Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Chcete přikaz /god ?
Ano je to super nápad **** budou mít útrum 6 Hlasů
13%
Ne jsem děcko a baví mě ničit mise 39 Hlasů
87%
Počet hlasů: 45

Ničení misí - konečné řešení
Karlson
Ahoj všem,
už mě štve jak ty deti ničí mise jen tak pro nic za nic. Přemýšlel jsem, co se s tím dá dělat a napadlo mě řešení.

Vytvořil by se příklad /god kterej by mi vytvořil na misi nesmrtelnost. Po celou dobu plnění mise by mě nešlo zabít. Pokud tedy potkám nějaké děcko tak si dám tento příkaz a nepůjde mě zabít ani zničit auto, ani propichnout gumy. A můžu si dokončit misi.

Zase aby si to každej pořád nedával tak bych to dal za 50 krediru za použití.
Taky by příkaz šel použít jen v misi a jen pokud mám WL=0
Upravil/a Karlson dne 15.01.2015 09:38
Tearsko
ďalšie premium...
Karlson
Citace
BTears napsal:

ďalšie premium...

To vadi ? To se jako mam nechat zbabít kdyz 40 minut rybařím mám ryby za 100k to klidne ty kredity dám než aby me nějaké děcko zabilo.
Tearsko
Máš ryby za 100k a 50 kreditov v priemere tiež za 100k + máš misiu na rybárčenie ktorá tvrá dlho + ten čas nesmrtelnosti je len 60 sekúnd, hráč počká 60 sek. a zabije ťa potom až mu o to ide. Takže zmysel?
Druhá vec, keby to pridá rybárom musel by aj všade ostatne, aj keby bola podmienka že to pôjde využiť len počas spustenej misie tak sa to dá zneužiť.
Hráč bude potrebovať prežiť napríklad pri nejakej killovačke alebo hitmanovi, zapne si misiu + god premium ( aj keby tm bolo poistené že použiť to môže len šofér vo vozidle) a pome killiť nie ?( vo vozidle môžu byť 4 osoby a len 1 to kúpi - šofér ) a má nezničitelné aj auto pre ďalších troch kamošov. Zneužívanie.
Druhá vec ak by to bolo použitelné klen vo vozidle tak nezabúdaj že pri rybárčení lovíš mimo vozidla.
Proste kupovať si nesmrtelnosť za kredity je blbosť a zvláš v takejto nedomyslenej forme.
eNeS
Z hry od osemnásť, kde sa vraždí, fetuje a kurví robíte škôlku, ktorú vám umožňuje kúpenie prémia. :D

//E ide práve o to aby Ťa zabíjali Ty hlava. Keď chceš robiť misie tak tam choď v noci.
Baseball
Zneužívání, neustálé dávání /mise a /god atd.. ne Špatný
Panzer
Vymysli si co chceš já si taky najdu způsob jak ti jí zničit, ale s timhle ti nesouhlasím... Moc dlouho by tě to ani nechránilo.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
mkj
Citace
Karlson napsal:

Citace
BTears napsal:

ďalšie premium...

To vadi ? To se jako mam nechat zbabít kdyz 40 minut rybařím mám ryby za 100k to klidne ty kredity dám než aby me nějaké děcko zabilo.

Když nemám WL, tak po mě nikdo nikdy nešel a když jo, bylo mu max 13, takže obrana easy. Nesouhlasím.
thorous
Citace
Panzer napsal:

Vymysli si co chceš já si taky najdu způsob jak ti jí zničit, ale s timhle ti nesouhlasím... Moc dlouho by tě to ani nechránilo.

Tak nějak, stejně by skapal :D

Jestli Ti tak moc vadí, že Tě někdo zabijí, doporučuji změnit hru na The Sims 3
Vikush
Čím viac sa o tomto "probléme" hovorí, tým častejší je. Osobne s tým moc problém nemám ale tak poznáte to, vždy sa nájde nejaký náhodný arašid :D.
Nemyslím si, že by bolo dobré riešenie zavádzať ochranu, ktorú si navrhol. Dôvody máš uvedené vyššie.
Keď tak by som to urobila tak, že ak hráč X napadne hráča Y pri plnení misie dostane väčší wanted level poprípade niaky iný postih (pokutu/odobratie zbraní..)
Aj keď je pravda, že by sa to dalo krásne zneužiť.. Skôr rozmýšlaj ako sa im ubrániť, ludia ako oni tu boli, sú a aj budú.
Opti
Akorát by se to neustálé zneužívalo.Štve tě ,že tě někdo zabíjí ? Vem si sawny/zbraně a zkus se bránit.;)
aure
uprimne stve ma pomenovanie deti hracov co to nicia kazdy ktoreho som videl nicit misiu bol starsi jak ten dotycny jak tu misiu jazdil
nauc sa branit a nebudu ti ju nicit Smile
ja som nikdy nejazdil take to blbosti ale keby si to volakto dovolil tak by ho cakal spawnkill alebo by si dobre nezahral tak ci tak :/
MaTy
Bylo by zneužívání jak říkal Baseball atd... Je to zbytečný. Pokud tě někdo štve tak ho killni jako já a n***r se s ním (teda pokud nemáš WL) ;) Špatný Nesouhlasím Špatný
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Nosferatu
Rozhodně nesouhlasím Špatný . Jenom se chceš vyhnout svým ztrátám ohledně $ . Pokud ti tu misi někdo ničí a nemáš během ní wanted, tak si dej chvilku pauzu dej si /oznacit ID --- a kiluj ho tak dlouho dokud ti nebude brečet v pmkách ,věř že tohle pomáhá . Pokud by nepomáhalo tohle, tak se můžeš obrátit na některého s administrátorů a věřím , že problém by se vyřešil . Takže jak už jsem zmínil , když ti ničí mise tak se jim třeba potom 30 min věnuj a uvidíš že je to velmi brzo přestane bavit Smile
I kill people and I like it
eGhE
Bolo by lepsie keby si napisal inzerat a pod. nech ti niekto pomoze s ochranou , im zaplatis a si vybaveny ... Good to uz je vela , je to predsa GTA a hlavne to je MP takze taketo veci nehrozia .. To uz potom fakt sims ako pisal thours.
Extream
přesně tak šíleně by se toho zneužívalo + člověk ktorý ma zapnutý /god by byl vyhozen za nesmrtelnost... takže já
NESOUHLASÁM
Tress
driv se taky pri misich strilelo a nikdo nebrecel :D ...
jinak mas tam bezpecnostni sluzbu kterou si muzej najmout :D

ps: tohle neni sim city jazyk
Baseball
Ještě něco, jestli neumis ujizdet / nenas nervy na tyto hráče tak dělej povolání bez CP jo..

Už vidim teroristy, hezky dojedu k voj zakladne /mise /god a za té me vojáci nezbijou..
Upravil/a Baseball dne 16.01.2015 06:41
Sipoxx
V žádném případě.
Zamyslel jsi se nad ostatními povoláními??
Co takhle voják? Ty si dáš misi a /god na warpu LV a on je bez výdělku => umře hladem

Nesmysl nesouhlasím
Skiper
Citace
driv se taky pri misich strilelo a nikdo nebrecel

Presne len teraz ste taký ***** a všetko vám vadí.Skôr nebolo ani pravidlo a držali ste všetci huby do jedného.Neskutočne ma vytáča, keď stále s tým spamujete ako socky.Proste úplne píp logic.
Fakt demencia toto čo už sa tu deje.Sa zamysli ty baklažán
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
9 Hlasů
20%
Deathmatche
3 Hlasů