Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

Minifilm #Pán popelář
Vikush
Zdravím, predstavím vám jeden minifilm zo SP, ktorý by vám mal viac objasniť prácu popelára.

Ak by video nešlo zobraziť odkaz je tu https://youtube.com/watch?v=0ebWCqzagOs
Každá kritika je vítana, je to amatersky mini-filmík,
česť popelárom Smile
Upravil Vikush dňa 09.08.2015 13:15
Reggie_
Moc hezky zpracovaný na to, že je to amatérský filmeček jak říkáš.Smile Obsah to má, takže palec nahoru.Palec nahoru
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Vikush
Citácia
Reggie_ napsal:

Moc hezky zpracovaný na to, že je to amatérský filmeček jak říkáš.Smile Obsah to má, takže palec nahoru.Palec nahoru

ďakujeme reggie, chceli sme to ešte nadabovať ale nastal problem s editaciou tak sa to len tak tak dalo do takejto verzie :D
nemo
Ahoj,
shlédnuto až do konce a stálo to za to. Hezká úprava a střihy, je vidět, že sis dala opravdu záležet. Smile Sám bych na to neměl nervy a vůbec to odhodlání se do toho pustit.
Opět si ukázala popíka v nejlepším světle. Smile Ještě jednou, dobrá práce. Good job!
MaTy
Krásně zpracovaný filmík viki.. Smile Good job! Krásně propracované, sestřihané, s nápadem ukázat někomu nechápavému třeba jak jezdit mise u popíka. Smile
Ještě jednou dobrá práce viki ;). Ve večerních hodinách se to točilo lépe určitě, než při bordelu v dnešku :D.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
TimG
Na amatersky mini-filmík, je to podla mňa viac než dobre. Good job!
Ruda
Nevím no, přijde mi že jediný kdo tyhle filmečky uměl byl Kapr, tohle mě nějak nezaujalo, je prostě moc poznat, že ty střihy a edit dělal někdo kdo se to učil týden předem, ale snaha se cení i když jste si mohli dát aspoň práci s dabingem, hned by to bylo lepší.
+ máte ještě za to že tam je můj starej barák. Takže tak 4/10
Vikush
ďakujem chlapci Smile
A ruda, navyše je to len cez WMM :D nešlo o edit videa ale o jeho obsah,
česť popíkom :3
FaSTeR
Nemyslím si, že by to bylo špatné, ale jak už zmínil ruda Smile s dabingem by to bylo o dost lepší. Upřímě, mě se to celkem líbí, někoho to nemuselo zaujmout, ale účel to plní. Smile A vypadá to i jako dobrý nápad, točit takové minifilmy, Smile třeba se toho ujmeš. SmilePokud budou další díly, dodáš i dabing a bude to paráda. Smile Pokud se teda nebudeš stydět. jazyk Nebo třeba můžeš zkusit točit minifilmy s vtipným obsahem. Smile Za zkoušku nic nedáš ne ? Smile Vím, jsou to jen návrhyrád bych to hned zkusil, ale můj pc to nezvládne.. :D
Vikush
ďakujem faster, je možne že by sme ešte niečo natočili každopadne toto bolo moje uplne prve video, navyše robené len v wmm s cielom trochu oboznamiť ludi s pracou popelár :D

Ak by sme ešte niečo take točili tak tam pridame aj dabing, ten napad na vtipne videa je fajny, určite nad tym porozmyšlam Smile
FaSTeR
Taky si myslím, pokud by jsi něco plánovala na další minifilmy, dej vědět Smile rád poradím + přidám se. Smile
PatoMRZK
Tý jó :3 ;) , Velmi pekné video ;) , Výborně zpracované.
´Byl jsem v e tvé firmně dosť dlouho a pak jsem odešel pak přicházel a odcházel...;)

Tvoja kačička ;) :3
Neophyte
Ahoj fikush,
na to jak jsi napsala, že to je práce " začátečníka " tak tedy klobouk dolů. Video je fakt dobře zpracované také dokáže celkem dost zaujmout :D
V tvé firmě jsem byl také, přeci to bylo ještě roku 2014 a teď 2015 na pár hodin.... Práce jako taková je dobrá. Jak máš podpis máš tam obrázek v kterém stojí " Popelář je skvělá práce, ale tak strašně podceňovaná ". V tom musím souhlasit Smile
Ale tak každý má svou cestu, kterou si sám staví Smile Smile
Já Ti tedy přeji ať se firma drží na nohou a ať máš pevné nervy :D
Zacek
WAU čumím Viki nádherně si zpracovala video a divím se, že stále miluješ tohle zaměstnání , ale jak říkáš ''jednou popík navždy popík'' Palec nahoru
Tak zase nědy na serveru ;) Boss
Vikush
ďakujem BT a kačička Smile

Load, popík je jedna z najlepších prác :3 :D samozrejme ako pre koho, no väčšina ludi čo nema rado popíka, popika nikdy neskusila (inak by samozrejme zmenili názor :D :X) a ďakujem Smile

Dano, ďakujem :D no už niaky ten piatok som popíčka a nemyslim si, že by som s tym niekedy prestala (maximálne nachvilku ine povolanie, možno firma), česť popíkom Kamarádi
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
19%
Skyrace
8 Hlasov
25%
Deathmatche
2 Hlasov
6%