Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka
|
|
kepko |
Přidané 24.07.2015 14:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 10
Založený: 20.07.15
|
[bcolor=#6600ff]VAŠE SERVEROVÉ INFORMACE[/bcolor] Váš nick na serveru: kepko Odehrané hodiny na serveru: 187 Váš bankovní obnos: mení sa Nasbíráno marihuany: 1400g Vlastním dům číslo: zatial nevlastním Vlastním hotel číslo: VRock Můj oblíbený administrátor: Tumik, HrBeeeC, BonG, f86, Rosta, RuliiCeKo_OCze, EnTeR, Simo. Yamatino108 Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /info, /admins, /ulozit Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec a auto smrti, Fall out, Parkour. Mé oblíbené vozidlo: turismo, cheetah, infernus a sultan Má oblíbená práce na serveru: Yakuza, Ruská Mafia, Dealer, Mechanik, Kamioňák, Bezpečnostní služba, Terorista. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 [bcolor=#ff3300]VAŠE WEBOVÉ INFORMACE[/bcolor] Váš nick na webu: kepko Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 4 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Ešte nemám ale bude. [bcolor=#ffffff]Vaše osobní stránka[/bcolor] Jméno: ![]() Příjmení: ![]() Datum narození: 2.6 1997 Věk: 18 Kraj: Trenčianský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: pravých málo Stav: Slobodný Zaměstnání: Student, brigádnik Rona a.s Vzdělání: zatial základné Jazyky: němčina, ruština. Děti: v budúcnosti budú *MIMCO* Kde bydlím: V dome Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Vizitku ešte vylepším poprípade doplním. [bcolor=#cc6600]INFORMÁCIE VAŠEJ POVAHY[/bcolor] Typologie osobnosti: melancholik, cholerik. Pohled na svět: Optimista, realista Otevřenost: Extrovert ale skôr introvert. Moje povaha: obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přirozená, romantická, samostatná, spolehlivá, upřímná, věrná, veselá, vůdčí. [bcolor=#cc0066]INFORMÁCIE O VAŠEJ POSTAVE[/bcolor] Výška: 173 Hmotnost: 68 Postava: športová Barva očí: modrá Barva vlasů: blond Brýle: nenosím Vousy: oholené Fotografie (ukažte se nám): ![]() [bcolor=#9900cc]ZÁVISLOSTI[/bcolor] Kouření: ![]() Alkohol: príležitostne vodku Sex: ![]() Závislosti: hudba, ... [bcolor=#ff33cc]VAŠE ZÁUJMY A ČO MÁTE DOMA[/bcolor] Zájmy: autá, motorky, gitara Sport: nie som neak športový, akurát box občas pozrem. Hudba: Rock B) Zvíře: mám psa a mačku [bcolor=#ff6600]MOJ ŠTÝL[/bcolor] Moje motto: Keď nejde o život, nejde o nič. Životní cíl: zmaturovať Co nesnáším: ubrečaných kidov na SP, faloš a keď klebetia staré vraždy. Co miluji: brunety a rockerky ![]() Oblíbené jídlo: *PIZZAMNAM* Oblíbené pití: *PEPSI* Oblíbený film: tých je vela ale žáner trillery, horrory a komedie. Oblíbené oblečení: 3/4 nohavice, krátke tričko a tenisky Oblíbená barva: čierna a biela Upravil/a kepko dne 08.08.2015 07:28 |
|
|
TimG |
Přidané 07.08.2015 06:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 1308
Založený: 17.09.13
|
SWS KEPKO ![]() ![]() ![]() ![]() A k vizitke: Máš tam málo farieb. Uprav si to tak, nech tam sú aspoň dve. Čo sa týka nadpisov, tak založ si topik, či by si niekto neurobil. (keby chcel $ tak Ti to zaplatím ![]() ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 07.08.2015 07:27
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Vizitka podle mě trochu odfláknutá, mohl jsi si dát více barev, grafické nadpisy atp.. Moc tě neznám ale myslím že nepatříš mezi ty špatné hráče. Ať se daří |
|
|
Dreamys |
Přidané 07.08.2015 07:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 274
Založený: 28.08.14
|
Ahoj ![]() ![]() ![]() Ať se ti daří na Super Pařbě ![]() Snad se ještě více potkáme ![]() |
|
|
r3pl1kat0r |
Přidané 07.08.2015 08:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 74
Založený: 06.05.14
|
Čauko kepko, na serveru jsem tě párkrát zahlédl myslím si že jsi v poho hráč. No pojďme k vizitce. Nadpisy jsi trochu odflákl, to už ale říkal bajsbol. Nebylo by špatné to trochu oveselit více barvičkami. A ještě by nebylo naškodu dodělat trochu ten pravopis ![]() ![]() |
|
|
kepko |
Přidané 07.08.2015 18:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 10
Založený: 20.07.15
|
Citace The_Deadman napsal: Vďaka kámo ![]() ![]() Citace Baseball napsal: Vďaka Baseball ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Citace danik0306 napsal: ![]() ![]() ![]() Citace r3pl1kat0r napsal: Díky r3pl1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 HlasůSkyrace
14 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí