Informácie o serveri
Čítať tému
x~xGrafika (Grafika typu obrázek a na to Text (nepsat) ) x~x
|
|
Shock_ |
Pridané 12.10.2015 20:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 161
Založený: 25.04.14
|
Zdravím, Chtěl bych udělat Grafiku na YouTube (Pozadí a Avatar) Dám tomu šanci a uvidíme no :| . Jen tak pro Info. Odměna bude kolem 30 mega. Tak aby jste byli v obraze ![]() Odměny// Pozadí: Rozlišeni teď z hlavy nevím, ale kdyby jste ho potřebovali vědět tak ho sem napíšu, ale dobrý grafik ho určitě zná ![]() Jako odměnu bych dal 15-20 Mega uvidíme podle kvality. Ale nejlepší by podle mně bylo za pozadí 20 a avatar 15. Avatar: Odměna kolem 10mg zase jestli to bude kvalitní práce připlatím ![]() Jméno: BerviCZ Rád bych byl kdyby avatar měl třeba logo BC nějak graficky hustě uděláno a pozadí nápis BerviCZ zas nějak brutálně a tam třeba Tutoriály a Game nebo jak to napsat a dat tam nějake postavy z her a k tutorialum taky nějaky obrázek prostě každý má svou fantazii. Barvu,Font,Pozadí a další věci nechám čistě na vás ![]() Připadne dotazy rád odpovím. Zakončíme to 20.10.2015 jestli se mi bude něco hodně líbit zakončíme to dříve, kdyby ano upozorním den předem. Přeji hodně štěstí všem ![]() Odměnu vám vyplatí hráč H16. |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 12.10.2015 20:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Citácia 17. - Je povolené vyhledávat pouze grafické práce, které jsou spojeny s projektem SuperPařba. (Například Avatar, podpis, ozdobné texty pro topiky v našem webu) Design Gang webu - design webu, nebo jakékoliv jiné grafické práce, které nebudou nijak spojeny se SuperPařbou se mohou zveřejnit, avšak ne s nimi obchodovat. ![]() ![]() |
|
|
Shock_ |
Pridané 12.10.2015 21:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 161
Založený: 25.04.14
|
Zdravím tě Ondrasku ![]() Preklepl jsem se ![]() ![]() rozliseni 2560x1440 a pane mistře proč mi to sem dávaš když obchodovat s tím nebudu je to jen pro moje pouziti. |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 12.10.2015 21:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Nabízíš, za práci, co není spojená se SP (Youtube grafika) herní $$. Takže srandu o překlepu web - youtube grafika si dělej z někoho jinýho. Až nebudeš porušovat pravidla, tak si to založ. Citácia Chtěl bych udělat Grafiku na YouTube (Pozadí a Avatar) Dám tomu šanci a uvidíme no Frown . ![]() ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 HlasovSkyrace
12 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
3 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí