Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

plug.dj ban
audisiser
(ospravedlnujem sa ak som to mal inde písať, nevšimol som si fórum kde to napísať...)

Dobrý deň, mám problem sa napojit na Váš "plug.dj/superparba/" , dostal som tam pernametný ban čo nerozumiem ako že začo... zato že si ta pojdem vypočuť pesničky a púštať vlastné? nemal som hodinove, max 6min čo tam je... mal som pustený plug pri hraní, pri hrani asi nereaguje človek na chat, nickto ma kickol v miestnosti tak som sa napojil bo tam nik nebol a po čase dostal som pernametný ban, Váš adiministrátor kickuje a banuje "za sprostosti"... spamoval chat, ja som nereagoval v chate bo nemam dovod niekomu písať kto sa nevie správať a dosť často kickuje z plug.dj alebo ked hraje niekto... dost kickoval hráčov (dj-ejov), inač povedane ako keby chcel byť sam dj a nikoho tam nepustit... zato že sa jemu nepačia ine pesničky iba repy zato nemusi kickovať a banovať...

moj nick na plug : audisiser
adiministrátor: (nejak nick mal) ruliiceko
dovod banu (perma): Spam alebo troll

ďakujem Vám za rychle odpovede.
Rosta
S tím ale superpařba nemá nic společného, je to udělane pro komunitu SP, ale admini s tim nemaj nic. Napis majiteli te mistnosti.
Tress
pluug.dj podobne jako ts3 neni primo soucat sp, funguje to diky iniciative hracu / adminu.

muzes to zkusit vyresit s rulikem v soukrome zprave, nebo nekomu jinemu kdo tam dohlizi na provoz.
ale mi ti tu jinak moc nepomuzeme

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche