Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Convoye ATOMAS sem
Vikush
Zdravím, zničil si convoye z akého dôvodu? Kvôli dealerom? Oni si organizovali mega convoye, vôbec nevieš aké je to usporiadať takú convoy pri tolkých hráčov, a vôbec kolko marihuany na to musia mať. To ťa nezaujíma však? Pozeráš sa na to len z tvojho pohladu a to je zle.

Ideme ďalej, toto si aplikoval na každú prácu, convoye sa vôbec neoplatia čož znamená že hráči budú mať medzi sebou minimálnu komunikáciu keď sa navzájom nebudú potrebovať a to vedie k čomu? No predsa k tomu, že padne vo firme komunita a to následne k tomu, že pôjdu k práci, v ktorej zarobiac najviac $ keď tam nebudú kvoli komunite a tej zábave s tým spojenou.

Vážne si to nedomyslel, prečo aplikuješ niečo, pri čom ani nevieš aké to bude mať následky?

To, čo sa stalo s gang- systémom ti nestačilo? Ako si pobúril hráčov?

Prečo sa na veci nepozeráš aj z NAŠEHO pohladu keď MY tvoríme ten server.

Opäť opakujem, ludia, čo budú písať nebreč a podobne inteligentné výroky nech si dajú facku, hrám tu kvôli firme tak si ju aj zastanem.
Bony
Celé tyhle convoye jsou kravina. Dokud to bylo jen u kamionistu nikdo si nestěžoval! Pak příjde nějajký IQ a vše je stejné. Tehdy to nikomu nevadilo a všude byla komunikace, zábava a kolektiv ikdyž nebyli u nich convoye. Všude to klapalo a teď se stalo co jsem tu hned tvrdil, že všeci narazíme díky tomuhle systému.
LukK
Prostě to vrátit a snížit odměny pro firmu tečka.
WDesign
Jdi někam ven do města na Slovensku, tam budeš mít lepší komunikaci než ve hře. Na hlavu Nemůžu
Jinak třeba já jsem convoye nikdy nejel a to bude asi tím, že tu hraji chvíli na serveru a když jsem se dozvěděl, že nejúčinější věc, která dokáže nejrychleji vydělat peníze už je zrušena, tak nezbývá nic jiného než se uklidnit a přestat říkat, jak je ATomas neschopný apod., protože k čemu to je? Akorát ho tím naštvete a budete za to pykat vy, ne majitel serveru.
Co se týče pobouření hráčů, tak ne všech 400 hráčů, kteří na serveru denně hrají, jezdí convoye, že? Spamujete tady foru jenom convoyema a o tom, jak hrozný to pro hru je, a tak, ale přemýšlela jsi někdy nad tím, že čím hůř se vydělává a čím víc peněz máš, tak tím větší máš radost, že jsi si vydělala tolik ?
To jsou jen pohledy z těch nejlepších úhlů, které si teď můžeš vždy říkat, aby jsi nebyla ty a další xx hráčů naštvána.
Taky si myslím, že to buď ATomas dá zpět, nebo pro to prostě měl dobrý názor, proč to změnil. :D Lol *ZABIT*
Upravil/a WDesign dne 26.02.2015 17:27
Vikush
ďakujem za názor pán Kamioňák.

Vtedy boli iné odmeny a hráči boli spokojní, bolo to na doslova primitívnej (zaostalej) komunite. (Definícia zaostalej v tomto prípade - komunikácia len na základe priatelstiev ak by to malo fungovať tak aj dnes celé by sa to muselo zmeniť keďže celý server sa riadi len $)

Tak ako máš staré winy, tiež s tým boli spokojní ludia kedysi no dnes by to nechceli za nič, tak to máš to isté v tomto prípade.

//E:CrUrban, pozri podla toho, čo píšeš sa do toho vyznáš asi ako krtko do pravopisu. Server má stáť na komunite, firma tiež na komunite a týmto sa to ničí. Tým, že si budeš atoma zastávať sa do AT nedostaneš, neboj.
WDesign
Citace
VikusQa napsal:

Vtedy boli iné odmeny a hráči boli spokojní, bolo to na doslova primitívnej (zaostalej) komunite. (Definícia zaostalej v tomto prípade - komunikácia len na základe priatelstiev ak by to malo fungovať tak aj dnes celé by sa to muselo zmeniť keďže celý server sa riadi len $)

Tak ako máš staré winy, tiež s tým boli spokojní ludia kedysi no dnes by to nechceli za nič, tak to máš to isté v tomto prípade.

Ne, nebylo to zaostalejší Nemůžu, ale jen vy hráčí jste si zvykli na ohromné dardy a nemůžete se smířit s tím, že už je nebudete dostávat, ale to je normální, protože až budeš někde ve firmě a oni tě vyhodí, ty budeš chtít nastoupit jinam a tam nebudeš mít stejný plat, takhle už to prostě chodí..
Zkráceně: Hráčí jsou rozmazlení a neumí už vydělávat jinak než přes convoye a to je problém, proč tomu říkáte zaostalé, i když to není pravda.
Peace Nemůžu
LukK
Oka takže je v pohodě když klesnou odměny z 6m na 1m, firemní výdělky z 1m na 100k, 50% lidí z firmy odejde, firemní cena klesne o 90% (y) ale nikdo za nic nemůže.
Tress
je vam jasny ze v nezaraditelnejch na to atomas narazi jen nahdou ? :D
Vikush
Nikde inde sa to nedá dať tak, aby sa k tomu mohli vyjadriť aj hráči :D

//E: CrUrban, nehrám tam kvôli $, mám firmu preto si to zastávam keďže viem, ako to tam chodí. Veď preto som uviedla príklad ty myslitel Smile Staré veci, ktoré boli dobré kedysi.. nikto si nesťažoval lebo nepoznali lepšie veci, no ak príde určitá novinka, ktorá hráčov rozmazná tak je nezmyselné ich vrátiť s5 do toho horšieho. A ak by to malo fungovať aj dnes tak, tak by sa to muselo celé zmeniť keďže ide hráčom pomaly len o $
Upravil/a Vikush dne 26.02.2015 17:35
Bony
Citace
VikusQa napsal:

Dříve tu bylo 21jobů, tak mi řekni kolik jich je tu teď.

Plno jich je úplně stejných a to je oničem. Předtím se taky hrálo na kamarádství, proto menšší skupina kamarádů byla i 11 člená žejo. Teď tu jsou 2 člený MAX 5. Dříve se hra užívala více, jenže teď chce být každý TOP v bance a je vystříkaný s každého $$ jó já jsem KING- si fakt teda no, že máš jen číslo, ale si nula. Nemyslím tebe ty si v pohodě, ale myslím ty namyšlené defekty, co si furt hrají na LERRYHO KINGA.

Čím modernější doba tím více to stojí za bobek!
Upravil/a Bony dne 26.02.2015 17:38
LukK
Já pamatuji kdy se hráči prali o všechny firmy a všechny měly hodně velkou cenu. Když nyní otevřu /firmy vidím jen Volná... + časem přibydou i dealeské..
Morrison321
Najviac sa to dotklo dealerov, pretože oni nemajú až tak dobré CP odmeny. kým zajdeš pohnojiť a dá ti to nejakých 10k iné povolanie dá 5x tolko, doteraz sa to dalo kompenzovať marihuanou, ale tá stratila na hodnote keď sa nebudú jazdiť convoye, čo sa určite nebudú, to je ten najväčší problém.

BTW za 2 dni nám firmu opustilo 45 členov, to hovorí za všetko. Budem rád keď do zajtra tam ešte aspoň 10 členov ostane. Bohužila z dealera je len ďalší pizzar.
Inak jak píšeš aj to že to bola zábava písal si si vo fir. chate, stále bolo tam živo, teraz už je to o ničom, všetci odišli firma nulové zárobky. Len nechápem ATomasa čo týmto dokáže, každý pojde robiť zaemstnanie kde sú buď dobré odmeny za CP alebo nejakého právnika atď. Bolo to dobré lebo doteraz mal najviac ten čo sa najviac snažil, organizoval, dával rady, mal pevné nervy. Teraz bude mať najviac ten čo nič nerobí
Vikush
Citace

Plno jich je úplně stejných a to je oničem. Předtím se taky hrálo na kamarádství, proto menšší skupina kamarádů byla i 11 členná žejo. Teď tu jsou 2 členný MAX 5. Dříve se hra užívala více, jenže teď chce být každý TOP a je vystříkaný s každého $$ jó já jsem KING- si fakt teda no, že máš jen číslo, ale si nula. Nemyslím tebe myslím ty namyšlené defekty.

S tým, čo si napísal súhlasím na 100% lenže keď už sa niečo "vylepší viz. convoye všade" tak je nezmysel to dať zase do starých kolají keďže už majú hráči vsugerované že musia mať najviac $ a ide im prakticky len o to.
WDesign
Citace
VikusQa napsal:

Citace

Plno jich je úplně stejných a to je oničem. Předtím se taky hrálo na kamarádství, proto menšší skupina kamarádů byla i 11 členná žejo. Teď tu jsou 2 členný MAX 5. Dříve se hra užívala více, jenže teď chce být každý TOP a je vystříkaný s každého $$ jó já jsem KING- si fakt teda no, že máš jen číslo, ale si nula. Nemyslím tebe myslím ty namyšlené defekty.

S tým, čo si napísal súhlasím na 100% lenže keď už sa niečo "vylepší viz. convoye všade" tak je nezmysel to dať zase do starých kolají keďže už majú hráči vsugerované že musia mať najviac $ a ide im prakticky len o to.

Kdyby convoye uvedl do stavu jako v minulosti, tak by dealer už vůbec neměl příležitost takovou blbost jezdit, akorát zmenšil % odměň a to bych řekl, že je fér Smile
ATomas to sice možná pro vás ,,,,,zničil"""", ale on zase na serveru zavede něco nového, co se vám bude líbit, takhle to na serveru bylo i před 2 rokama, když jsem tam začínal hrát.
Navíc před convoyema byl dealer jako jedna z nejmíň zaměstnaných prací.
LukK
Přestaň mu lézt do řiti práva ti nedá.
Ruda
Překvapila si mě, že dokážeš něco takového napsat.(Vysvětli si to jak chceš. :D )
Každopádně souhlasím, že pokud nebudou konvoye, tak bude situace taková jako před rokem cca, kdy člověk 5x za den vystřídá firmu protože nějaká jiná má momentálně větší koef. a úplně tam upadne ten kolektiv, každopádně už byste si měli zvyknout že tohle je prostě ATomas, že to dělá vždycky, vždycky to dělal a vždycky to dělat bude a podobný topic ho nikdy nepřesvědčil, nikdy nepřesvědčí. Tolik asi ode mě. :D
Bony
Citace
Morrison321 napsal:

Najviac sa to dotklo dealerov, pretože oni nemajú až tak dobré CP odmeny. kým zajdeš pohnojiť a dá ti to nejakých 10k iné povolanie dá 5x tolko, doteraz sa to dalo kompenzovať marihuanou, ale tá stratila na hodnote keď sa nebudú jazdiť convoye, čo sa určite nebudú, to je ten najväčší problém.

BTW za 2 dni nám firmu opustilo 45 členov, to hovorí za všetko. Budem rád keď do zajtra tam ešte aspoň 10 členov ostane. Bohužila z dealera je len ďalší pizzar.
Inak jak píšeš aj to že to bola zábava písal si si vo fir. chate, stále bolo tam živo, teraz už je to o ničom, všetci odišli firma nulové zárobky. Len nechápem ATomasa čo týmto dokáže, každý pojde robiť zaemstnanie kde sú buď dobré odmeny za CP alebo nejakého právnika atď. Bolo to dobré lebo doteraz mal najviac ten čo sa najviac snažil, organizoval, dával rady, mal pevné nervy. Teraz bude mať najviac ten čo nič nerobí

Ani křiví slovo vůči tobě, ale až se vy****te na ty vaše slavný $, tak to zase bude dobrá hra. Sorry, ale je mi zle s toho "joooooooooooo 150k za misi" (Příkla mě pokud mám hodně $ hra mě vůbec nebaví, proto je rozdávám jiným) Ty vole co by dělali při odměně 15k jako 2013 ? GJ fakt LOGIC nějaký zelený nesmysl tu za krátký čas změnil celou hru k blití. Kde je čas, kdy si i 15 lidní shánělo u sebe dům ? Kde je čas, kdy v /cb bylo i 28 lidí ? Teď ani nikdo neví co /cb znamená a vůbec i to vše okolo jak se to mění.

Dříve ikdyž si celí den makal a potom sis něco koupil, ale třeba za ten den si byl v - nikdo to neřešil. Teď si tu za den vyděláš i na infernus, který každý tak moc chce, ale neuvědomují si, že Previon jede sice 140, ale je více odolnější a nežere tolik paliva, ale je o 11,9m levnější.

Každýmu tu jde jen o stejné věci. A to:
$
auta
barák
a JOB kde má min 100k za misi

Džíve ?
To sis hledal super bandu a vše ti bylo u (_!_)
Upravil/a Bony dne 26.02.2015 17:51
Vikush
Bony, áno bolo to lepšie lenže ten server sa stále prispôsobuje na $, 9/10 hráčov no dovolím si povedať aj viac tam hrá len kvôli $ a to je smutné no ten server je na to stavaný, vždy sa hladá chyba len napovrchu viz. že hráči za to môžu no chyba je niekde úplne inde.
Morrison321
Ty tiež pracuješ a budeš robiť job kde dostaneš 20k za 5 min ? Asi nie a takto na to pozerajú aj hráči. Mňa to práve posledné dni začalo baviť tá firma, spravil som nám web, komunikovali sme s členmi, proste bola to sranda, konečne to bola sranda. A zas je to tam kde to bolo. Myslíš že mi ide o $$. My sme tu firmu kúpili za 310 mega, že to skúsime. Vieš asi kde tých 310 mega je teraz :DD Keď Atomas zaviedol toto 3 dni po tom ako sme to kúpili. A ano bol som dealer aj pred dvoma rokmi aj pred rokom, tak neviem čo tu riešite :D

Len nás v klude nechajte spomínať ako dobre to bolo a aké zle to bude teraz. Inak dokonca som robil fir. videá pre členov, proste fakt konečne ma aj niečo iné okrem závodov naplňovalo...
WDesign
Citace
LukK napsal:

Přestaň mu lézt do řiti práva ti nedá.

Aha, já tu hraji 30 hodin a už bych někomu měl podlézat? Se nad sebou zamysli, chapče, protože ta holka na tvém avataru s jointem v ruce z tebe velkého chlapce neudělá. Smile
Pouze jsem napsal svůj názor ke conyovi.

Aby to bylo k tématu, tak s tím naprostou souhlasím a ATomas udělal správnou věc, protože takhle dlouho se kvůli rozčilujícím klukům na foru jen tak nikdo nezasměje. :D Lol

PS: Tvůj komentář je mimo téma, takže by jsi měl být suspenzován. Na holou
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů