Informácie o serveri
Čítať tému
Bouwík - Návrat ztraceného pijáka
|
|
Bowie |
Pridané 15.06.2015 19:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 78
Založený: 09.06.15
|
VÁTEJ TOTO JE VIZITKA Bowieho Váš nick na serveru: Bowie Odehrané hodiny na serveru: 755 a roste ![]() Váš bankovní obnos: 0 Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: nemám dům jsem skromný ![]() Vlastním hotel číslo: 0 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nemám gang ![]() ![]() Můj oblíbený administrátor: Každý kdo je rozumný a má dobrá rozhodnutí a je férový Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill Můj nejoblíbenější event serveru : /zavod bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: tak nějak všechno ![]() Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Nezaměstnaný ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 vždycky je co zlepšovat ![]() Vaše webové informace : 50 příspěvků a navyšuji Váš nick na webu: Bowie Vloženo komentářů : 0 Vloženo příspěvků ve fóru : 50 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Dodám časem ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Vaše osobní stránka Jméno: Daniel Příjmení: ---- Datum narození: 10.6.1990 Věk: 26 Kontakty: Kraj : Liberecký kraj ![]() Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně ![]() Zaměstnání : Směnový mistr Vzdělání : Základní, Středoškolské,Vyskoškolské - dodělávám dálkově Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, řečtina, albánština Děti : Zatím nemám ![]() Kde bydlím : V domě S kým bydlím : S přítelkyní Sexuální orientace : Heterosexuál Poznámka : Blázínek, co na SP už hraje 2 roky a nikdo ho nezná,cca před dvěmi měsíci jsem hrál za jiný účet nebo spíš dělil jsem se s kamarádem protože mě shořel trošku počítač. Rada do života nikdy nehraj to co ti počítač utáhne jen tak tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Melancholik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert. Moje povaha: Někdy až moc hyperaktivní , srandysta , někdy mám mužské dny ale to se stává tak jednou do roka ![]() Informace o Vaší postavě Výška: 190cm Hmotnost: 90kg Postava: vypracovaná, svalnatá. Barva očí: modrá Barva vlasů: hnědá Na těle mám: Tetování Vousy: strniště Fotografie (ukažte se nám): pozděj Závislosti Kouření: Nekuřák <3 Alkohol: Občasný piják Sex: že se ptáte ![]() Závislosti: Ženy a Hry ![]() Vaše zájmy a co máte doma : --- Zájmy: auta, hry, ženy Sport: plavání Literatura (zde uvedete žánr): Nečtu ![]() Hudba (zde uvedete žánr): House, a jinak tak nějak všechno Zvíře: pes, kočka Můj styl : Fešák Moje motto: Správný gentleman je jako můj penis vždy se postaví když příde žena ![]() Moje webová stránka: Nemám ![]() Životní cíl: Uspěšný DJ Co nesnáším: Blbý kecy a pohledy ![]() Co miluji: Pořád to samé dokola ![]() Oblíbená muzika: House! ![]() Oblíbené jídlo: Fazolky se slaninou ![]() Oblíbené pití: Pivo (kozel) Oblíbený film: Pulp Fiction: Historky z podsvětí Oblíbená kniha: Nemám ![]() Oblíbené oblečení: Všechno v mám šatníku ![]() Oblíbená barva: modrá [bcolor=#ff0000]PS : Tak nepřijat :/ [/bcolor] Upravil Bowie dňa 31.07.2016 22:14 |
|
|
Vikush |
Pridané 15.06.2015 19:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 640
Založený: 07.01.14
|
Ahoj, vizitka je pekná aj keď si ju ešte určite doupravuješ ![]() Ako hráča ťa asi nepoznám, minimálne sa mi nič nevybavuje. K tomu: Citácia Moje motto: Správný gentleman je jako můj penis vždy se postaví když příde žena Smile (pěkná) ![]() Vysokoškolák ![]() ![]() |
|
|
Bowie |
Pridané 15.06.2015 19:49
|
|
Děkuju, doupravím ![]() ![]() |
|
|
Shoot |
Pridané 15.06.2015 19:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 293
Založený: 10.05.15
|
Hmmmm, nikdy sem o tobě neslyšel. Ale asi budeš frajer. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Bowie |
Pridané 15.06.2015 19:55
|
|
Ty jsi ale kulišák Shoote ![]() ![]() ![]() |
|
|
nemo |
Pridané 15.06.2015 20:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 456
Založený: 28.09.14
|
Mně osobně se vizitka líbí ![]() ![]() Tak ať se Ti daří! ![]() |
|
|
Bowie |
Pridané 15.06.2015 20:15
|
|
Děkuju vám moc kluci ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Brian |
Pridané 15.06.2015 20:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 242
Založený: 13.03.15
|
Jako hráče jsem tě na serveru nikdy neviděl,což je divný,když máš 755 hodin. Vizitka po vzhledové stránce je nic moc,ale po obsahu to už jde,dozvěděl jsem se toho dost takže dobrý. Výšku a váhu máme stejnou,ale jsem o 8 let mladší no ![]() ![]() Hodně štěstí v reálným životě,ale i ve virtuálním ![]() |
|
|
Bowie |
Pridané 15.06.2015 20:34
|
|
Chlapče, plavání je posilování celého těla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Melmen |
Pridané 15.06.2015 20:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 816
Založený: 07.01.14
|
Ahoj Bowie, vizitka je pěkná, rozhodně hezčí než moje. (ale to má asi každý..) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Brian |
Pridané 15.06.2015 20:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 242
Založený: 13.03.15
|
Jo takhle,takže spíš workout ![]() Zkus to,bude to lepší určitě ![]() Díky |
|
|
Bowie |
Pridané 15.06.2015 20:46
|
|
Melmenku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 15.06.2015 21:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Vizitka vzhledově slabší, ale každý nějak začínal, takže časem upravíš. Každopádně se dalo z vizitky hodně vyčíst což není ku škodě. No pivo (kozel) čeče nic moc, ale každému chutná něco jiného (radegast) zase mě ![]() ![]() Na to že tu hraješ už nějakou dobu, tak tě vůbec neznám, ale tak to prakticky nevadí tichý hráči co si hrají pro zábavu a nemají tu touhu se ukazovat jak jsou nejlepší v global chatu mám mnohem radši. Každopádně doufám, že se s tebe ještě nevyklube nějaké kvítko což by v tvém věku se stát nemělo ![]() ![]() PS: (snad tě někdy poznám více když už tu hraješ takovou dobu) ![]() I kill people and I like it |
|
|
Bowie |
Pridané 15.06.2015 21:05
|
|
Pivečko, no tak to bude naše společná diskuze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 15.06.2015 21:12
|
|
Tak na pivečko zajít můžeme ![]() ![]() ![]() ![]() Nezapomeň, že někteří lidé prožívají pubertu i v důchodě, takže bacha na to stále tě to ještě může dohnat. ![]() ![]() Zlepšovaní má čas, hlavní jsou informace, ty taky vítězí nad celkovou grafickou úpravou ![]() ![]() ![]() I kill people and I like it |
|
|
Bowie |
Pridané 15.06.2015 21:17
|
|
Já ti to povím takhle každý pivečko v teple ochladí a zachutná ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 15.06.2015 21:27
|
|
Pff dám si radegast som happy ![]() ![]() I kill people and I like it |
|
|
Bowie |