Informace o serveru
Číst diskuzi
Chtěli byste convoye, tak jak jsem to tu rozepsal?
Ano 41 Hlasů
Nechat, tak jak to je teď 7 Hlasů
Úplně jinak 2 Hlasů
Počet hlasů: 50
convoye
|
|
hormoskunk |
Přidané 24.08.2015 18:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 1472
Založený: 28.10.12
|
Jelikož jsem teď dělal levely od znova, tak jsem se po dlouhé době zúčastnil zaměstnání, které jsem dlouho nedělal a tak vyzkoušel nynější convoye. Podle mě, tento způsob convoyů je naprd a co jsem slyšel, tak nevyhovuje více hráčům. Kdysi fungoval convoy nádherně. Ti co si pamatují, tak jen přikývnou ti co jsou novější, tak to tu rozepíšu. Convoy založil jeden hráč pomocí příkazu /convoycreate. Vybral misi, kterou pojedou a pak pomocí příkazu /convoyinvite ID rozeslal pozvánku do convoye. Ostatní hráči co chtěli jet convoy dali pouze příkaz /convoyjoin ID (pokud teda dostal pozvánku od zakladatele convoye)a nemuseli už nic nastavovat. Až už byli všichni domluveni, zakladatel convoye použil příkaz /convoystart a všem účastníkum convoye se zapla mise. Zatím to vypadá, že to je stejné nebo možná složitější než to je teď, ale ted vypíšu hlavní výhody a nevýhody. Nevýhody výše zmiňovaného convoye: - Musely se používat příkazy Výhody výše zmiňovaného convoye: - Nikdo si nemůže splést trasu/misi, když to založí jeden člověk. Takže jedou všichni spolu. - Nemusí před finálním CP na sebe čekat jak trotli. Odměna za každého účastníka z convoye byla ikdyž hráč byl na druhé straně SA a zároveň klidně mohla být i o 5 minut později. Prostě pokud hráč byl součastí convoye, mohl si jet jak chce a nemuseli pořád na sebe čekat a nervózně se ptát jestli u finalního CP jsou už teda všichni nebo ne. To je hlavně výhodné pro kamiony a letadla, kde je málo místa u CP a všichni se lepí na sebe jen aby dostali všichni odměnu. - Ti první co projeli finálním CP, mohli už založit a připojit se do dalšího convoye a pořád dostávali odměnu z toho prvního convoye co teprve dojížděli, ikdyž už čekali v dalším založeným (ale ještě nespuštěným) convoyi. To znamenalo, že convoye šly jeden za druhým, zatímco teď se pořád čeká a nic jiného. (Teď se více čeká než se jezdí.) To je asi všechno a teď jsem sám zvědavý na váš názor, protože jsem to chtěl navrhnout atomasovi, ale pokud s tím VY hráči nebudete souhlasit, tak to je pak zbytečné navrhovat... Takže pojďte do toho a pokud budeme mít hodně kladných ohlasů tak to atomasovi prásknu do návrhů. //Vylepšení tohodle návrhů tady nebudu dopisovat, kdyžtak si pročtěte ktomu další příspěvky.// Díky za přečtení a váš názor ![]() Upravil/a hormoskunk dne 24.08.2015 19:26 |
|
|
Tom14 |
Přidané 24.08.2015 18:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 930
Založený: 28.04.14
|
A co dát jen návrh s tou vzdáleností místo tech zbytečných příkazů... |
|
|
Melmen |
Přidané 24.08.2015 18:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 816
Založený: 07.01.14
|
Návrh je určitě dobrý, hlavně by to bylo dobré pro ty pomalejší a "nezkušené" pracovníky. Akorát to je zbytečně složité po stránce příkazů. Myslím si, že by úplně stačilo toto: /convoycreate ____(založení convoy-e) /convoyjoin _______(můžou se připojit pouze hráči ve stejné crew, kde byl convoy založen) /convoystart ______(odstartuje convoy) |
|
|
hormoskunk |
Přidané 24.08.2015 18:45
|
|
Citace Melmen napsal: Na jednu stranu to je dobrá připomínka, že teď už to jde v rámci jen firmy. Na druhou stranu, hráči co by davali /convoyjoin, by nevěděli kdy ho dát, protože při /convoycreate se nikomu nikde nic nezobrazilo. Taky by to omezilo, že by mohl být jen jeden convoy ve firmě, což by pak znamenalo, pokud by convoy založil nějaký nezkušený (jinou trasu, než jsou zvyklí ji jezdit, nebo by nevěděl používat ostatní příkazy atd), tak by brzdil celou firmu... myslím, že bych to nechal s tím příkazem /convoyinvite |
|
|
FaSTeR |
Přidané 24.08.2015 19:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 160
Založený: 07.10.12
|
Myslím, že to je celkem k světu ![]() ![]() ![]() ![]() /convoycreate - /ccreate atd.. Citace Na jednu stranu to je dobrá připomínka, že teď už to jde v rámci jen firmy. Na druhou stranu, hráči co by davali /convoyjoin, by nevěděli kdy ho dát, protože při /convoycreate se nikomu nikde nic nezobrazilo. Taky by to omezilo, že by mohl být jen jeden convoy ve firmě, což by pak znamenalo, pokud by convoy založil nějaký nezkušený (jinou trasu, než jsou zvyklí ji jezdit, nebo by nevěděl používat ostatní příkazy atd), tak by brzdil celou firmu... myslím, že bych to nechal s tím příkazem /convoyinvite V tomhle máš pravdu, ale dalo by jse to vyřešit určitě lépe, protože jezdíme ve firmě convoy ve kterém je pokaždé min. 6 hráčů, takže vypisuj si pokaždé při začátku mise jejich ID, nemyslím že by to bylo optimální. |
|
|
Melmen |
Přidané 24.08.2015 19:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 816
Založený: 07.01.14
|
Citace hormoskunk napsal: Tak to upravit takto: /convoycreate____(založení convoy-e) - Zakladatel /convoyjoin ID _____(Připojí se do convoy-e, ID je zakladatele convoy-e) - člen /convoystart ______(odstartuje convoy) - Zaladatel /convoyleave ______(Pokud by chtěl opustit convoy) - člen To pozvání do convoy-e je nesmysl a zbytečně by to bylo zdlouhavé a ještě složitější než teď. |
|
|
hormoskunk |
Přidané 24.08.2015 19:24
|
|
jo, to pak má smysl, ale potom by bylo vhodné aby se založení convoye automaticky zobrazilo ve firemním chatu ![]() |
|
|
tkrenek007 |
Přidané 24.08.2015 20:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 5
Založený: 25.07.15
|
No... nápad skvělý a určitě i hodně užitečný jen blázen (nebo ATomas ![]() ale hráči si to nyní organizují sami... ale určitě by to ulehčilo hodně práce... Návrh k návrhu : na minimapce by byli zobrazeni členové konvoye nějákou specifickou barvou... |
|
|
Bony |
Přidané 24.08.2015 21:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 1596
Založený: 26.10.13
|
Tento systém byl jeden z TOP povedených věcí na SP. Nic se neřešilo přesně jak píšeš. Navíc to mělo tu výhodu, že mohli jezdit firmy spolu. Od té doby co se to dalo do všech jobů, tak firmy nespolupracují a přebírají si členy jak ocasy jen kvůli tomuto. Proč ? Protože dříve to bylo každému jedno teď jen jde majitelům o to, aby se jen u nich jezdilo, to má také za následek rozpad spolupráci mezi firmama |
|
|
Undertaker |
Přidané 24.08.2015 22:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 1513
Založený: 16.01.13
|
hormo takové návrhy tady už byly a jak poznám atomase tak nikdy nic nevrácí zpět, takže silně pochybuju že něco takového projde xD ale máš pravdu, byl to lepší systém jako je teď proto jsem kamioňáka přestal i dělat. Tento systém co je teď je úplně na nic. Pěkně jsi to sepsal, ale nedávám tomu šanci. Však já měl firmu a kamarád Majo441 měl také firmu a jezdili sme 2 firmy spolu, to byli jiné mega convoye kámo. Mám tu dokonce i pár screenu stále. Memory ![]() ![]() Černé tahače 1 firma, Bílé tahače 2 firma ![]() ![]() ![]() ![]() _†_ All Cops Are Bastards _†_ ! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! ! > > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < < ![]() ↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓ > > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < < ![]() |
|
|
_Ego |
Přidané 25.08.2015 00:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 791
Založený: 30.03.13
|
Citace Melmen napsal: + /convoystats ID - vypíše účastníky daného konvoje /convoykick ID - možnost zakladatele vyloučit účastníka z konvoje(nedostával by odměny) |
|
|
LukHackerCZC |
Přidané 25.08.2015 02:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 20
Založený: 25.01.15
|
Citace VaciQ napsal: Jo to presne bylo driv jen u kamionaka |
|
|
Baseball |
Přidané 25.08.2015 05:58
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Jej udere to byly časy.. Doufám že to atom zavede protože to bylo top. |
|
|
hormoskunk |
Přidané 25.08.2015 10:14
|
|
Jsem rád, že se mnou souhlasíte a ještě trochu navrhujete a vylepšujete ten můj zájem navrátit starý systém... To, že Atomas založil convoye do ostatních zaměstnaních, to se mi taky vůbec nelíbí, ale zrušit to už určitě nepujde jak ho znám, takže to bych už neřešil, snad aspoň systém convoyů pomění, když uvidí zájem od více hráčů. Co mě víc ničí, jak píše Bony, hlavně u kamioňaků... spolupracovaly všechny firmy a členy si vůbec nepřebírali, teďkom si navzajem ještě pomalu ničí convoye a samotné convoye vypadají směšně když je u kamioňaku jezdí jen 4 - 5 kamionů... Vaciq, jo ty 2 příkazy se mi taky líbí ![]() |
|
|
HanyS |
Přidané 25.08.2015 11:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 371
Založený: 06.03.14
|
určitě jsem za jedno s hormem |
|
|
SvKBarney |
Přidané 25.08.2015 12:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 367
Založený: 17.07.12
|
To by som privítal lebo hlavne u dealera je v tom teraz bordel. takže ano. |
|
|
Azor |
Přidané 25.08.2015 12:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 916
Založený: 11.02.14
|
Citace hormoskunk napsal: Bylo by hodně luxusní, kdyby se systém convoyů vrátil, ale zase bych ty convoye u ostatních zaměstnání nechal... Takto by byla většina lidí kamioňákem. Ale když už, tak bych zavedl convoye u všech zaměstanání co musí nudně jezdit od cp k cp. (Řidič kamionu, řidič autobusu, terorista, dealer, novinář, zdravotník, pilot, bezpečnostní služba, rozvažeč pizzy, popelář, rybář a nejsem si jistý jak je to přesně s hasičem) |
|
|
SvKBarney |
Přidané 25.08.2015 12:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 367
Založený: 17.07.12
|
A ešte by mohlo napísať kto sa do konvoyu pripojil. A u dealera vymyslieť nový system ako to bude s gramami. A tie /convoycreate a /convoyinvite by som nechal lebo by sa to mohlo zneužívať že urobím /convoycreate a potom dá niekto iba /convoyjoin ani som ho nepozval a ziska iba $$ a ani cp nepôjde. |
|
|
Zawy |
Přidané 25.08.2015 12:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 511
Založený: 04.08.15
|
Určitě souhlasím, tenhle systém byl skvělý, ikdyž pochybuji, že to opět zavede... |
|
|
hormoskunk |
Přidané 25.08.2015 13:01
|
|
Citace SvKBarney napsal: To je taky pravda ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa