
Budha
Tieto trapošinky ma tu ubíjajú ako si týpci dokazujú "virtual skill". :D Život, chalan, život.
Maty25
to snad je Cheat :D :D
TimG
Pobavilo :D Toho týpka som zažil aj ja na vlastnej koži :D
mkj
Citace
The_Deadman napsal:

Pobavilo :D Toho týpka som zažil aj ja na vlastnej koži :D

Ono jak ho potkáš jednou, tak potom ti už stačí jenom ten nick někde vidět a už se směješ.:D
Krowky
Ono nie každý sawn off skiller je pri inej zbrani lama, áno sú takí ktorí nič iné nevedia a myslia si že sú majstri sveta ale keď nie sú sawny dáš ich dole pomaly palicou.

Ale napr. si stačí zobrať Aureho, patrí k najlešpím na sawny ale vie to dobre aj s inými zbraňami a to napr. aj s AK 47 čo je fakt pre niektorých umenie trafiť slona na pol metra lebo AK v gta je fakt poloslepá zbraň :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
17%
Skyrace
9 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů
6%