Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Pandy
Sice je to jednoduchý, ale účel to splnilo a jsem ráda, že si to Salatek dal jako Avatar , potěší to *JSEM VÁTĚZ JOO*

img.tpx.cz/uploads/SALATEK4.png

Kdyby někdo chtěl , můžu mu taky pomoct, ale musím alespon nějaký Váš osobní styl, abych to nedělala zbytečně, nic za to nechci, firma mi vydělává dost :-)

Negativní komentáře stranou díky :-)

Upravil/a Pandy dne 20.04.2015 21:14
Rougy
A účel tohoto topicku ? Říct že má salatek nový avatar ? Není to zbytečné ?
Brian
Rougy,že by třeba upoutávka na svoji grafiku?
Pěkný wery.
Brian
Tak se chce pochlubit s dílem?
Azor
A proč kvůli poděkování zakládáš nový topic? Tu na webu existují i soukromé zprávy... A jestli jsi chtěla udělat nějakou upoutávku na grafiku, tak jsi to tu mohla rozepsat.
napriklad, jestli děláš avatary, podpisy, nadpisy a třeba jestli požaduješ nějaký $ atd... Podle mě je tento topic zbytečný.
Pandy
Azore presne na tohle jsem čekala :D , takze jsi nezklamal Nemůžu
Jinak Briane díky :-) neni to nic extra, ale jako reklama to staci aspon trochu ;)
Btears : Tak nevím proč tu píšeš :-D
Salatek
Wero moc ti děkuji... Jinak to nějak ostatní neberte jako poděkovací styl projevu ale nýbrž jak je šikovná. Dělala 4 avatary ty se ji po sléze omylem podařilo vymazat a den na to jsem měl další 4 avatary. Už jen ta snaha napravit svou chybu se cení Smile. Udělat 8 avataru během dvou dnů a s toho ty 4 byly hodně dobrý, docela jsem váhal ale přemohly mě mé mužské pudy :D ... Jinak fakt super Wero Smile *Dobrá práce*
Pandy
Salatek : Přemohli mě mužské pudy LolNemůžu Jinak díky za pochvalu, mě to jinak svědomí nedá, když neco slibim a nedodrzim :-) tak aspon ze to splnilo účel :-)
Azor
Citace
werymex napsal:

Azore presne na tohle jsem čekala :D , takze jsi nezklamal Nemůžu

Jak to myslíš? Jako, že jsi to čekala ode mě nebo od kohokoliv?
Pandy
OD TEBE :-D
Azor
Citace
werymex napsal:

OD TEBE :-D

Proč zrovna ode mě?? Sad Co jsem ti provedl? *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*
Pandy
Vsak jo prece nebudu zakladat novej,mela jsem to rozepsany,ale asi jsem to tam nahodou poslala jako hotovy, to vis co nesedim jen u pc , mam i jiny starosti, tak asi bad :-D ne v pohode B)
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
10 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
6%