Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Znovuobnovení příběhů
Bravura
Zdravím všechny!
Byla to dlouhá doba co jsem zde nevlezl a upřímně mi to chybělo! Smile

Kdysi jsem psal příběh o taxikáři, nijak extra se neujal(pokud vím, nepamatuji se(asi to kouření zeleného dělá své :D :D ) ) A plánuji znovu rozjet příběhy.
Tentokrát trochu jinak.
Každý týden by se připsal nový příběh, na různé téma. Od A do Z.
Teď ale udělám obrovskou výhodu pro čtenáře, VY SAMI VYBERETE O ČEM BUDE DALŠÁ PŘÁBĚH
Hlasování proběhne tím stylem, že zde budou lidé psát své návrhy a já je zařadím do slosování které;
začne v Neděli 23:58
končí v Pátek 12:00
tipy budou maximálně 3! Takže kdo dřív přijde, ten dřív bere. Smile
Každou sobotu zde bude zveřejněn příběh vč. jména osoby která tento návrh podala.
Aby toho nebylo málo, znovu obnovím psaní o taxikáři které jsem započal už dávno(ještě když mrtvé moře bylo zdravé) a tentokrát se dopátrám až k úplnému konci, nikoliv do třetí části kde mé psaní skončilo definitivně.

Doufám, že někoho příběhy zaujmou a bude pravidelným čtenářem/řkou těchto příběhů, povídek aj.

NÁVRHY:
1. By Tress
fajn chces pribeh ...
rozepis nam tu nejakej vztah ohledne piti, huleni, ale predevsim o kun...(a zbytek si domyslete) a jejich vztahu k rybe :D ...

pak se muzem zasmat jak moc to trefis od realu :D
ps: nedrz se zadnejch vztahu, ale spis ojebu :D
2.

1.Týden: povídka z temného zákoutí města

Příběhy:

"Temná noc, ulice prázdné, nikde ani živáčka. Kráčím městem a nevím odkud kam. Můj život se rozpadá na malé kousky. Snažím se poskládat úlomky z poslední noci. Strašné noci. Má košile zahlcená krví člověka, kterého jsem miloval. Jediné, co si pamatuji je ten řev který řeže do uší i teď. Má milovaná Cherry. Vše, co z ní zbylo jsou jen krvavé fleky a vzpomínky. Vzpomínky, které nejdou vymazat.
Chci zapomenout na vše, co se stalo včera. Chci to vrátit zpět a udělat vše jinak než bylo ale na to už je pozdě... Slyším sirény. Určitě si jedou pro mně. Doufám, že umřu dříve, než budu v poutech.
Najednou slyším povědomý hlas. Cherry! Určitě to jsou jen přeludy, má vlastní mysl si semnou pohrává jako s hadrovou panenkou ale tak to není. V uličce vedle mě vidím postavu velmi podobnou na ni.
Chci tam vejít a zjistit, že je naživu. Vím ale že není. Vím, že to co jsem udělal mi bude zžírat mysl navěky.
Cítím příjemný chlad v břiše, něco mi zajelo hluboko do těla. Nůž, který mi projíždí tělem jakoby se zhmotnil a teď mně zabíjí.
Nemůže to být reálné, všechno je jen přelud. Má vlastní mysl, výčitky svědomí které mi akorát dělají paseku v hlavě.
V uličce se najednou rozprostilo úplné ticho. Takové ticho že z toho mrazí v zádech. Nikde nikdo, světla zhasla a jsem tu jen já a moje představivost. Všude je tma, pohlcuje mne jako nenasytná obryně. Nedá se zastavit před ničím a nikým. Upadám na zem, je vlhká a ve vzduchu jde cítít pach železa. Zase ty sirény. Tentokrát jsou hlasité jako jehličky do bubínků. Bodavá bolest v hlavě je silnější a silnější.
Cherry, přeci jen jsi naživu. Já věděl že se s tebou potkám..."
Upravil/a Bravura dne 22.07.2015 12:21
RuliiKkO
Já celé ty roky čekám na "Taxálista" takže chci ten příběh Smile psal jsem ti SZ v roce 2012 myslím, tak pokud budeš mit čas rád bych tě poprosil o příběh taxálisty.
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Franta95
z temnýho zákoutí? :D hmmm, nenapadá mě nic publikovatelnýho :D tak zkus něco o batmanovi, romech nebo smradlavých popelnicích :D jinak super věc, ty příběhy :D a jsem rád, že si zpátky(snad si mě ještě pamatuješ :D)
Nosferatu
Ahoj,
Jestliže to bude mít hlavu a patu tak si určitě strašně rád něco počtu, tak hodně štěstí a ať to má úspěch. ;)
I kill people and I like it
KubiKula
Jsem to bylo dobré čtení a bavilo mě to určitě souhlasím ✔
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
Bravura
Příběh sepsán, v Nedělí očekávejte další! Smile
Bravura
HLASOVÁNÁ SPUŠTĚNO!
Piště návrhy, vyberu 3 nejlepší pro které se bude hlasovat! Smile
Tress
fajn chces pribeh ...
rozepis nam tu nejakej vztah ohledne piti, huleni, ale predevsim o kun...(a zbytek si domyslete) a jejich vztahu k rybe :D ...

pak se muzem zasmat jak moc to trefis od realu :D
ps: nedrz se zadnejch vztahu, ale spis ojebu :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche