Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Jail a mute
Ameli1
Nazdar,
dopředu říkám, že nevím jestli se to dá zrealizovat, nebo jestli by nebylo příliš složité na to udělat nějaký script či co to je.

Šlo by o to, že hráči by se mohli tzv. "vykoupit" / omluvit za svůj trest zaplacením peněžní částky.

Vím, že fungují peněžní tresty, ale ty se dávají jen ojediněle a toto by mohlo mírně pomoct odvodu peněz.

Například pro jail by platilo, že co 1 minuta jailu to 100k minimum pro vykoupení. Pro mute, což považuji za závažnější bych to viděl 200k za minutu. (částky jsou jen orientační) Výše minimální částky by se neodvozovala od zbývajících minut, ale od minut uvedených v trestu.
Zároveň by se vykoupením nemazal trest ze suspectu.

Fungovalo by to např. podobným způsobem jako dotazy. Administrátorům by se v chatu objevilo něco jako: Hráč -------(--) by se rád vykoupil ze svého mute 5 min. Nabízí 1 000 000$ (hráči by museli dát minimálně to dané minimum za každou minutu, ale mohli by dát více, záleželo by na tom, jak chtějí zapůsobit, jak moc mají zájem o prominutí času)

Po napsání určitého příkazu (př. /vykoupeni - to je první co mě napadlo, neber jako záverečné) by vyběhnul dialog, kde by byly žádosti hráčů. V jeden čas neni tolik mute a jailů, takže věřím, že by to zmatek nepřidělávalo. Navíc by bylo dobré, aby admin ani nebyl povinen kouknout na žádosti. Administrátor by měl samozřejmě právo žádost zamítnout bez udání jakéhokoliv důvodu a hráčovi by se neukázalo kdo mu žádost zamítnul. Taktéž by po zamítnuté žádosti nemohl podat další žádost o prominutí stejného trestu.
Pokud by žádost nebyla vyřízena, tak po uplynutí trestu by automaticky zmizela z dialogového okna.

Pokud by žádost byla přijata, hráči by se odečetla částka z bankovního účtu a vypršel by mu trest.

Ještě tedy dodávám, částky, názvy příkazů a hlášky v chatu jsou jen orientační. Je to tam jen pro to, aby jste si to lépe vybavili.
S těmi částkami by bylo dobré dát, aby mohli být libovolné, ale nastaveno nějaké minimum.
Snad chápete jak tento návrh myslím, dík Smile

Reggie_
Návrh je to zajímavý, ale příkaz by to nemusel být pro adminy. Normálně by jsi to napsal, a ty by jsi to musel potvrdit. A to pro mute mi příjde zbytečný.
K něčemu podobnýmu už slouží příkaz /prekocitvezeni, kde platíš premium kreditama. Takže kdyby se mělo tohle zavést, tak by musel ATomas odebrat to přeskočení za kredity. A to by určitě neudělal. Smile)))
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Ondrah98
Boha tohle je upřímně taková blbost... Tresty úplně na nic, bany zrušíme v amnestii a mute a jaily za $$. To je dobrej výsměch, chápu argument bude, že to přece nemusíme dělat, ale jenom ta možnost je stupidní... Facepalm Další ústupek blbečkům, co neumí dodržet pravidla...
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Tearsko
Nemyslím si že toto by nejak pomohlo, pre pár dolárov by mute a jail strácali zmysel. Sa nám budú potom do xichtu smiať bohatí hráči pre pár drobných... Takéto "úplatkárstvo" funguje zväčša na lama serveroch či už peňažne alebo cez premium smsky.
Osobne by som to nikomu nepotvrdil aj keby ponúkal miliardu. Ak raz má trest tak by si ho mal odsedieť.
Ameli1
Ale taky vemte v potaz plno lidí, co dává inzeráty do /inzerat nebo team chatu, spletou se, hned si to uvědomí, ale trestu se nevyhnou. Jak je napsaný, mohli byste to zamítnout a už by nemohli dát další žádost na ten trest. Boháči se budou smát do xichtu? Jednou to udělá, třeba mu to promineš. Udělá to znova, hodíš mu 20 min a měj si to provokatére Smile

Amnestii jsem nevymyslel a ani tento návrh se nezabývá bany, takže nechápu proč to sem vytahuješ. Ban a mute/jail je trošku rozdíl. Navíc jailů a mute najednou nebývá tolik, takže by to nijak nespamovalo. Navíc jsem se to snažil rozepsat na tolik, aby to nikomu z adminů nedělalo problémy. Jediný, kdo by se musel ponížit by byl hráč co chce prominutí, protože by musel doufat, že jej dostane, nebyla by to jistota, klidně by se tam mohl dát důvod, kde by se hráč musel omluvit, nevypadalo by to líp?
CzSK
Citace
Ameli1 napsal:

Ale taky vemte v potaz plno lidí, co dává inzeráty do /inzerat nebo team chatu, spletou se, hned si to uvědomí, ale trestu se nevyhnou. Jak je napsaný, mohli byste to zamítnout a už by nemohli dát další žádost na ten trest. Boháči se budou smát do xichtu? Jednou to udělá, třeba mu to promineš. Udělá to znova, hodíš mu 20 min a měj si to provokatére Smile

Tady bych to spíš řešil administrátorem než systémem.
Nevím proč hned každý uděluje mute na 10 minut když jasně vidí, že hráč místo vykřičníku napíše "§" a čau.
Místo toho by se měli dávat mute tímto způsobem - 2 minuty, 5 minut, 10 minut, ban. Jednoduchý.
A to jsem byl prý přísný když jsem to řešil dřív takhle...:D
Ondrah98
Jo uděláme milion ústupků někomu kdo neumí dodržet pravidla FU Hráče fakt strašně poníží napsat jeden příkaz, navíc by to bylo hrubě neobjektivní, někdo si jen tak přijde porozdává unmute a unjaily geniální, práce navíc už tak člověk neví co dřív, což souvisí s Cézetem, 2-5-10 je sice hezký, ale než otevřeš suspect, abys ověřil jestli náhodou, tak už to zapadne do chatu a stojí ti další věci. Mají si dávat pozor a konec, je ot jen jejich blbost nehledě na to, že jsem za to dával vary, ale hold se to zneužívalo, tak smůla...

Pořád promíjet něco nějakej tupcům, co nechou nebo neumí dodržet pravidla, to už tu bylo za poslední dobu tolikrát a vždycky z toho vznikl paskvil...

Navíc tohle si myslím, že je hrubě věcí AT, takže pokud by náhodou něco takovýho prošlo bez souhlasu AT, tak cirkus level 1000.

Dál se tu vyjadřovat nebudu, můj názor znáte a nemám potřebu tu 200 příspěvky okecávat jak se mi to nelíbí.

Svatý Juda
CzSK
Citace
Ondrah98 napsal:

Jo uděláme milion ústupků někomu kdo neumí dodržet pravidla FU Hráče fakt strašně poníží napsat jeden příkaz, navíc by to bylo hrubě neobjektivní, někdo si jen tak přijde porozdává unmute a unjaily geniální, práce navíc už tak člověk neví co dřív, což souvisí s Cézetem, 2-5-10 je sice hezký, ale než otevřeš suspect, abys ověřil jestli náhodou, tak už to zapadne do chatu a stojí ti další věci.

Ondrahu, je Vás poslední dobou dost na serveru takže ve výsledku by nemělo stát naprosto nic. Jenže věci stojí i když tento systém (2-5-10-ban) není. Netvrdím že za to můžeš Ty, to ne. Kdykoliv Tě vidím tak jako jeden z mála děláš to co máš ale ostatní? Ale jdi, Ty!
Upravil/a CzSK dne 07.09.2015 21:45
NorB
Myslím, že na jail máš preskočenie väzenia (tuším to stojí 200 kreditov) a zvyšok je hovadina odpúšťať.
Baseball
Udělat to jinak dat třeba 20% z banky za 1 minutu, to už si sakra rozmyslej.

Čímž by se daly vykoupit pouze malé tresty.
Zrušený účet
Musím sdílet názor s Ondrahem. U hráčů v dnešní době nevíš, jestli to napsali omylem a nebo úmyslně. Jsou dost vychcaní na to, aby toho zneužili a nepřišli o pár $. Vím, že to někdy někdo udělá omylem, ale za chybu se platí. Bylo by to pak nespravedlivé, kdyby se některé prohřešky trestaly a některé ne. Hráč si na to nedá pozor, aniž mu dá admin pouze var.
Ameli1
Citace
Baseball napsal:

Udělat to jinak dat třeba 20% z banky za 1 minutu, to už si sakra rozmyslej.

Čímž by se daly vykoupit pouze malé tresty.

A za 5 minut by se mu smazala teda celá banka jo? Palec nahoru

Citace
AppLe napsal:

Myslím, že na jail máš preskočenie väzenia (tuším to stojí 200 kreditov) a zvyšok je hovadina odpúšťať.

Tak to jsem nikdy nezkoušel, jestli jde za kredity přeskočit admin jail, ale nemyslím si, že to jde.

Citace
Gigush napsal:

Musím sdílet názor s Ondrahem. U hráčů v dnešní době nevíš, jestli to napsali omylem a nebo úmyslně. Jsou dost vychcaní na to, aby toho zneužili a nepřišli o pár $. Vím, že to někdy někdo udělá omylem, ale za chybu se platí. Bylo by to pak nespravedlivé, kdyby se některé prohřešky trestaly a některé ne. Hráč si na to nedá pozor, aniž mu dá admin pouze var.

Zdá se mi, že si to nepochopila, možná se mýlím. Trestalo by se vše, žádný ústupky by nebyly. To s hráči, kteří to mohli napsat omylem jsem napsal jen jako příklad. Prostě by přibyla možnost omluvení se. NIKDE BY NEBYLA PODMÁNKA, ŽE AUTOMATICKY PO NAPSÁNÁ PŘÁKAZU BY SE ZRUŠIL TREST, NEBO ŽE BY TO ADMIN MUSEL ŘEŠIT. Byla by to prostě jen možnost.
Baseball
Ameli to byl příklad. Ale spíše by nebylo na škodu udělat 1x var a pak mute prásk na 20 minut na tvrdo. Když neuposlechl var tak ať brečí
Ruda
Jan Hus zemřel mimo jiné kvůli odpustkům a ty to tu chceš zavádět, chudák Honza.
airsoftMAN
Nápad dobrý, ale když to vykoupení bude za malo $$$ tak to bude používat každej.. a když zase za hodně tak se na to každej vykašle a radši počká. Těžko říct jestli to má cenu, ale mě se to celkem líbíSmile
Zrušený účet
Promiň, ale nesouhlasím. Jediný, co pomůže serveru od $ je reforma a přehodnocení ATomasovo myšlení. Aby na server zaváděl pořád bonusy a tím hráči vydělávali 20-80mg za den neni opravdu normální. Dneska si člověk vydělá miliardu za 14 dní, pokud bude dělat jenom mise a to spousta hráčů dělá, je to jejich život. Proč ne, baví je to, OK, nic proti tomu, ale proč tolik $? Já byl šťastněj, když jsem si za celý odpoledne vydělal 2mg a už takhle jsem byl mezi těmi, co vydělali nejvíc a teď máš 1mg za jednu misi u zdravotníků? Jenom výsměch, nic jinýho. Pokuty, vyplácení z trestů a další kraviny už nepomůžou, to by to muselo stát tak 20mg a to si radši každý těch 10 minut počká.

Kravina na n-tou. Nad tímhle se už musí zamyslet ATomas, který nemá zájem tohle asi řešit a spíše na server $ přidává. No comment, nemá to smysl mu něco řikat.

E:
PS: Reformu jen tak nedá si myslim, protože bojuje s hratelností, takže se bojí, že přijde o hráče, když jim sebere jejich našetřený miliardy. Proto se pořád zvyšuje ten dvojitý bonus na odměny, nejdřív z 200 a teď na 280. Je to vidět, jak na ty lidi na serveru působí, aby chodili na server. By mě zajímalo, jakej dětskej psycholog mu radí :D
Upravil/a Zrušený účet dne 09.09.2015 00:26
macik1234
Zdravím co napsal CzSk že hráči si to uvědomí ano uvědomí hodně krát se mi to stalo místo ! jsem napsal § takže si myslím že místo mute by mohly koukat jestli to napíše do inzerátu nebo jestli to napíše znova je to docela jednoduché a mají to i v popisu takzvaně v popisu práce koukat do chatu jestli se tam něco děje. Tohle by bylo moje vyjádření k tomu to příspěvku jestli by byly nějaké otázky napište do SZ nebo do PM na sp ;)
rikardo
Citace
Ameli1 napsal:

Citace
AppLe napsal:

Myslím, že na jail máš preskočenie väzenia (tuším to stojí 200 kreditov)

Tak to jsem nikdy nezkoušel, jestli jde za kredity přeskočit admin jail, ale nemyslím si, že to jde.

Ide, len musíš vedieť ako. :D
Ondrah98
Citace
macik1234 napsal:

Zdravím co napsal CzSk že hráči si to uvědomí ano uvědomí hodně krát se mi to stalo místo ! jsem napsal § takže si myslím že místo mute by mohly koukat jestli to napíše do inzerátu nebo jestli to napíše znova je to docela jednoduché a mají to i v popisu takzvaně v popisu práce koukat do chatu jestli se tam něco děje. Tohle by bylo moje vyjádření k tomu to příspěvku jestli by byly nějaké otázky napište do SZ nebo do PM na sp ;)

Takže je jednoduchý si v 300 hráčích pamatovat, jestli už někdo nenapsal náhodou jednou "omylem" § místo ! a k tomu řešit dalších x věcí? Případně si to ověřovat a tím se zdržovat? Zase promluvil odborník, co ví, jak to funguje a hlavně to zkusil... Palec nahoru

Svatý Juda
macik1234
Hele Ondrah98 nemam co říci to jsem opravdu nečekal že jsi takový kokos jak se o tobě povídá, je snad jasné že nevím jak to tam u vás funguje toho odborníka si odpusť ;) jsem jen hráč jak to kruci mam vědět je to můj názor nemusíš ho brát vážně nikdo to po tobě nechce můžeš to i ignorovat takže cs ;)
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%