Informácie o serveri
Čítať tému
Dj_[O]ne vizitka
|
|
GetUp |
Pridané 15.06.2015 17:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 11
Založený: 29.11.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Dj_[O]ne Odehrané hodiny na serveru: 150(yy,viac,nepožiadal som o vrátenie tých,z čias dávno minulých..) Váš bankovní obnos: 2mg +/- Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: 578 (SF) Vlastním hotel číslo: najbližší väčšinou Momentálně jsem členem gangu: Cypress hill Můj oblíbený administrátor: Krowky,Kikush,Dominus,Vikush Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill Můj nejoblíbenější event serveru : /zavod rally Má nejoblíbenější akce od administrátorů: tuning Mé oblíbené vozidlo: všetko,čo má 4 kolesá a niečo v nádrži Má oblíbená práce na serveru: Novinár,Yakuza Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: GetUp Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Pozri.. Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Nebudeme sa tu predsa opakovať,že? Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Neexistuje Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Vaše osobní stránka Jméno: Dominik Příjmení: ******** Vek: 17 Kontakty: Dám Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Banskobystrický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pravých +/- 10 Stav : zadaný ![]() Zaměstnání : syn ![]() Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): zatial základné Jazyky: čeština,slovenčina,angličtina,nemčina,pár fráz po polsky a maďarsky Děti : nein Kde bydlím : v byte S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): s rodičmi,sestrou Sexuální orientace : heterosexuál Poznámka : tých bolo dosť v škole Informace Vaší povahy Povaha: cholerik Pohled na svět: optimista Otevřenost: Extrovert, introvert, jiná. Moje povaha: bezstarostná Informace o Vaší postavě Výška: 190 Hmotnost: 75+ Postava: vypracovaná sa hodí asi najviac Barva očí: hnedá Barva vlasů: hnedá Brýle: sú Na těle mám: Chlpy? Vousy: Podla nálady Fotografie : ![]() Závislosti Kouření: občas Alkohol: no ![]() Sex: ano Závislosti: auto-moto,pc Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: hry,filmy Sport: futbal,florbal Literatura : horor,sci-fi Hudba : premenlivo, rock,pop,rap,electro-house Zvíře: zajac Můj styl Moje motto: najmocnejší je ten,kto premôže sám seba Moje webová stránka: hm Životní cíl: žena,deti,velký dom a tak ![]() Co nesnáším: lacné vody ![]() Co miluji: priatelku ![]() Oblíbená muzika: ![]() ![]() Oblíbené jídlo: mäsité Oblíbené pití: mountain dew Oblíbený film: Kult hákového kríža,Gone girl Oblíbená kniha: Stephen King-Cujo Oblíbené oblečení: čisté Oblíbená barva: väčšina odtieňov modrej |
|
|
FleX_ |
Pridané 15.06.2015 17:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 554
Založený: 01.11.13
|
Prví !! ale nie pohode týpek | gang spoločník vela štastia |
|
|
TheRaP |
Pridané 15.06.2015 17:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 835
Založený: 26.02.12
|
Týpek za ktoreho by som dal ruku do ohna, naozaj som rad ze hraju takyto ludia v dnesnej dobe na SP. Pozname sa z cias CCG & ACAB, nelutujem ze som ta spoznal. ![]() |
|
|
LuCy |
Pridané 15.06.2015 18:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 86
Založený: 17.02.14
|
Ahoj Domi. ![]() No k vizitce. Nějaká větší úprava by tam být mohla. ![]() Alespoň nějaká ta barvička! Jinak kamarád si fajn, i když mě občas dost zlobíš. Ať se Ti nadále daří. ![]() |
|
|
GetUp |
Pridané 15.06.2015 18:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 11
Založený: 29.11.14
|
![]() |
|
|
Lee |
Pridané 15.06.2015 18:26
|
![]() ![]() Príspevkov: 495
Založený: 13.11.14
|
Borec, znám tě ještě za těch lepších časů na sp, dneska je to samej pablb.. Tak hodně úspěchů na sp ;p |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 HlasovSkyrace
14 HlasovDeathmatche
4 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
5 HlasovDerby
1 HlasTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí