Informácie o serveri
Čítať tému
MorikLP- Vizitka
|
|
MorikLP |
Pridané 19.05.2015 16:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 27
Založený: 28.03.15
|
![]() Váš nick na serveru: MorikLP Odehrané hodiny na serveru: 100 +- Váš bankovní obnos: 44mg (Zatím) Nasbíráno marihuany: No.... 1 gram Vlastním dům číslo: 716 Vlastním hotel číslo: Žádný Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Žádného a ani nehodlám Můj oblíbený administrátor: Pixel, PaTreS_ Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill ![]() Můj nejoblíbenější event serveru : Ten bohužel není Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Smrti Mé oblíbené vozidlo: Tampa Má oblíbená práce na serveru: Pilot, právník ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 ![]() Váš nick na webu: MorikLP Vloženo komentářů : No.... stačí když napíšu málo? ![]() Vloženo příspěvků ve fóru : Stále se to mění Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Určitě tohle ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Žádné informace..... Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : Žádné informace..... ![]() Jméno: Jméno není důležité Příjmení: Když není důležité jméno proč by mělo být příjmení? Datum narození: 22.3.1999 Věk: 16 let Kontakty: Skype: ™►˙·٠•â—★Strejda_Smrt ★â—•٠·˙◄™ Kraj : Ústecký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dost Stav: Svobodný Zaměstnání : Student Vzdělání : Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti : nemám ale chci mít. Kde bydlím : V bytě S kým bydlím : S rodiči a sestrou Sexuální orientace : Heterosexuál ![]() Výška: 180 +- Hmotnost: 60 + Postava: štíhlá Barva očí: Zelená Barva vlasů: Hnědá Brýle: nosím stále Na těle mám: překvapivě kůži ![]() Vousy: ....... Kouření: ne Alkohol: ne Sex: ![]() ![]() Zájmy: Počítače- grafika (i když o tý bych se radši nezmiňoval) a může me říct že celá informatika. Celé téma dějepisu Sport: gaučing Literatura : Komiksy Hudba : Rock Zvíře: Momentálně nic Závislosti: Počítač,peníze ![]() Moje motto: Všechno jednou skončí, a pak začnu Já. Moje webová stránka: zadnenemam.com Životní cíl: Dostat se na Vysokou školu Co nesnáším: Angličtinu Co miluji: Když jdu ze školy Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Kafe Oblíbený film: Pán Prstenů Oblíbená kniha: Tak teď jste mě dostaly Oblíbené oblečení: Podobná otázka, stejná odpověď Oblíbená barva: Černá+červená Pokud jsou nějaké chyby tak je prosím omluvte. Upravil MorikLP dňa 19.05.2015 19:29 |
|
|
MaTy |
Pridané 19.05.2015 16:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Další Ústečáááák! ![]() Vizitka jednoduchá ![]() ![]() Jako hráče tě moc neznám občas ses možná mihl v chatu. Přeju good luck a ať ti to na SP vydrží ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
MorikLP |
Pridané 19.05.2015 18:16
|
|
Nadpisy hotovy ![]() |
|
|
nemo |
Pridané 19.05.2015 19:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 456
Založený: 28.09.14
|
Ahoj, znám tě tak od vidění. Vizitoš pěkná, ale někde si přeci jenom mohl něco vypsat (př.: zájmy), třeba by to ostatní zajímalo. K tomu přeci vizitka je. Jinak taky přeju hodně štěstí převážně v životě. ![]() ![]() |
|
|
MorikLP |
Pridané 19.05.2015 19:30
|
|
Vše napraveno. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa