Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Gangy MegaUpdate v.2 +BONUS
Peter_S
Zdravím, rozhodol som sa napísať topic pretože skoro nikto nesúhlasí s tým čo sa pomenilo v gang systéme a myslím si že môj návrh by bol niečo ako kompromis, povyberal som niektoré odpovede ktoré tam pridali hráči, niečo som z toho doplnil / upravil + pridal.

Gang závody

Zrušil by sa ten interval, žiadne čakanie. Od kontrolovania či hráči nebugujú rs, $, trávu a tak ďalej sú poverení administrátori, tak nech si svoju prácu vykonávajú.

ďalej, udelovanie rs za gangrace by som dal následovne:

Citace
2v2 = 50 rs (Rešpekt získava iba ten gang ktorí závod vyhrá)
3v3 = 75 rs (Rešpekt získava iba ten gang ktorí závod vyhrá)
4v4 = 100 rs (Rešpekt získava iba ten gang ktorí závod vyhrá)
5v5 = 125 rs (Rešpekt získava iba ten gang ktorí závod vyhrá)
6v6 = 150 rs (Rešpekt získava iba ten gang ktorí závod vyhrá)

Maximálny počet hráčov ktorí by sa mohli pripojiť do gangrace by som nastavil na 12 t.j. 6v6, pretože viac vs viac sa už nechodí. Aj to 6v6 je zriedkavé.

ďalej,

Citace
Pořadí = Umístění, v jakém daný hráč dojel (tedy 1.,2...)

By som nastavil velmi jednoducho, tento systém by fungoval tak, že keď sa nastaví kolize off = nastavil by sa tento systém že kto dojde 1. 2. 3. atď. Pridelovanie rs by bolo následovné.

Citace
1v1 = 1. miesto 25 rs | 2. miesto 0 rs
2v2 = 1. miesto 50 rs | 2. miesto 25 rs
3v3 = 1. miesto 75 rs | 2. miesto 50 rs | 3. miesto 25 rs
4v4 = 1. miesto 100 rs | 2. miesto 75 rs | 3. miesto 50 rs | 4. miesto 25 rs
5v5 = 1. miesto 125 rs | 2. miesto 100 rs | 3. miesto 75 rs | 4. miesto 50 rs | 5. miesto 25 rs
6v6 = 1. miesto 150 rs | 2. miseto 125 rs | 3. miesto 100 rs | 4. miesto 75 rs | 5. miesto 50 rs | 6. miesto 25 rs

Alebo by som pri kolize off, nastavil že iba prvé tri priečky (t.j. 1. 2. 3.) by dostávali rešpekt.

Gang vojny

Gangtdm - GW, by vyzeralo následovne.

Za jedného hráča, pripojeného do TDM by bolo 25 rs čo znamená:

Citace
1v1 = výherný gang obdrží 50 rs
2v2 = výherný gang obdrží 100 rs
3v3 = výherný gang obdrží 150 rs
4v4 = výherný gang obdrží 200 rs

Samozrejme že s tým, že 4v4 by bolo na TDM (GW) maximum.

Bonusový rešpekt by bol taký ako navrhol ATomas.

Citace
1x kill = 5 rs pre gang

Gang dodávky

Okamžite zrušiť to, že za dodávky má gang rs. Za jednu dodávku je velmi vela rs, proste je to nelogické, potom by sa odstavili aj gangrace a gang systém by bol o tom že každý gang by mal 500 000 rs len za to že nič nerobia iba chodia na dodávky, nezmysel, zrušiť.
Nastaviť systém ktorý bude určovať zbrane gangom normálne, pretože ten systém ktorý bol zavedený donedávna tak ho nikto nepoznal, a nikto netuší podla čoho sa zbrane do gangu dávali.

Navrhujem zaviesť gang sklady, na zbrane:

Citace
Kolt 45 - Gangy s rešpektom 1 500+ môžu útočiť na tento sklad.

Pištol s tlmičom - Gangy s rešpektom 1 750+ môžu útočiť na tento sklad.

Desert Eagle - Gangy s rešpektom 2 000+ môžu útočiť na tento sklad.

Brokovnica - Gangy s rešpektom 2 250+ môžu útočiť na tento sklad.

Sawn-off brokovnica - Gangy s rešpektom 2 500+ môžu útočiť na tento sklad.

Combat brokovnica - Gangy s rešpektom 2 750+ môžu útočiť na tento sklad.

Uzi - Gangy s rešpektom 3 000+ môžu útočiť na tento sklad.

Tec9 - Gangy s rešpektom 3 250+ môžu útočiť na tento sklad.

Mp5 - Gangy s rešpektom 3 500+ môžu útočiť na tento sklad.

Puška - Gangy s rešpektom 3 750+ môžu útočiť na tento sklad.

AK-47 - Gangy s rešpektom 4 000+ môžu útočiť na tento sklad.

M4 - Gangy s rešpektom 4 250+ môžu útočiť na tento sklad.

Sniperka - Gangy s rešpektom 4 500+ môžu útočiť na tento sklad.

RPG - Gangy s rešpektom 4 750+ môžu útočiť na tento sklad.

Navádací raketomet - Gangy s rešpektom 5 000+ môžu útočiť na tento sklad.

Plameňomet - Gangy s rešpektom 6 000+ môžu útočiť na tento sklad.

Schválne som určil že hneď na prvý sklad sa môže útočiť až od 1 500 rs, keby sa tu náhodou našli nejaký výmyselníci, ktorí by si založili gang a hneď útočili na sklad.

Takže tým by sa zapojila činnosť zbraní do gang systému. K veci, dodávka by sa spawnovala v čase 12:00 - 24:00 s tým, že ak napríklad gang ktorý má sklad na sawn-off brokovnicu prebraný a drží si ho, a prevezie dodávku tak získa iba sawn-off brokovnice do gangu, podla nejakého vzorca, ten môžte niekto vymyslieť prípadne to editujem alebo si to zvolí sám ATomas. + Navrhujem zmeniť spawny dodávok, ktoré si určí sám ATomas.

Pojistka proti nahrabávaniu rs

Ako som už písal, zrušiť.

Nový systém levelovania gangov

Tu by som dal, že čím vyšší rank gangu, tým môže mať gang luxusnejšie sídlo, ktoré si odkúpi od serveru tzn. pôjdú ďalšie $ z obehu. + By som nastavil, že keď budete pod útokom - niekto na vás zaútočí, musíte byť 5 sekúnd v kludne - že do vás nikto nestriela ani nič podobné a musíte stáť a až potom môžte vojsť do sídla.

XXX

To by bolo myslím si že všetko, poprosím hráčov ktorí sa venujú gangom a drží ich len to na SP, nech sa vyjadri či súhlasia, čo by zmenili alebo vôbec nedávali, ďalej by som chcel poprosiť týždňových odborníkov na gangy, nech sem ne-off topicujú.

ďakujem za prečítanie, ak ste sa dostali až sem, a podporte návrh zdielaním nech gang systém neupadá ale práve naopak!

//: Vrátiť systém že za prehru gangu uberie rešpekt! Podla toho ako som uviedol dané eventy, Ak sa ide 2v2 kolize on, vyhrá gang č.1 = vyhrá 50 rs | gang č.2 = odoberie sa mu 50 rs
Upravil/a Peter_S dne 17.08.2015 16:39
aure
nice suhlasim
SmouKy_
Souhlasím.
+Smazat ty ranky to je prostě kravina
+Reset gangů
Mulanoo
Souhlasím
+ Viz. smouky
momicek1
Smouky palec hore + bych přidal aby se RS dal ztratit pri prohře GR/GW
Peter_S
Citace
momicek1 napsal:

Smouky palec hore + bych přidal aby se RS dal ztratit pri prohře GR/GW

Chlapče, ďakujem že čítaš celý návrh, fakt si to vážim. *!*

Citace
Vrátiť systém že za prehru gangu uberie rešpekt! Podla toho ako som uviedol dané eventy, Ak sa ide 2v2 kolize on, vyhrá gang č.1 = vyhrá 50 rs | gang č.2 = odoberie sa mu 50 rs

Čítaj všetko alebo radšej nepíš nič. ďakujem
momicek1
pardón Smile
Brunci
Naprosto súhlasím Peter
*Dobrá práce*
ATomas
Ja si myslim ze to dopadne jako u tamtech navrhu kde vsichni souhlasili a potom kdyz se to nahodilo tak s tim meli vsichni problem. Tady to myslim dopadne stejne ale uvidime
_Tiger
Smouky SÚHLASÁM to by bolo dobre
Peter_S
Citace
ATomas napsal:

Ja si myslim ze to dopadne jako u tamtech navrhu kde vsichni souhlasili a potom kdyz se to nahodilo tak s tim meli vsichni problem. Tady to myslim dopadne stejne ale uvidime

Neboj nič, súhlasiť budú len si na to zvyknú a určite budú spokojný.

//:ATom môžeš na ICQ prosím?
Jiry
Nebudu brecet, kdyz se resetujou gangy, akorát me bude srat, ty projezdeny tisíce GR a strávených stovky hodin, aby jsme byli tam kde jsme a pak o to přišli, ze si nekdo nedokáže rozjet velkej gang a udržet si ho. Jestli nas chcete dohnat tak makejte, nas gang byl taky na nule, kdyz uz OD mělo 70k RS.
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
ATomas
No popremyslim nadtim, ale ubirani respektu tam prave nechci, to by jsme si nijak nepomohli prave kdyby to zase ubiralo. Prave chci aby slo jenom ziskavat.

Dale ty gang sklady jsou neuplne, chybi mi tam jakym spusobem by se o ne valcilo atp...
Upravil/a Zrušený účet dne 17.08.2015 18:12
EviL_FusioN
Já taky sohlasím, mohlo by to být dobrýSmile
Peter_S
Citace
ATomas napsal:

No popremyslim nadtim, ale ubirani respektu tam prave nechci, to by jsme si nijak nepomohli prave kdyby to zase ubiralo. Prave chci aby slo jenom ziskavat.

Atom, prave o to ide, ze ked sa ten rs ubera je rivalita medzi gangami a to tam treba + mame jeden velmi luxusny navrh na ozivenie uzemi len musis dojst na icq nechcem to davat na web
ATomas
Citace
Peter_S napsal:

Citace
ATomas napsal:

Atom, prave o to ide, ze ked sa ten rs ubera je rivalita medzi gangami a to tam treba + mame jeden velmi luxusny navrh na ozivenie uzemi len musis dojst na icq nechcem to davat na web

No to je taky videt jak ta rivalita dopadla, jen 5 aktivnich gangu z 30ti.
Peter_S
ano, lebo gang system bol stale rovnaky iba sa zvysovali lagy, ked sa zavedie tento system + uberanie rs + ten navrh ktory som sa teraz dozvedel na uzemia, uvidis ako to pojde suprovo
Ray_
Gang sklady tu už boli a aj to tak dopadlo gang sklady si vymienali 2 gangy a ostatných 28 sa ku skladom nedostalo a bolo bez zbraní.Podla mna je to blbosť.Resetovať gangy? Niekto sa s tým trápi 2 roky a zrazu príde nejaký bimbas a dá navrh na reset gangov. Nesúhlasím Špatný
Reggie_
Souhlasím, skvělý návrh. Správně
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Peter_S
Citace
Ray_ napsal:

Gang sklady tu už boli a aj to tak dopadlo gang sklady si vymienali 2 gangy a ostatných 28 sa ku skladom nedostalo a bolo bez zbraní.Podla mna je to blbosť.Resetovať gangy? Niekto sa s tým trápi 2 roky a zrazu príde nejaký bimbas a dá navrh na reset gangov. Nesúhlasím Špatný

jj bez zbrani, lebo vy v OD co neviete pouzivat sawny aby ste si sklad prebrali? viete iba utekat rychlo na /dloc alebo co? Ukaz ne ze si nejaky sef a ze mas skillerov gangu a dokazete nieco. Na tuto spravu mi neodpovedaj, dakujem

Citace
Dale ty gang sklady jsou neuplne, chybi mi tam jakym spusobem by se o ne valcilo atp...

To este dokoncim
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů