Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Francie
Ruda
Ahoj,
Takže rád bych vyjádřil svůj nesouhlas k jednání oveček s francouzskými vlajkami v podpisu nebo na facebooku.
Připadáte si, že něčemu pomáháte? Připadáte si ve vašich 14 letech natolik empaticky, když si dáváte na profil francouzský vlajky?
Kde jste byli vy empatici, když bylo sestřeleno několik ruských letadel nebo když ISIS popravoval Evropany? Rád bych jen řekl že je mi z každého z vás na blití.
Chcete něco změnit? Fajn, jděte demonstrovat, přihlašte se na vojenskou službu. Ale prosím necpěte tyhle vaše rádoby procítěné sračky na weby a na facebook. Opravdu nikomu nepomáháte a akorát vypadáte jako přihlouplé ovce které nemají na věc vlastní názor.

Díky za pozornost.
Zawy
img.tpx.cz/uploads/FB_IMG_1447539138197.jpg
Taky mě to pěkně štve. Otevřu FB a vyskočí na mě x francouzských vlajek. Lidi si hold myslí, že tím něčeho dosáhnou...
EgoveGL
Začali s tým svetové osobnosti a plebs to nafúkol. Dokonca som zistil že vám to fb odporúča keď si to dá niekto z vašich priatelov. Za pár hodín stihli pridať takú "úžasnú a nepostrádatelnú" vec.
MaReK_
Taký je svet a ludia... Blbý a blbší.
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Geroj
Ruda zdielam tvoj názor, miesto toho aby sa lutovali by mohli prestať robiť karikaturi a robiť si z toho srandu..
Ameli1
Zastávám stejný názor. Jednoduše řečeno "Attention Seeking". Ačkoli vyjádřením svého názoru také upoutáváš jistou pozornost, nicméně to je dle mého názoru lepší, než to ignorovat.

Já jsem zas zkusil trochu ironie.
https://facebook.com/SuperParba.eu/ph...mp;theater

A dotaz na tebe. Ruské sestřelené letadlo tě napadlo samotného, nebo papouškuješ názory podobného rázu, co taktéž kolují na internetu? Ačkoliv mi to je docela jedno, lepší se ohánět pravdivou evidencí, než vymýšlet originální hovadinu.

/edit: Pomalu se bojím otevřít FB, pokaždý, když se tak stane, tak mi nevím, jestli se smát nebo brečet.
Ruda
Citace
A dotaz na tebe. Ruské sestřelené letadlo tě napadlo samotného, nebo papouškuješ názory podobného rázu, co taktéž kolují na internetu? Ačkoliv mi to je docela jedno, lepší se ohánět pravdivou evidencí, než vymýšlet originální hovadinu.

Já dělám semestrálku na téma imigrantů, takže zjišťuju všechny podrobnosti a okolnosti co by to mohli jakkoliv ovlivnit, takže i tohle jsem si zjistil sám, takže se nemusíš bát. :-D
Primer
Viem že nijak nepomáham tomu francúzsku,a sme ako tie ovce,to musím povedať že máte pravdu.
Ale tak vyjadrujeme úprimnú sústrať obetiam toho teroristického útoku v tej reštaurácí,na futbalovom štadioné atď.Že nie sme rozdelený na štáty ktoré bojujú sami ale sme EU,držíme spolu aj smútime spolu.A treba bojovať proti terorizmu.A to je všetko.Je to len môj názor,ako ja cítim.
Baseball
Citace
Nebyl to útok je na Francii, ale na celý svět
- Merklová

Pravda, nic tím nepomůžeš ale "ukážeš" že soucítíš s pozůstalými.

Když dáváte za příkal ruské letadlo -> Jedná se o to že to je jeden útok, každý může vzít peníze dát v Praze personálu stotísíce a daj do letadla bombu.. Tady jde o to že to bylo organizované na ZASTRAŠENÁ EU a zbytku světa před útoky na IS. Takže když si dáš vlajku / text tak dokážeš ISlámu že se jich nebojíš. (Toť moje teorie) Samozřejmě že sem Islámista na 90% nepůjde ale kdyby náhodou.
Upravil/a Baseball dne 15.11.2015 06:58
Primer
Citace
Baseball napsal:

Citace
Nebyl to útok je na Francii, ale na celý svět
- Merklová

Pravda, nic tím nepomůžeš ale "ukážeš" že soucítíš s pozůstalými.

Když dáváte za příkal ruské letadlo -> Jedná se o to že to je jeden útok, každý může vzít peníze dát v Praze personálu stotísíce a daj do letadla bombu.. Tady jde o to že to bylo organizované na ZASTRAŠENÁ EU a zbytku světa před útoky na IS. Takže když si dáš vlajku / text tak dokážeš ISlámu že se jich nebojíš. (Toť moje teorie) Samozřejmě že sem Islámista na 90% nepůjde ale kdyby náhodou.

Tak s týmto s tebou musím súhlasiť!Tak toto si velmi pekne napísal,a je to pravda!
EgoveGL
Citace
Takže když si dáš vlajku / text tak dokážeš ISlámu že se jich nebojíš. (Toť moje teorie) Samozřejmě že sem Islámista na 90% nepůjde ale kdyby náhodou.

:-D :-D :-D Tu sa len potvrdzuje, že 90% ludí, ktorý tak ukrutne súcítia ani nevie o čom celý včerajší deň bol. Ty sa nebojíš teroristov? Si tvrdý chlap, keby bola Európa plná takých hrdinov ako si Ty, boli by sme neohrozený. Sa uvedom, teroristu asi zaujíma, že budú mať milióny ludí na fb profilovku s farbami Francúzska. Vyjadruješ súcit? A keby zastrelili sto ludí v tvojom meste, písalo by sa o tom v BBC alebo by francúzske deti písali po celom internete #prayforczech?
Baseball
Vůbec jsi to nepochopil..

Je to míněno tak že tě nezastraší..
Primer
A to čo napísal basebal bolo myslené že nezastaší EU.Lebo ích cielom je vyvolať vojnu,strach,chaos.Že mi proti ním budeme bojovať!A nevzdáme sa len tak.
hammy
Každá francouzská vlajka na profilovce a každý #prayforparis oživí jednu oběť, vymýtí terorismus, nastolí mír, zeslabí smutek, zabrání kácení lesů, vyčistí oceány, zasytí duhu, zvětší vám péro a dá vzpomenout na sílu davového efektu mezi retardy.
Ondrah98
Konečně někdo začal myslet nebo spíš myslet nepřestal... Vystihl si to, co si myslím, akorát mi přišlo zbytečný tu vyvolávat debaty 14-letých odborníků na téma IS a terorismus... Ale tak z
Citace
Já dělám semestrálku na téma imigrantů, takže zjišťuju všechny podrobnosti a okolnosti co by to mohli jakkoliv ovlivnit, takže i tohle jsem si zjistil sám, takže se nemusíš bát. :-D
jsem nějak pochopil, že se o to zajímáš daleko víc. Nevím sice jak moc jsou pro Tebe důležité názory místní komunity, ale proč se nedozvědět spoustu nových věcí, o kterých jsme neměli ani tušení... Jinak co studuješ? Protože psát na tohle téma mi přijde docela složitý... Smile
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Baseball
Btw, já jsem si dal zde i na fb to jen na jeden den abych v tom prvním dni "vyjádřil soustrast" vše pozůstalým nechci to mít dlouho fakt jen ten jeden den jsem si to nastavil.
Baseball
Citace
BTears napsal:

To je tá drbnutá mentalita, väčšinou to nerobia pre empatiu ale aby boli zaujímaví, hlavne si nemôžu dovoliť nebyť IN .
JAk s vlajkami, tak kadejaké blbé farebné náramky a iné spostosti, je toho vela. 70 % ludí čo má všade tie vlajky ani nevie čo presne a kde sa to stalo, len to vidia tak si to dajú aj oni, však čo prečo nie aj ja keď oni to majú :D

S tímto nesouhlasím, sleduji to a vím co se kde stalo.

Ale tak se tu nebudeme hádat že :D
Yamatino108
Súhlasím s tým čo napísal Ruda,NIKOMU TYM NIJAK NEPOMOZETE.Ovela viac by ste pomohli keby ste zapálili sviečku,pomodlili sa,venovali tam svoju myšlienku.To je môj názor.
Vojto
Citace
_Prdonn_ napsal:

Že nie sme rozdelený na štáty ktoré bojujú sami ale sme EU,držíme spolu aj smútime spolu.

EU je jeden velký odpad. A že držíme spolu? Keby sa bolo niečo také stalo na SVK/CZE/PL tak už vidím ako celá EU, ktorá vraj drží spolu by si dávala farby našich krajín na FB alebo neviem kde.
Groot
Mrtvych oplakávať netreba ! Treba ich pomstiť, nič viac nič menej..
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%