Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zavest ?
Ano 51 Hlasov
86%
Ne 8 Hlasov
14%
Počet hlasov: 59

Taxi a porty
ATomas
Zdravím,
u taxikářů se řeší častý problém s tím že většina zákazníků chce taxi s warpy a tak jsou taxikaři bez premia znevýhodněni.

Nápad jak to vyřešit je následující:

Pokud by se taxikář se zákazníkem warpnul tak by mu to na taxametru přidalo paušálně 5000km (+ ta vzdalenost warpu).
Výsledek: warp s taxi bude dražší než kdyby tam taxikář dojel. S tím určite taxikáři nebudou mít problém, když si více vydělají a hráči budou motivování, aby taxikář warp nepoužil. Takto i když má hráč premium a zákazník ho požádá aby na místo dojel. Takže nikdo nebude zvýhodněn ani nezvýhodněn.

Hlasujte.
CzSK
Klidně bych hodil i 10,000 km. Vezmi si že cca 3,400 to je tuším z LS do SF a proto by bylo 5,000 málo.
Reggie_
Na zkoušku bys to tam mohl hodit, pokud to bude hráčům/taxikářům vyhovovat, můžeš ponechat. Není to zase tak špatnej nápad, souhlas. Správně
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Tr1xmy
Jednoznačne ANO Správně Toto tu malo byť už dávno.
Upravil Tr1xmy dňa 25.09.2015 21:07
_Steve-Man_
za pokus to stojí Správně
Zacek
Určitě souhlasím, lidi tenhle job nedělali hlavně kvuli tomu, že se nemohly warpovat. Nápad zní skvěle Good job!
Baseball
No a ti co chtějí Rp mají výhodu. Správně
EviL_FusioN
Dobrý nápad souhlasímSprávně
cZSpajkdR
Určitě ano,sám taxikáře dělám a celkem mě mrzí,že Všichni chtějí jen /lv /sf /ls a chybí mi ta klasická práce,že se prostě projedu po mapě,tohle mě baví víc než jen napsat příkaz a brát za to $ *Dobrá práce*
Panther
A čo tak dať možnosť warpovať pri povolaní taxi aj tým, čo nemajú premium ? . ale warpowať len keď majú zákazníka ..
MarTinSVK
Jáj zase zvyšovanie cien, to nie je stále riešenie problémov pretože zase budu plačkať o reformu. Čo takto spraviť pár zachytných warpov na celej mapke kde by sa mohli warpovať aj zdravotníci a mechaníci aby sa rozprudil server a nebral napr. jeden hrač všetkych zákaznikov (napr ak ovlada strojipis a má 350 uderov za min. ako ja :D ) je jasné že ostatní nemalí šancu ak som bol mechanik, len sem tam mi nejaký zakaznik ušiel. Takto by sa mohlo tankovať viac paliva, radšej by si kupili to jedlo v reštauraciach-dalšia vyhoda zlepšil by si obrat v nemkách. Nielen klik a mam 25000, to je hrá ? To si idem radšej napísať text do wordu =) Mali by ste pouvažovať o servery ako hre, nie ako biznie, takže nesúhlasím =)
andyyzz
No tak zkusit to můžem, je to lepší než zrušit warpy u taxi úplně. Někdy se potřebuji rychle dostat na warp, a bez premia můžu jedině s taxikářem
Zawy
Ano, dal bych to i víc, snad to nedopadne jako s reformou, že dáš hlasování, většina reformu chce a stejně žádná nebude...
MaReK_
Len aby len aby Správně Kappa
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Nosferatu
Skvělý nápad moc se mi to libí, takže jop jop jop. Správně

I kill people and I like it
Ruda
A co tak zrušit warpování normálním taxikářům? To by byl možná lepší nápad ne?
Nesouhlasím.
thorous
Jo to je super nápad, už vidím ty ****, co se budou naschvál warpovat na úkor nezkušených. Dej tam aspon ochranu, aby se to nejdřív zeptalo zákazníka, jestli s warpem souhlasí
gummy
Jako vždy super nápad Smile Správně
cechyy
Souhlasím , sám nemám prémko a když chce někdo odvézt na /sf a napíšu mu ,že nemám prémko tak vystoupí a zavolá si jiný.. SOuhlas Správně
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Baseball
Citácia
Ruda napsal:

A co tak zrušit warpování normálním taxikářům? To by byl možná lepší nápad ne?
Nesouhlasím.

Nebo pravej opak ==> Všichni taxikáři maj WARP ALE! Pouze když maj zákazníka (když nemaj vip)
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%