Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Tom Koch, tajemný taxikář
Bravura
ZNOVUOBNOVENÁ TAXIKÁŘE!!!!

Kdo četl, ví oč jde. Kdo ne, nechť očekává v brzkých dnech zcela nový příběh volně inspirován původním Taxálistou který mi bohužel smazali odsud.

Takže, načneme první dějství taxálisty.
Tom Koch, taxikář který se zapletl ve špatný čas na špatné místo.
Jeho práce nebyla dělat toto. Ale musí dělat vše proto, aby přežil v drsném světě plném korupce, násilí a drog, protloukajíc se přes krkolomné nástrahy velkoměsta a mafiánských rodin.

Příběh bude VOLNĚ inspirován Tomem Kochem a jeho životem.

Těšte se pánové a dámy, tento příběh vás pohltí!
Samozřejmně, téma si dejte do sledovaných ať o nic nepřijdete! Smile
Stay Tuned!

Jerry Koch, odplata zapomenutých

"Dva roky. Tak dlouho jsem čekal na odplatu. Tak dlouho mi žraly nervy ta zpropadená rodina co mi zabila mého bratra Toma." Je rok 2015, 2 roky po událostech z Basin City. Tom Koch je mrtev a jediná rodina co po něm zbyla je bratr Jerry. Mladý cholerik toužící po krveprolití za jeho bratra. Nikdy necítil tak silnou nenávist vůči člověku ale Don Pazzaroti byla nelidská obluda co nemá slitování. "Musím se k němu dostat" mumlal si Jerry pro sebe.
Kráčel uličkou, kde našli Tomův taxík a snažil se najít alespoň nějakou mizivou stopu. Nikde nic. Jen na konci uličky divný člověk co se ustavičně koukal na Jerryho. "Na co čumíš!?" Opáčil Jerry na osobu. "Na tebe mladej, co tam hledáš? Ztratil si snad něco?"
Postava pomalu začala kráčet k Jerrymu. "Hele, nechci problémy. Jen hledám něco důležitého." Osoba vytáhla zbraň "Nehledáš náhodou tohle?"
Najednou přišla silná rána, Jerry padnul k zemi...
KONEC PRVNÁ ČÁSTI
DRUHÁ ČÁST
Jerry se probouzí do úplné tmy, nemůže pořádně dýchat. Najednou záblesk světla.
"Kde to jsem?" Zeptal se Jerry. "Jerry vítej, ty mně neznáš ale já tebe tak trochu ano. Znal sem tvého bratra, Toma. Moc dobrý člověk který byl opravdu loajální. Je jen škoda, že ho odpravil Don Pazzaroti který mi pije krev už nějakou dobu. Jinak abychom byli v obraze, jsem šéf."
Jerry se nechápavě díval po místnosti, byla větší, plná luxusního starožitného nábytku a u dveří stáli dva hlídači.
"Co po mně chcete? Já jen hledal něco v uličce a najednou mně jedna z těch vašich goril třískla do kebule a najednou jsem tady."
Šéf se jen otočil a řekl: "Za něj se omlouvám, je to hromotluk co má místo mozku sval. Dáš si třeba kávu?"
Jerryho rozvázali a šéf mu nabídl křeslo naproti jeho stolu.
"Takže, abych ti Jerry upřesnil proč jsi tady. Chceme po tobě, abys ty zabil Dona Pazzarotiho. Máš pro to přeci jen obrovský důvod. A my máme rozjetej byznys do kterého se nám fušuje ten pablb."
Jerry se zamyslel, uvědomil si, že něco podobného bylo u jeho bratra. "Tohle nemůže přece vyjít. Je to nejsilnější rodina v celém státě a on chce abych ho zabil?!" říkal si v duchu Jerry...
KONEC DRUHÉ ČÁSTI
Upravil/a Bravura dne 22.07.2015 22:56
RuliiKkO
Konečně je to tady Palec nahoru
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Nosferatu
Těším se. ;)
I kill people and I like it
Ameli1
Vypadá to slibně, těším se Smile
dpq7WImm8w
Možná by bylo lepší, kdyby jsi ty části editoval do prvního příspěvku, aby se to nemuselo hledat v komentářích. Smile
Bravura
Citace
Detroit napsal:

Možná by bylo lepší, kdyby jsi ty části editoval do prvního příspěvku, aby se to nemuselo hledat v komentářích. Smile

Jdu na to ;)
RuliiKkO
Bylo by dobré zvýraznit a zvětšit písmo u "x ČÁST" ať je to trochu přehlednější, jinač super čteníčko!
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%