Informace o serveru
Číst diskuzi
Znovuobnovení příběhů
|
|
Bravura |
Přidané 20.07.2015 20:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 470
Založený: 06.10.11
|
Zdravím všechny! Byla to dlouhá doba co jsem zde nevlezl a upřímně mi to chybělo! ![]() Kdysi jsem psal příběh o taxikáři, nijak extra se neujal(pokud vím, nepamatuji se(asi to kouření zeleného dělá své ![]() ![]() Tentokrát trochu jinak. Každý týden by se připsal nový příběh, na různé téma. Od A do Z. Teď ale udělám obrovskou výhodu pro čtenáře, VY SAMI VYBERETE O ČEM BUDE DALŠÁ PŘÁBĚH Hlasování proběhne tím stylem, že zde budou lidé psát své návrhy a já je zařadím do slosování které; začne v Neděli 23:58 končí v Pátek 12:00 tipy budou maximálně 3! Takže kdo dřív přijde, ten dřív bere. ![]() Každou sobotu zde bude zveřejněn příběh vč. jména osoby která tento návrh podala. Aby toho nebylo málo, znovu obnovím psaní o taxikáři které jsem započal už dávno(ještě když mrtvé moře bylo zdravé) a tentokrát se dopátrám až k úplnému konci, nikoliv do třetí části kde mé psaní skončilo definitivně. Doufám, že někoho příběhy zaujmou a bude pravidelným čtenářem/řkou těchto příběhů, povídek aj. NÁVRHY: 1. By Tress fajn chces pribeh ... rozepis nam tu nejakej vztah ohledne piti, huleni, ale predevsim o kun...(a zbytek si domyslete) a jejich vztahu k rybe ![]() pak se muzem zasmat jak moc to trefis od realu ![]() ps: nedrz se zadnejch vztahu, ale spis ojebu ![]() 2. 1.Týden: povídka z temného zákoutí města Příběhy: "Temná noc, ulice prázdné, nikde ani živáčka. Kráčím městem a nevím odkud kam. Můj život se rozpadá na malé kousky. Snažím se poskládat úlomky z poslední noci. Strašné noci. Má košile zahlcená krví člověka, kterého jsem miloval. Jediné, co si pamatuji je ten řev který řeže do uší i teď. Má milovaná Cherry. Vše, co z ní zbylo jsou jen krvavé fleky a vzpomínky. Vzpomínky, které nejdou vymazat. Chci zapomenout na vše, co se stalo včera. Chci to vrátit zpět a udělat vše jinak než bylo ale na to už je pozdě... Slyším sirény. Určitě si jedou pro mně. Doufám, že umřu dříve, než budu v poutech. Najednou slyším povědomý hlas. Cherry! Určitě to jsou jen přeludy, má vlastní mysl si semnou pohrává jako s hadrovou panenkou ale tak to není. V uličce vedle mě vidím postavu velmi podobnou na ni. Chci tam vejít a zjistit, že je naživu. Vím ale že není. Vím, že to co jsem udělal mi bude zžírat mysl navěky. Cítím příjemný chlad v břiše, něco mi zajelo hluboko do těla. Nůž, který mi projíždí tělem jakoby se zhmotnil a teď mně zabíjí. Nemůže to být reálné, všechno je jen přelud. Má vlastní mysl, výčitky svědomí které mi akorát dělají paseku v hlavě. V uličce se najednou rozprostilo úplné ticho. Takové ticho že z toho mrazí v zádech. Nikde nikdo, světla zhasla a jsem tu jen já a moje představivost. Všude je tma, pohlcuje mne jako nenasytná obryně. Nedá se zastavit před ničím a nikým. Upadám na zem, je vlhká a ve vzduchu jde cítít pach železa. Zase ty sirény. Tentokrát jsou hlasité jako jehličky do bubínků. Bodavá bolest v hlavě je silnější a silnější. Cherry, přeci jen jsi naživu. Já věděl že se s tebou potkám..." Upravil/a Bravura dne 22.07.2015 12:21 |
|
|
RuliiKkO |
Přidané 20.07.2015 20:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 2530
Založený: 18.07.12
|
Já celé ty roky čekám na "Taxálista" takže chci ten příběh ![]() Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
Franta95 |
Přidané 20.07.2015 20:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 759
Založený: 08.07.12
|
z temnýho zákoutí? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 20.07.2015 20:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Ahoj, Jestliže to bude mít hlavu a patu tak si určitě strašně rád něco počtu, tak hodně štěstí a ať to má úspěch. ![]() I kill people and I like it |
|
|
KubiKula |
Přidané 20.07.2015 21:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 334
Založený: 10.08.11
|
Jsem to bylo dobré čtení a bavilo mě to určitě souhlasím ✔
|
|
|
Bravura |
Přidané 21.07.2015 12:15
|
|
Příběh sepsán, v Nedělí očekávejte další! ![]() |
|
|
Bravura |
Přidané 21.07.2015 23:44
|
|
HLASOVÁNÁ SPUŠTĚNO! Piště návrhy, vyberu 3 nejlepší pro které se bude hlasovat! ![]() |
|
|
Tress |
Přidané 22.07.2015 06:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 2751
Založený: 22.11.11
|
fajn chces pribeh ... rozepis nam tu nejakej vztah ohledne piti, huleni, ale predevsim o kun...(a zbytek si domyslete) a jejich vztahu k rybe ![]() pak se muzem zasmat jak moc to trefis od realu ![]() ps: nedrz se zadnejch vztahu, ale spis ojebu ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí