Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Parody JBMNT..:D
imkovrabel
Zdravím, dnes som dostal chuť parodovať JMBNT rovnako ako GGMNTV..:D Bol som proste lenivý otvoriť photoshop a urobiť si to sám tak to hádžem sem...:D Ale prejdeme rovno k veci... Dnes to bude niečo neobyčajné chcel by som prerobiť logo JBMNT aby tam miesto toho bolo ThePro alebo THEPRO... Dám vám pár ukážok ako vyzerá logo JMBNT, však nechcem aby ste to prerábali ale robili to sami od základov pretože chcem čiste logo v najvyššej kvalite, rozlíšenie je čiste na vás. (No však dajte trošku väčšie nech to potom môžem dať na tričko a nechcem to mať rozpixelované..) PS: Chcem aby ste urobili 2x logá, jedno čisto čierne a jedno modré. (modrá nech neni úplne tmavá ale nech je trochu tmavšia..)

Ukážky JMBNT:

[img]http://dinonalepky.ujany.cz/subdom/dinonalepky/images/jbmnt.jpg[/img]

[img]http://fashion.pedie.cz/images/images_fashion_pedie/thumb/2/2c/JBMNT_logo.png/610px-JBMNT_logo.png[/img]

Odmena:
100 000 $
Tearsko
keď to chceš na tričko sprav si vektorové logo , neni ťažké sa to naučiť. Keď to nebude dosť brutálne velké v bitmapovom obrázku tak bude potlač extrémne nekvalitná a niekde ti rovno povedia že ti to nespravia + ak to bude kopírka loga toho čo si uviedol tak ťa možno nepustia cez copyright, na to logo je ochranná známka
imkovrabel
Citácia
BTears napsal:

keď to chceš na tričko sprav si vektorové logo , neni ťažké sa to naučiť. Keď to nebude dosť brutálne velké v bitmapovom obrázku tak bude potlač extrémne nekvalitná a niekde ti rovno povedia že ti to nespravia + ak to bude kopírka loga toho čo si uviedol tak ťa možno nepustia cez copyright, na to logo je ochranná známka

Nechám si urobiť len 1 Ks... Aj viem kde len potrebujem logo takže Copyright mi to pustí... Hovoríš ako profík... no ja neviem v jakej velkosti sa to robí... a inak čo to vlastne je vektorové logo?:D
Tearsko
Ja len tak že dávnejšie kvôli jednej akcii sme chceli s pár luďmi niečo vytlačiť na tričká ( kvázi niečo rovnakého typu ako paródia loga )a bol problém jak s velkosťou bol to bitmapový obrázok dosť velký a kvalita by bola nič moc a potom bol problém s tým logom samotným práve kvôli tomu že to kopírovalo (zároveň) zosmiešňovalo to pôvodné logo. Ale to možno záleží aj od firmy...

Tak čo je vektorová grafika toho je plný net ale v skratke vektorové logo si môžeš zväčšovať kolko len chceš bez úbytku kvality obrázku. Bitmapový obrázok keď niekolkonásobne zväčšíš tak je taký kockatý. A na tieto tričká ten obrázok aby mal rozlíšenie dosť velké aby to bolo pekné . Tu máš príklad z jednej stránky pre tlač fotografie na tričko aby si mal predstavu.

Citácia
velkosť obrázku - 5 Mpx - rozlíšenie 2560 x 1920 a výsledný obrázok potlače bude mať 21,67 x 16,26 cm pri 300 dpi

A na logá sa odporúča všeobecne vektor, napríklad mam skúsenosť pre potlač (firmného) loga na tričká ,ale hlavne na autá a podobne tam sme to tiež museli riešiť cez vektorové logo.

Čo sa toho týka na vektorovú grafiku je dosť programov.( corel, inkspace , aj adobe má na to niečo nespomeniem si názov, atď je tam toho vela)
imkovrabel
Skúšal som to niekolko krát robiť... Ale ja sa v tom nevyznám neni to nič pre mňa takže radšej to nechám na niekom inom nech mi urobí to vektorové logo... A zaplatím mu za to..:D

//: Tak mi to urobte klasiky cez PS 1360x768 formát jpg a potom to nejak už vyriešim ale potrebujem to čo najrýchlejšie...
Upravil imkovrabel dňa 16.08.2015 21:49
HeWhoMustNotBeNamed
Ještě větší by to nešlo? Nevidíme to.
imkovrabel
Citácia
Master_ napsal:

Citácia
Pixel napsal:

Ještě větší by to nešlo? Nevidíme to.

:D

// odpoledne něco skusím :D

Čekám