Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

Drift
Nospyyyy
AhojSmile
Driftuju už 3 roky Smile
A dělám drift videaSmile
Skoukněte popřípádě co mám zlepšít
dpq7WImm8w
Ty drifty jsou takový.. slabší. U těchhle videí se hraje většinou na úpravu než na samotný drifty, tudíž bych radši shlédnul video s driftama na stejnejch místech jako je už x dalších, než tyhle nový adaptace, celkově to spracování je dost strašný, hudba je dobrá jako ukolébavka, ale rozhodně ne do videa, které by mělo nalákat lidi se na to dívat, pokud tedy nebylo tvým úmyslem diváka uspat. Jinak, jestli děláš 3 roky takovýhle videa, tak si myslím, že by jsi měl zauvažovat nad posunutím se o kousek dál, natáčení z pohledu 3. osoby je taky už dávno ohraná pohádka, celkově? Zamakej na provedení a úpravě videa + vážně lepší výběr hudby. Hi
Nospyyyy
OkSmile
Díky;)
Skusím to ;)
Pitras
Čekal jsem daleko lepší drifty na to, jak dlouho driftuješ. Edit videa nic moc a hudba tam vůbec nesedla. Líbí se mi dlouhé drifty na křiklavých místech, tím myslím projetím těsně mezi nějakými překážky apod...
dpq7WImm8w
Kdyby to video bylo upravené alespoň jako tohle, které jsi podle YT vydával 2 týdny zpět, bylo by to o moc lepší.
HanyS
Není to špatné Smile ale na to že driftuješ 3 roky jak říkáš by si to měl mít v ruce.. :D Jinak se mi to líbí
KingOfTheBongo
Asi by som vam mal natocit video ja ale ked nevim ani ako nato ani sa mi nechce to robit tak si radsej sadnite ku mne do ELEGYcka ale SABRE ked hrajem a uvidite co su drity ;) . BongoBee
RuliiKkO
Líbi se mi to, ale jediné co mi na tom vadí je to že máš kameru moc do země.. Dávej ji tak ať jde vidět okolí myslím to před tebou (jestli se chápeme). Smile
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
_flowy
Citace
Detroit napsal:

Kdyby to video bylo upravené alespoň jako tohle, které jsi podle YT vydával 2 týdny zpět, bylo by to o moc lepší.

tak toto už hej Palec nahoru .. toto čo si dal teraz je slabšie hlavne tým strihom a kamerou jak tu už bolo spomenuté.. ale tie dlhé drifty si vychytal :D
Shock_
Jako na to že 3 roky driftujes :D ...
_iGDuff_
tak jako není to špatné líbí se mi hlavně ta úprava
Skiper
Nič moc
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
17%