Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

HD MOD
Tomas66
Zdravím, byl by tu někdo ochoten mi pomohl dát do hry(san andreas) hd mod nějaký pěkný jako třeba ten co dám na konec článu. Tak díky jo a byl bych rád aby to šlo/fungovalo i na sampu na sevrveru no.. Tak tady je to video:

Tak díky a čau
A jak mi máte pomoct? Třeba na skypu: htomas101 nebo zde jestli by jste mi napsali návod Smile

Vím je tam návod ale sem nějak nechápavý tak proto tohle.. :D
Upravil Tomas66 dňa 03.01.2015 15:10
LukK
Twl to vypadá hodně dobře to musím vyzkoušet :D
Panzer
Tak jako s výkonným PC jde přemodovat vše na co si vzpomeneš. Jde jen o to že v sampu je to většinou problémový a zároveň teda i nepoužitelný. Auta se modujou většinou přes GGMM a textury přes Spark a jde jen o nahrazování souborů pokavaď nechceš měnit konkrétní vlastnosti objektů apd... Osobně nedoporučuju vůbec tyhle srágory do hry tahat. I výkonný mašiny s tim mají problém.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Tress
nevypada vubec spatne, ale vyuzijes to leda na singlu :D
SmouKy_
Znám jednu stránku kde jsou hned instalačky také odinstalačky, což je velmi dobré, každopádně tyto mody nejsou vubec optimalizovane, i já měl lagy a to mám hodně výkonný PC.
Jestli chceš tu stránku napiš mi na skype - Smoukys99
Tomas66
Tak jako o výkon mi nejde ten mám, ale nechci kvůli tomu mít žádné problémy panzere vypadáš na to že tomu rozumíš máš skype? Něco bych potřeboval..
Panzer
Nic víc ti k tomu neřeknu než že budeš mít problémy s tím si zahrát víc jak 10 minut na warpech se ani nehneš hned ti to spadne a až se sejde více modelů na jednom místě tak jsi totálně víš kde. No mam skype v profilu tak si mě najdi.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Tress
ja mam takovej pocit ze samp pak ani nerozjede :D max se dostane prez login a konci :D
Tomas66
Citácia
Tress napsal:

ja mam takovej pocit ze samp pak ani nerozjede :D max se dostane prez login a konci :D

Tak ten pocit máš chybnej mě to jede bez 100% problémů Smile
Tress
fajn du zkusit :D schvalne jak dlouho to pofaka :D
_CrAsH_
Ale Panzer ma pravdu ono aj výkonne stroje máju s tým problém.A u samp je toto mega problem proste ked tam daš viacej modelov tak buď ti to bude lagovať na warpoch :D alebo si zahraješ bez textur.Ked už chceš niečo také tak skus hladať menejzatažujuce modely/mody ale ani u tych to neprežeň.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%