Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

x~xGrafika (Grafika typu obrázek a na to Text (nepsat) ) x~x
Shock_
Zdravím,
Chtěl bych udělat Grafiku na YouTube (Pozadí a Avatar) Dám tomu šanci a uvidíme no :| .
Jen tak pro Info. Odměna bude kolem 30 mega. Tak aby jste byli v obraze Smile.
Odměny//

Pozadí: Rozlišeni teď z hlavy nevím, ale kdyby jste ho potřebovali vědět tak ho sem napíšu, ale dobrý grafik ho určitě zná Smile
Jako odměnu bych dal 15-20 Mega uvidíme podle kvality.
Ale nejlepší by podle mně bylo za pozadí 20 a avatar 15.

Avatar: Odměna kolem 10mg zase jestli to bude kvalitní práce připlatím ;)

Jméno: BerviCZ
Rád bych byl kdyby avatar měl třeba logo BC nějak graficky hustě uděláno a pozadí nápis BerviCZ zas nějak brutálně a tam třeba Tutoriály a Game nebo jak to napsat a dat tam nějake postavy z her a k tutorialum taky nějaky obrázek prostě každý má svou fantazii.
Barvu,Font,Pozadí a další věci nechám čistě na vás Smile Pokud má někdo ještě nějake lepší nápady hoďte je sem.
Připadne dotazy rád odpovím.
Zakončíme to 20.10.2015 jestli se mi bude něco hodně líbit zakončíme to dříve, kdyby ano upozorním den předem.
Přeji hodně štěstí všem Smile
Odměnu vám vyplatí hráč H16.
Ondrah98
Citácia
17. - Je povolené vyhledávat pouze grafické práce, které jsou spojeny s projektem SuperPařba. (Například Avatar, podpis, ozdobné texty pro topiky v našem webu) Design Gang webu - design webu, nebo jakékoliv jiné grafické práce, které nebudou nijak spojeny se SuperPařbou se mohou zveřejnit, avšak ne s nimi obchodovat.

img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Shock_
Zdravím tě Ondrasku Smile)))))))))))))))))))))
Preklepl jsem se Smile))))))))))))))) mnělo to byt tady na web Jak avatar tak pozadiSmile

rozliseni 2560x1440

a pane mistře proč mi to sem dávaš když obchodovat s tím nebudu je to jen pro moje pouziti.
Ondrah98
Nabízíš, za práci, co není spojená se SP (Youtube grafika) herní $$.

Takže srandu o překlepu web - youtube grafika si dělej z někoho jinýho. Až nebudeš porušovat pravidla, tak si to založ.

Citácia
Chtěl bych udělat Grafiku na YouTube (Pozadí a Avatar) Dám tomu šanci a uvidíme no Frown .
Jen tak pro Info. Odměna bude kolem 30 mega

Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov