Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka [Editovaná] - Lucian
Lucian
Serverové Informace
Váš nick na serveru: Lucian
Odehrané hodiny na serveru: 1800+
Váš bankovní obnos: Neřeknu
Nasbíráno marihuany: Nesbírám
Vlastním dům číslo: První dům(chatrč) jsem měla v Montgomery, druhý byl v SF u pláže, třetí poblíž LV a poslední taky v SF vedle Janciho tuningu, potom dům číslo 574 v San Fierru hned vedle gangu který jsem vlastnila. Teď nemám žádný dům.

Momentálně nevlastním ani jsem nikdy nevlastnila žádný hotel.

Oblíbení administrátoři:
-Rosta
-Krowky
-Fifa
-HrBeeeC

Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/firmainvite /pratele /lv /sf /kill /privolat /port
Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz, box, orientační běh,akce pro zábavu
Mé oblíbené vozidlo: Cheetah,Sultan,NRG-500
Má oblíbená práce na serveru: Policie

Webové informace
Váš nick na webu: Lucian
Vloženo komentářů: 0
Vloženo příspěvků ve fóru: 80+
Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Zábavní koutek, firemní vizitky

Má osobní stránka
Jméno: Lucie
Datum narození: 1.12.1995
Věk: 22
Kraj: Karlovarský kraj
Vzdělání: Sportovní gymnázium
Jazyky: Čeština, Angličtina
Děti: Nemám, zatím neplánuji
Sexuální orientace: Heterosexuál

Informace o mé povaze

Povaha: Sangvinik a flegmatik
Pohled na svět: Optimista
Otevřenost: Extrovert
Moje povaha: Klidná, obětavá, přátelská, přirozená, ulítlá, upřímná, veselá

Informace o mé postavě

Výška: 165
Hmotnost: cca 55kg
Postava: Tak akorát
Barva očí: Hnědá
Barva vlasů: Hnědá

FOTOGRAFIE:

img.tpx.cz/uploads/Denise-san-andreas-540x405.jpg

Závislosti

Kouření: Ne
Alkohol: Maximálně pivko
Závislosti: Muzika, elektrická kytara, longboard, skate, slackline

Mé zájmy a co mám doma

Zájmy: Koncerty, hudební festivaly, hudba, longboard, elektrická kytara...
Sport: Judo (věnovala jsem se mu 7 let), ježdění na longboardu/skateboardu.
Literatura: Zajímám se o hudební literaturu, četla jsem například "Smaragdové oči" (kniha o kapele Horkýže Slíže), kniha o Beatles z roku 1987 a Love Me Do také o Beatles. Dále mě zajímají různé knihy o toltécích například: Čtyři dohody od Dona Miguela Ruize, Ticho promlouvá (Eckhart Tolle), Moc přítomného okamžiku (Eckhart Tolle) a další podobné knížky.
Hudba(žánr): Rock, metal, rock n roll, blues, grunge, punk (dalo by se říct že poměrně dost stylů)
Zvíře: Už nemám žádné

Můj styl
Co nesnáším: Podvodníky, zloděje, násilníky, šikanu, namyšlený lidi a lidi co se serou do jiných lidí :D
Co miluji: Cestování, hudbu, koncerty, hudební festivaly, hru na elektrickou kytaru, skejta, sport...

Oblíbená muzika: Jimi Hendrix, Nirvana, The Doors, The Beatles,The who, Deep purple, Horkýže Slíže, Iron Maiden, Korn, Hentai Corporation, Bijouterrier, Limp Bizkit, Záviš, P.O.D., Alice in Chains, Rage Against The Machine, Below The Mark, Guns n Roses, Ray Charles, Redfoo, Infected Mushroom, Skrillex, Znouzecnost, System Of a Down, Trautenberk, Tenacious D, Slipknot, Vypsaná fixa, Straight, Pink Floyd, The Prodigy, Atari Terror, Linkin Park, Iggy Pop, Pendulum, The White Stripes, Red Hot Chilli Peppers... (jen malá ukázka)

Oblíbené jídlo: Miluju zeleninu a nevadí mi bezmasá jídla.
Oblíbené pití: Jedině pivko Smile a z nealkoholických černý čaj s citronem.
Oblíbený film: Rrrr, Rok jedna, Králové Rocku, Škola Rocku... (všechny filmy s Jackem Blackem) Potom Hotel Transylvania 1,2, Eurotrip, Já padouch 1,2, Mimoni, Můj otec je šílenec, Někdo to rád blond, Sestra v akci 1,2, Gympl, Trestná lavice, Zohan...
Oblíbená kniha: Darren Shan – Madame Okta
Moc přítomného okamžiku a Ticho promlouvá(Eckhart Tolle), Čtyři dohody(Don Miguel Ruiz)...
Oblíbená barva: Všechny, mám ráda barvy.

Nejlepší screeny ze hry

img.tpx.cz/uploads/NSZH1.png

img.tpx.cz/uploads/NSZH2.png

img.tpx.cz/uploads/NSZH3.png

img.tpx.cz/uploads/NSZH4.png

img.tpx.cz/uploads/NSZH5.png

img.tpx.cz/uploads/NSZH6.png

img.tpx.cz/uploads/NSZH7.png

img.tpx.cz/uploads/NSZH8.png

img.tpx.cz/uploads/NSZH9.png
Upravil/a Lucian dne 08.11.2017 11:57
nemo
Hezká, krátká vizitka, která se dobře čte. Ať se daří. Smile
Simo
Lucko Lucko, Tak máme ju aj tu. Občas som hladal či nemáš náhodou ale dočkal som sa. Fajn baba hlavne na pokec. Večerno-nočné písanie s tebou nemá chybu. ďakujem za tie časy. a Vela šťastia ako v hre tak aj v Reály.

čo sa týka vizitky. v Jednoduchosti je krása.
img.tpx.cz/uploads/Simo1646164757.png
Teczka83
Super vizitka Smile. A noční jízdy s Karlem a s Tebou na Chill, neměly chybu. A erotický debaty na /cb...Nemůžu Smile
Carter_
Vizitka pěkná, a stím co psal tečka musím souhlasit :D jinak super holka však ty víš SmilePusinka pro tebeKytka pro tebe
Upravil/a Carter_ dne 12.04.2015 22:47
aure
hracku nepoznam ale vizitka pekna
ale kvoli tym stylom hudobnym to clovek okomentovat musi
najlepsia hudba Music
Nosferatu
Pěkná vizitka, bezproblémová hráčka a jak psal Aure ten hudební styl vážně skvělý ! Smile
I kill people and I like it
Lucian
Všem moc děkuju za názory Smile .Jsem ráda že se ozvali i nadšenci stejných hudebních stylů :D (dobře že nejsem sama).
Wolf
Ahoj,
co bych tady asi tak okomentoval... začnu těmi obvyklými věcmi.
Líbí se mi použitá kombinace barev, čitelnost, jednoduchost... i ta profilovka se dá. ;)
Na serveru jsem Tě vídal jako poldu na warpu s dívčím skinem, ale až na chvilkové pochyby by mě nikdy nenapadlo, že jsi příslušník něžného pohlaví (takových podobných jedinců se tu totiž pohybuje víc :D).
Na závěr Ti přeju, ať se Ti daří, nejen ve hře, ale hlavně v životě. Smile
Lucian
Jako hráče tě sice nepoznám ale jsem ráda že se vizitka líbí. :D
Ať se daří B) Smile Díky
KlokanRadek
musím povedať skvelý hudobný štýl a páči sa mi tvoje moto *Tu sem*fůů každopádne skvelá hráčka bezproblemová aspoň u mňa :D tak nech sa darí Smile
Lucian
Smile Dík Klokane :D Jojo tobě taky ať se daří jazyk u mě jsi samozřejmě taky v pohodě hráč a je s tebou sranda B)
Chotycansky
Supr holka, kamarádka atd.... a taky nice vizitka :D
Lucian
Děkuju Smile :D
AaToX
Super Hračka ! A ktomu Ta Vizitka :O ty barvy jsou pěkné jako hraču : Jsi fajn da se stebou určitě pokecat jak v PM tak aj ve firemním chatu Smile a jednou aj na skype ! Smile nemam co dodat Smile.

.
Lucian
Citace
Super Hračka ! A ktomu Ta Vizitka :O ty barvy jsou pěkné jako hraču : Jsi fajn da se stebou určitě pokecat jak v PM tak aj ve firemním chatu a jednou aj na skype ! nemam co dodat
.

Joo asi 2x jsme volali a byly to moje jediný hovory, jinak s nikým nevolám, takže doufám, že si toho vážíš ! :D :D :D Nééé, sranda. :D Jsi v pohodě a díky za koment Smile
SVKDominus
krasivaya devushka :3 A ten hudobný vkus je dobrý :3 Ale ten skrillex mi tam nepasuje :/ Ale inak bomba :3
Snáď ťa na servery lepšie spoznám :D Bola by škoda nie Smile
MADING
Velice fajnova vizitka dobrei vkus Smile a jinak fajnová hráčka a nejlepší polda :D palec hore jinak ať sa daří v realu i ve virtualu
Lucian
domhus32: Děkuju Smile a od skrillexe se mi líbí jen něco, nejlepší songy má v kombinaci s nějakou tvrdší kapelou třeba i s Kornama měli dva dobrý :D jinak sám o sobě skrillex není něco, co bych poslouchala každej den, ale občas když mám chuť tak si něco od něj poslechnu :D
A na serveru se snad líp poznáme no :D Smile

OriginaL:Díkes ;) a velmi mě těší že jsem podle tebe nejlepší polda :D :D toho si vážím. Ať se daří Smile
Lucian
Upraveno Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů
19%
Skyrace
16 Hlasů
26%
Deathmatche