Informácie o serveri
Čítať tému
Brabus - Vizitka
|
|
Brabus |
Pridané 06.04.2015 20:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 22
Založený: 04.01.15
|
Vaše serverové informace
Váš nick na serveru: Brabus Odehrané hodiny na serveru: 160 Váš bankovní obnos: Máličko Nasbíráno marihuany: Nezbieram Vlastním dům číslo: č.777 Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: momentálne žiadného, ale usilujem sa o to, aby som sa do niektorého dostal Můj oblíbený administrátor: tí, ktorí majú profesionalitu v malíčku Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /racejoin Můj nejoblíbenější event serveru: Závody Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závod Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Známku neviem akú mám udeliť, ale je to fajn. každý občas spraví nejakú chybičku čož je ludské, takže je to v norme Vaše webové informace Váš nick na webu: Brabus Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nepozerám videa, radšej si to zahrám Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Tak určite pravidlá, ale taktiež zábavný kútik či inzeráty. Vaše osobní stránka Jméno: Jakub Příjmení: - Datum narození: 6.6.1991 Věk: 25 Kontakty: Skype: BrabusRocket91 Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Jak v práci, tak mimo dosť, ale takých blížších len pár. Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Zadaný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Zaměstnanec Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): S maturitou Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nemám Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V dome S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S priatelkou Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Šesť ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Šialená Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská, jiná. Informace o Vaší postavě Výška: 184 Hmotnost: 80 Postava: Sportovní Barva očí: Hnedé Barva vlasů: Hnedé Brýle: zatial chválabohu nepotrebujem Na těle mám: Kožu Vousy: Zkosené Závislosti Kouření: Nefajčím Alkohol: Nepijem Sex: Ano Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, móda, muzika, pc, hry, sex, sport, televize, jiné. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Občas si idem zahrať futbal Sport: Futbal, hokej Hudba (zde uvedete žánr): Všetko Zvíře: Ja Můj styl Moje motto: Nikdy nehovor nikdy a nikdy nehovor navždy Moje webová stránka: Neexistuje Životní cíl: Moj životný ciel je raz získať životný ciel Co nesnáším: Hlúpych ludí Co miluji: Všetkých mojich ludí Oblíbená muzika: Všetká Oblíbené jídlo: Mäso a mäso Oblíbené pití: Voda minerálka Oblíbený film: Žiadný Oblíbená kniha: Žiadná Oblíbené oblečení: Volné Oblíbená barva: Modrá, zelená Upravil Brabus dňa 13.11.2016 16:15 |
|
|
nemo |
Pridané 06.04.2015 21:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 456
Založený: 28.09.14
|
Ahoj, divím se, že už tak brzo, kdy začínáš hrát dáváš na web svojí vizitku, ale tak proč ne. ![]() Vizitka mohla být lépe barevně vyznačená, ale to je věc autora. Neznám tě, proto nemůžu říct jaký hráč jsi. Možná si měl ještě s vizitkou počkat,než ostatní určí tvoje chování, ale nic proti. ![]() ![]() |
|
|
Brabus |
Pridané 06.04.2015 23:00
|
|
rozmýšlal som nad tým pri písaní vizitky, ale potom som si povedal že koniec koncom to je asi jedno kedy a bacol som ju sem. ![]() |
|
|
Floatin |
Pridané 06.04.2015 23:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 472
Založený: 01.11.14
|
Ahoj,na serveri som ťa videl pár krát,raz sme pokecali a zdáš sa mi na ďalšieho v pohode týpka na SP.Vela šťastia na serveri ![]() |
|
|
Brabus |
Pridané 09.04.2015 19:01
|
|
dikičko ![]() ![]() |
|
|
Mayo |
Pridané 29.04.2015 07:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 269
Založený: 04.05.14
|
Super hráč, super kámoš. Vizitka pekná ![]() |
|
|
Brabus |
Pridané 01.05.2015 21:42
|
|
Vizitka spravená behom chvilky, nič extra ![]() ![]() |
|
|
Maty25 |
Pridané 01.05.2015 21:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 468
Založený: 16.03.14
|
Citácia Brabus napsal: GTA PENÁZE JSOU V DOLARECH ![]() ![]() |
|
|
Brabus |
Pridané 01.05.2015 23:06
|
|
Citácia Barbaro napsal: Wáu.. ďakujem za opravu, idem si pozrieť aktuálny kurzový lístok a zmeniť si to na $$.. ![]() |
|
|
Pandy |
Pridané 01.05.2015 23:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Skoro tě neznám, ale jsem ráda že je tu konečně někdo další komu je 20+ :-) takže vítej v clubu B) |
|
|
Maty25 |
Pridané 02.05.2015 11:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 468
Založený: 16.03.14
|
Citácia werymex napsal: Wlcackovi je taky 20+ |
|
|
Pandy |
Pridané 02.05.2015 12:17
|
|
Citácia
A ?? Kdo se tu baví o něm ? ![]() |
|
|
Brabus |
Pridané 02.05.2015 17:39
|
|
Ona tvrdí že som ďalší, nie že som jediný ![]() ![]() |
|
|
Pandy |
Pridané 02.05.2015 17:46
|
|
Přesně tak :-) Přiklad toho že to vůbec nepochopil o co GO :-) Jinak super vizitka, líbí se mi ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 HlasovSkyrace
14 HlasovDeathmatche
4 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
5 HlasovDerby
1 HlasTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí