Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

Stunt time with Cheetah !
Frenk98
Ahojte,

po roce a půl vyšlo nové video ze stuntů. S videem jsem si dal docela práci, do dvou do rána tak ho ohodnoťte a kdo neviděl první díl, na konci je odkaz nebo v popisku videa na youtube.

Bavte se ! Smile

_Ego
super střihy, super stunty, super racer. z toho videa jsem úplně vedleSmile

Kappa
Frenk98
Citace
VaciQ napsal:

super střihy, super stunty, super racer. z toho videa jsem úplně vedleSmile

Kappa

Páni, děkuji Smile Vážím si toho
SmouKy_
Na můj vkus celkem nuda, nudná hudba a docela nezajímavé přechody mezi střihem, ale stunty pěkný.
Nxs
Super stunty Fanny Smile
i.imgur.com/WHTT459.gif
TimG
Toho sa ani moc už nedá vymyslieť.. video je slušne spracované a stunty sú super.. len mne sa nepáči moc taká hudba, ale to nie je podstatné. :D
PatoMRZK
To prvni video pred rokem a pul , u toho jsem byl nadceny , ale u tohohle mi spadla brada , nechapu jak jsi nektere mohl dat !!! :D. Suprove videjko , Chci 3. Cast :D . kacer ;)
Frenk98
Děkuji všem, chtěl jsem dát jinou hudbu ale copyright byl proti. Vážím si vašich názorů, třetí část opravdu nevím jestli vyjde. Jak již řekl The_Deadman už se toho moc vymyslet nedá, já sám jsem "vymyslel" už v tomhle videjku snad jen čtyři. Smile Pokud bude další část, bude profesionální a stunty které jste ještě neviděli !Díky
Zrušený účet
Mě se ta druhá písnička, co je ve většině videa líbí. :D Můžeš mi ji prosimtě poslat buď na skype, nebo do SZ na webu ? Díky. Smile
Video je jedno z lepších.
Podrazak
No, hezky sestříhané, dobře natočené, pěkné dopady, jen některé stunty jsou už fakt okoukané a chce to něco nového, jiné mne zas velmi překvapili. Kdybych měl hodnotit tak 8/10. Dobrá práce. YES

BTW. proč si mi neřekl, že jsi Fanny ? :D
Frenk98
Citace
Podrazak napsal:

No, hezky sestříhané, dobře natočené, pěkné dopady, jen některé stunty jsou už fakt okoukané a chce to něco nového, jiné mne zas velmi překvapili. Kdybych měl hodnotit tak 8/10. Dobrá práce. YES

BTW. proč si mi neřekl, že jsi Fanny ? :D

Neuvědomil jsem si že jsem se přejmenoval :D Od Tebe mě to velice těší kamaráde, díky Tobě "umim" to co umim při závodech a tak podobně :D *parada*
dpq7WImm8w
Video je fajn. Každopádně by to ale chtělo trochu zapracovat jak už zde mnozí řekli na hudbě která se (sorry) k tomu videu vůbec nehodí a neladí ani se samotnou úpravou videa.. když tohle dopiluješ, bude to vypadat o mnoho lépe.

Každopádně, kategorie "stut" je už tak ohraná, že jen s těží vymyslíš něco vážně nového co ještě nespatřilo světlo světa.. a proto bych se spíš zaměřil na osvědčenou kvalitku a zapracoval na tom spracování, jinak fajn Palec nahoru
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
19%
Skyrace
8 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů
6%