Informace o serveru
Číst diskuzi
Môj a Váš názor na AT a hráčov
|
|
SvKBarney |
Přidané 22.07.2015 22:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 367
Založený: 17.07.12
|
Zdravím, dneska sa mi stala taká jedna vec s ktorou by som sa chcel s vami podeliť. Napísal som noviny v ktorých som vyjadril svoj názor k AT a ku ich správaniu. Vela ludí so mnou súhlasilo tak by som to chcel napísať aj verejnejšie. Ale chcem aby ste mi k tomu napísali aj Váš názor lebo mi na tom záleží. Tak môžme začať. V AT je vela ludí ktorých nepoznám. Čo som tu začal hrávať tak som si všimol kto a ako sa správa k ludom. Niektorí admini nevedia čo je to komunikácia. Nevedia riešiť problémy inak ako len /mute 10 /ban 50 /pban. Čo najprv skúsiť to vyriešiť a keď sa to nedá tak ten mute alebo ban? Verím nemáte to lahké urobíte jednu chybu a už budete nenávidený. Ale skúste sa na to pozrieť z pohladu normálneho hráča. Určite sem každý prišiel sa zabaviť a nie aby bol dirigovaný. Taktiež som si všimol že málo velmi málo adminov komunikuje v chate s hráčmi nezabáva ich alebo tak. Určite by som ani ja nekomunikoval s niekym ktorý by ma najradšej zabil ani keď je na servery sám ale videl som že bolo na server 8 adminov žiadna akcia žiadny pokus o pobavenie. Rozumiem že nemáte chuť robiť akcie stále ale keby nebol admin Elda čo som mu velmi vďačný tak by sme sa na tom serveru nudili.Za deň urobí asi 5 a viac akcii čo je super. Alebo Patres ten komunikuje so mnou môžme si robiť spolu srandu so mňa z neho nevadí mu to samozrejme je to taká nevinná sranda a nepíše si iba so mnou ale s vela vela hráčmi. Pokúša sa aspoň nejak urobiť tu srandu pre ludí. Ak ich prestane baviť práca tak si môžu pokecať s chatom. Ako som spomínal že tu vela adminov nepoznám tak som sa snažil komunikovať slušne som ich pozdravil a opýtal som sa kto je čo je atď a odpoveď som dostal takú že mi nič do toho nie je. Ako keby som sa ho pýtal aký dlhý penis má alebo či mu smrdia nohy. Ja nemám ako zistiť kto je čo je to za človeka ako sa ho opýtať. Možno keby sa admini a hráči naučili správať slušne k sebe bolo by na sp lepšie ale musia sa zlepšiť aj hráči aj admini. Samozrejme nemôžme 200 ludí naučiť sa správať slušne. Ale preto by mali hlavne admini správať kamarátsky aby hráči boli spokojný a nemali by dôvod hatovať ich. Môj osobný názor je samozrejme to je môj názor sto ludí sto chutí niekto môže mať iný. No ten môj názor je taký že niektorý by v AT nemali čo hladať alebo sa len schopiť. Meno serveru je Super Parba takže sa máme zabávať ale to niekedy neplatí. Admini sú vizitka serveru nie sú tu pre srandu a na to by sme nemali zabúdať ani my ani oni. Proste stačí byť priatelský a dať do toho troška srdiečka :-) . Chcel som len toto ďakujem za prečítanie. |
|
|
Haribo |
Přidané 22.07.2015 22:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 17
Založený: 09.02.15
|
Ano. Ako je v mojom prípade zname, mal som taketo slohy na prstoch uz viac nez dost. Napisal som o time tolko veci, kolkokrat pravdivych a kolkokrat dost arogantnych. No mhsim povedat, ze je to zbytocne. Kazdy jeden z admin teamu musi ist so systemom, ktory je tu dany uz nejaky ten piatok. Nebolo to tak. Admini boli komunikativny, ano, BOLI. Bohuzial, novy administratori nemaju zaujem "stracat cas" nejakym vykecavanim sa s hracmi v chate, ako bolo v skole, ci aky mali den. Ano, ja to vidim pri niektorych individuach ako namyslenost. "Ja som v admin teame a Ty nie, co po mne chces?" Aky ma zmysel byt adminom, ked len rozdava bany? Takisto je tu vsak druha stranka. Na servery dany hrac/admin pozna urcitu skupinu ludi, s ktorymi ma nejaky priatelsky vztah, takze je zrejme, ze prave jeho uprednostni v komunikacii. Bolp vela komunikativnych ludi, Xena, Nissan, Gato, Cagaj apod; no ti viac komunikativny tu boli davno, ked tu hralo sto hracov. Je to fajn, ze sa server dostal na taky velky milnik akym je cislo 500/500 v cliente. Vsetko ma dve strany a nie kazdy ma potrebu vykecavat sa. Podla mojej mienky by sa taketo veci riesit nenali. Aj ked si aktualne s prepacenim seriem do huby, pretoze taketo temy boli moja priorita ako tahat za sebou dav. Jednoducho je niekto striktny a niekto ma rad omacky okolo. Ja osobne sa pripajam k druhej skupine,ako ste mohli kolkokrat vidiet. Ospravedlnujem sa za to, ze obchadzam ban na webe. Mal som potrebu vyjadrit sa k tomuto topicku. Funnky |
|
|
SvKBarney |
Přidané 22.07.2015 22:48
|
|
Presne som si myslel že nechám to tak nemá to zmysel. Všetko má zmysel keď sa bojíte vy tak ja nie. Niekto musí povedať nahlas. Každý si to myslí ale nikto to nepovie. Ak sú stryktný tak by sa mali zmeniť. :-) |
|
|
Haribo |
Přidané 22.07.2015 22:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 17
Založený: 09.02.15
|
A preco? Ty si pesimista? Alebo realista? Mas potrebu sa zmenit kvoli par ludom? Tiez sa mi nepaci, ze lietaju bany bez komunikacie, ale ako vravim,nemaju v popise s tebou vykecavat, ako si sa previnil. Ak maju dokaz, tak su hore. "Každý si to myslí ale nikto to nepovie."? Myslis, ze si sam, kto sa snazi/l nieco zmenit? |
|
|
SvKBarney |
Přidané 22.07.2015 22:56
|
|
Ja sa nesnažím nič zmeniť. Mne je jedno ako sa správajú toto je len môj názor ak máš iny pokojne ho napíš. Hore máš napísane môj a váš názor. Iba názor nič viac nič menej |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 22.07.2015 22:58
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Ahoj, jsem rád, že jsi to sem napsal. Ale hned tě u jedný věci uvedu z omylu a možná i zklamu. Trestat hráče musíme, ať už chceme nebo ne. Na serveru jsou jasně daný pravidla, který má každý dodržovat. Nemyslím si, že jsou až tak složitý na pochopení, že jich je hodně a že vám tím bereme radost ze hry. Upozorňovat nejdříve hráče do PM nemá za prvý smysl (zkoušel jsem to několikrát) a za druhý to o dost víc zdržuje a nemůžeme si pamatovat, kdo dostal napomenutí a kdo ne, jeslti ho už vlastně "můžu" potrestat /mute, /jail... V ostatním bych ti dal za pravdu, akcí je nedostatek oproti dřívějšku, ale na tom mam podíl i já. Abych pravdu řekl, vycházim z hráčů. Nebaví mi dělat akci pro někoho, kdo jí zhnusí, pokusí zkazit nebo něco podobnýho. Ano, kopec smrti, auto smrti a další věci s názvem "smrti" jsou na jednu stranu nuda, ale na druhou i zábava, trošku něco jinýho od dělání misí, zabijení hráčů... Ale když hned někdo napíše "Zase ten blbej kopec smrti, kdybyste radši udělali závod", tak uděláme závod a zase se někdo ozve "Pořád jenom závody, co třeba kopec smrti?" Tohle odrazuje třeba mě. Proč bych měl něco dělat, když mi hráči pořád něco píšou? Nebo když se už jenom blbý odstartování závodu nepovede, kvůli blbýmu načtení mapy, pozdějšímu odstranění rampy, která brání vyjetí..., proč hned píšete, že to admin "zku*vil"? Opravdu nás tohle dost odrazuje, takže jak píšeš, i hráči by se měli zamyslet. PS: Jinak se snažím komunikovat s lidma, když oni komunikují se mnou ve slušnosti. Rád si udělam z hráčů srandu, oni zase ze mě, proč ne? Taky hraju, jako všichni ostatní, ale v rámci pravidel a slušnosti. Sám komunikaci jen tak nevyhledávam, alespoň se plně můžu starat o server a plnit si svoje "povinnosti". Upravil/a Zrušený účet dne 22.07.2015 23:04 |
|
|
Nosferatu |
Přidané 22.07.2015 23:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Ahoj, Takže ano prakticky máš pravdu komunikace je tak trošku na hraně, ale každopádně je více administrátorů, kteří se snaží být s hráči v kontaktu, jen si myslím, že za tu dobu co tu zase hraješ si všechny ještě pořádně nepoznal a soudíš z prvního dojmu. To je příklad zrovna se mnou. Minule jsi mi napsal kdo Jsi ? No já ti odpověděl co ti je do toho nebo tak nějak. Ale aby jsme si to tu vyjasnili, když už si se tu tak krásně rozepsal. Napsal jsem ti to jen proto, protože jsem měl hromadu jiné práce. Tím nemyslím /mute,/ban jak tady píšeš, ale tu dobu jsem řešil nějaký problém s hráčem v /pm a proto jsem ti takhle odepsal, ale tohle ty už nevidíš. Ty jen vidíš to, že jsem tě odpálkoval ale z jakého důvodu to už tě nějak nezajímá. Takže být tebou tak ještě nějakou dobu s tím posuzování adminu počkám, protože nemůžeš soudit jen z prvního dojmu, kdy administrátor vážně neměl čas. Každopádně s tebou i souhlasím, protože se určitě najdou takový, kteří méně komunikují s hráči nebo méně dělají akce. Ale nezapomeň na jedno. Všechno má svůj důvod. I kill people and I like it |
|
|
Neophyte |
Přidané 22.07.2015 23:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 423
Založený: 19.06.15
|
Ahoj, nemyslím si, že Admini vše řeší přes příkazy /mute /ban /pban, to by jsme tu už nikdo nehráli ![]() ![]() |
|
|
SvKBarney |
Přidané 22.07.2015 23:04
|
|
S tým riešením mute ban to nemyslím tak že niekto nenapíše do /inzerat kúpim BMW ale do chatu ale keď je napríklad hádka alebo niečo také samozrejme pravidlá tie hej ale proste aj keď dá hráč stiažnosť alebo niečo také tak mu napísať pobaviť sa s ním. Nie ako ja som dal na Ondraha a ani sa nevyjadril a už lock? Tak okey. Dúfam vieš čo myslím |
|
|
Neophyte |
Přidané 22.07.2015 23:08
|
|
Ten admin nemusí s tebou konzultovat různé vlohy těch problémů, zda si je na 100# jistý, není snad ani o čem komunikovat ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 22.07.2015 23:09
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Nosfe, promiň, ale to co jsi napsal je docela hnusný. Nemusíš psát hráči, co mu je do toho a tady se obhajovat, že jsi měl hrozně jiný práce jinde s hráčem, a proto jsi ho takhle odpálkoval. Ale stačí napsat i vlídnější věc, třeba mu už jenom říct "Teď nemůžu", "Nemam čas", "Napiš za 15 minut".... Je spousta jiných odpovědí, který nedají hráčům ten první blbý dojem, i když tu hrají 5 hodin. Proč by nemohl někdo napsat názor, postřeh, i když není ten, co proseděl u SP půlku svýho života? Taky si děláš první dojem na člověka, až pak ho poznáváš, nemyslim teď u holek, to je pro chlapa každá druhá v minisukni a legínách na osexování ![]() |
|
|
SvKBarney |
Přidané 22.07.2015 23:11
|
|
Vy ste to nepochopili. Mne je jedno čo ten admin musí nemusí. Ja chápem bany mute dávať musí ale toto som napísal môj názor. Ak chcú nech si robia čo chcú ja len aby vedeli aký mám na to všetko názor. + nosferatu tak si mi mohol napísať nemám čas alebo niečo také a nie to ťa nemusí zaujímať? |
|
|
Nosferatu |
Přidané 22.07.2015 23:14
|
|
Citace FifaPK napsal: Ono jde taky o to jak ti to ten hráč položí víš. Kdyby mi napsal do /pm nebo i v tom globalu ---- > Ahoj, kdo jsi ? tak už to vnímám taky jinak, ale když mi vlepí dvě slova Kdo jsi ? Tak co jako ? to mám hned letět a říct mu svůj životopis ? Každopádně je to o komunikaci a vážně když vidím když mi někdo takhle podá otázku, tak se vážně budu zajímat o to co pravě dělám. // Mohl jsem ti napsat něco jiné, ale tak samo ty si tu otázku také mohl položit jinak. ![]() I kill people and I like it |
|
|
Neophyte |
Přidané 22.07.2015 23:18
|
|
Právě proto je lepší navázat komunikaci jiným stylem, než hned bafnout kdo je.. Začít normálně - ahoj - jak je - Chtěl bych se více seznámit je li ta šance atd. Ten admin/hráč si o tobě hned udělá lepší obrázek a půjde to asi Xkrát lépe než předchozím stylem. Ale vše je to o té komunikaci, záleží na tom jakou cestu zvolíš k tomu, aby jsi dosáhl skvělého výsledku ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 22.07.2015 23:21
|
|
Citace LoaD_ napsal: Přesně tak... Vím jak to bylo mezi tebou a mnou a jak to pěkně šlo. ![]() I kill people and I like it |
|
|
Vikush |
Přidané 22.07.2015 23:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Ahoj, je pekné, že si to napísal. Tiež vidím velky problem v komunikácii niektorých jedincov v AT s hráčmi a popravde mi to dosť vadí. Nie každý si uvedomuje že hráči sú základ a len vďaka nám, hráčom ten server vôbec ide. Každopádne tento problém by sa mohol riešiť ale keby si poznal viac administrátorov a mal to niečim podložene od čoho by sme mohli stavať a riešiť túto problematiku. Tým nemyslím odpovede na otázky kto si, čo si ale celkovo rešpektu k hráčom, riešeniu problémov. Keď berieš AT globálne to k ničomu nevedie. Nebolo by od veci to riešiť individuálne s každým. Rešpekt by mal byť, to je pravda ale obojstranný. Predsa tu ide o to, aby sa hráči bavili, no nie? ![]() |
|
|
DoMiNo |
Přidané 23.07.2015 00:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 3218
Založený: 25.04.12
|
Ta komunikace,která zaostává teď, zaostávala i před 2 lety. I když v tý době se to tolik neřešilo protože to nebylo na takový úrovni na jaký to je teď. |
|
|
ViktoreK |
Přidané 23.07.2015 00:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 2786
Založený: 22.11.12
|
Dokud pořádně nezasáhne žádný hlavní administrátor, nevyřeší se to. Problémy hráči vidí. Například když si administrátor obhajuje své vlastní tvrzení, i kdyby to stokrát nebyla pravda. Tenhle problém má většina administrátorů a tenhle problém jsem měl i já. Neuvědomoval jsem si to, zpětně to z pozice hráče vidím. Co tu však zůstane vždy, je oprsklost některých hráčů. To AT nepomáhá, a nijak se to vymýtit nedá. To je podle mě příčina nedostačující komunikace. |
|
|
Yamatino108 |
Přidané 23.07.2015 02:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 1166
Založený: 29.03.13
|
Tiež by som sa k tomuto chcel vyjadriť. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
LuKi_ |
Přidané 23.07.2015 08:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 2071
Založený: 26.05.12
|
Můj názor na AT? Řeknu to takhle, svou práci odvádějí skvěle, ale hráči do ničeho nevidí a p***jí, že to dělají špatně. Hráči pořád AT urážejí a zhazují z důvodu, že oni udělali chybu a musí za ní pykat.. V AT je jenom jeden člověk, kterého nenávidím, protože to je předtvářská **** .. (ano čteš se) jinač jsou to všichni skvělí lidé, co v hlavě už něco mají a obdivuji vás, že to ještě dávate s tím co na SP hraje.. Názor na hráče.. Upřímně? To jsou po.... ****, které mamina v 10 letech pustí na počítač a buď si tam celý den, si mi jedno.. Demence hráču narůstá, ale velice moc a rychle.. To co hrálo kdysi a teď tak se to nedá srovnat..Teďkom všichni brečí, že se jim něco nelíbí. Například takové ničení misí, nikdy nikdo si nezebral RPG a nechránil se sám a pořád nám brečel, že mu někdo ničí mise.. Totálně závislí na adminech, než aby si dělali věci sami.. Dotazy to samé.. Větší hovadiny se tam nedali psát. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí