Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Udělit UnBan?
Ano. 90 Hlasů
85%
Ne. 16 Hlasů
15%
Počet hlasů: 106

CzSK - poslední šance
HeWhoMustNotBeNamed
Ahoj,

po dost dlouhé době jsem dostal chuť zajít na SP a rozhodl jsem se, že nějak urovnám spory, co jsme tu s kýmkoliv měl a tak jsem se rozhodl, že dám šanci i hráči CzSK, s kterým jsem tu měl snad ten největší spor od roku 2009, co jsem tu začal rád.
Nechám rozhodnout Vás, ani já nebudu hlasovat, takže máte teď jedinečnou možnost rozhodnout o jeho unbanu Vy.
Rád bych Vám tu i rozepsal můj(a i Kerryho) konec, ale na to je moc vedro a ani nemám chuť. :D
Chtěl bych to tu uzavřít co nejdřív, tak nějak hlasujte.
Jinak pište důvody u nesouhlasů, jinak to nebudu počítat.
LuKi_
Jsem pro UnBanis, má to už kur... dlouho a myslím, že se to nebude opakovat to co se mezi Váma stalo.
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
UpLoad
Ja suhlasim ma to už dosť dlho a myslím si že by si šancu zaslúžil Smile
Nosferatu
Jsem pro Unban.. Váš spor trvá už hodně dlouho a i ban už má nějakou dobu. Takže rozhodně bych mu šanci dal + je součásti Sp i přes fb, takže si myslím, že už to bude ok.
I kill people and I like it
Rosta
Jako ostatní souhlasím, ban má hodně dlouho. Trest si odpykal tak snad se nic podobného už nebude opakovat.
Tress
ted uz mam v p..i i kdyby se dostal do at :D ...
MaTy
Jsem určitě pro UB jak už se psalo nahoře - už ho má dost dlouho a navíc, každý by mohl dostat 2. šanci Smile.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Ruda
Unban, pořád si myslím že ho má za to že šlápnul na kuří oko. Já v tu dobu hrál, takže vím co se dělo.
Yamamoto
Souhlas. Co k tomu dodat, má ho dlouho a myslím, že ten spor je zbytečné dál udržovat.
RiX
Myslím si že by si zasloužil unban Správně
mkj
Taky jsem s ním měl spory a mám do teď a právě proto dávám ano. Abych měl tu možnost, si vychutnat ten jeho pláč v hlavním chatu z toho jak jsem si ho tam neskutečně vodil.
Jiry
Myslim si to co Ruda, UBSprávně
Ghost_Hunter
Jako dobrá ale od kdy se unban řeší takto? jinak souhlasím s UB.
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
Ruda napsal:

Unban, pořád si myslím že ho má za to že šlápnul na kuří oko. Já v tu dobu hrál, takže vím co se dělo.

Pleteš. :D Strkal prsty do toho, do čeho neviděl a nařknul mě z věci, která nebyla pravda a hlavně nějak namotal toho druhýho blba Soulanda - jestli jsi četl tehdy ten topick ode mě - pár dnů po mém konci, tak tam to sám ten blb napsal. (Tímhle postem nehážu nijak na CzSK špínu nebo něco takovýho, jen se obhajuju a tím bych to uzavřel.)
Grizzly
Unban kámo, unban. :D
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
ViktoreK
Udělit unban. Vždycky jsem to považoval za vykonstruovaný proces z vaší strany.

//Jinak mě překvapuje, že mu ten UnBan chceš dát, Pixeli, to všechna čest.
Upravil/a ViktoreK dne 06.07.2015 00:22
_Ego
Kdybych napsal nesouhlas tak to stejně nemá žádnou váhu, každej dáváte ano
dpq7WImm8w
Pobíhaj tu horší než je on, beztrestně.. Správně.
EviL_FusioN
Taky souhlasím s UBSprávně, už ho má dlouho.
bl1stery
je to šéf jasné,že súhlasím Správně
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche