Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Jeff. vizitka
Zoldik
Vizitka pekna a jako hrace te neznam ani sem te nevidel a to mas 1800h :D ale zkus ty informace dat doprostred aby to nebyl na kraji, chapes me ne? myslim ze by to bylo lepsi :D jinak fakt peknySmile
_Jeff_
Dík, dík, to mě taky napadlo, vycentrovat to doprostřed, ale nakonec jsem to udělal takhle, předělávat se mi to v nejbližší době moc nechce, kdyžtak někdy jindy :D.
Upravil _Jeff_ dňa 20.07.2015 21:46
Vikush
Vizitka sa mi páči :D pekne ladí s webom, inak ťa ako hráča asi nepoznám resp. sa mi nič také nevybavuje. Inak vela šťastia v prváku, tiež som chcela isť na IT ale tam by odomňa chceli asi viac než zapnuť a vypnuť pc Sad :D

Tak nech sa ti darí ako na sp tak aj v realite Smile
_Jeff_
Díky, jsem rád, že se líbí. Měl jsem teď nějakou dobu pauzu. Ať se Ti taky daří Smile.
Upravil _Jeff_ dňa 20.07.2015 22:39
Nosferatu
Vizitka pěkná, jako hráče tě vůbec neznám na to že máš tolik hodin, ale na serveru jsem tě už zahlédl, takže snad se to změní.
Ať se ti daří v životě a tak nějak i na Sp Smile
I kill people and I like it
_Jeff_
Citácia
TerminatorXXX napsal:

To by mě zajímalo, kde jsi vzal tolik peněz a tolik hodin, vizitka se mi líbí, ale odněkud jí už znám. Jeden podobnej tu už byl, co si vytvářel imaginární vizitky a hodiny, a na serveru nikdy nebyl, uvidíme, každopádně ti preju at se ti dari Smile

Ikdyž bych nemusel, tak Ti sem dám screen mého infa.

img.tpx.cz/uploads/caweckokamarademuj.jpg

Citácia
Nosferatu napsal:

Vizitka pěkná, jako hráče tě vůbec neznám na to že máš tolik hodin, ale na serveru jsem tě už zahlédl, takže snad se to změní.
Ať se ti daří v životě a tak nějak i na Sp Smile

Dík moc, Nosfe, Tobě taky přeji hodně štěstí Smile.
Upravil _Jeff_ dňa 21.07.2015 13:33
MaReK_
Tumikov daddy musím tu dať koment king
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Rosta
Na to kolik mas nahrano tak absolutne nevim kdo jsi. Myslim si ze si tu hral drive hlavni ti vratili hodiny a nejaky kamosi $ protoze jinak to nechapu :D jinak vizitka pekna.
FaSTeR
Pěkná stručnejší vyzitka Smile moc tě neznám, ale zdáš se být v pohodě Smile
_Jeff_
Díky ;)
_iGDuff_
Ahoj když si to okomentoval mojí vizitku tak já musím taky :D Vizitka je povedená at se daří Smile PS:Nějaké předešlé nicky na SP ? :D protože máš tolik hodin a já tě neznám :D
Ferad
Váš bankovní obnos: 450,000,000$

No tak dávej :D.

---- Ale teď k vizitce ----

Vizitka je pěkná, na serveru jsem tě viděl pouze pár krát, ale vypadáš jako rozumný hráč. *Dobrá práce* *gp*
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
19%
Skyrace
14 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
7%