Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Mise ve VW
Ano 23 Hlasů
28%
N 59 Hlasů
72%
Počet hlasů: 82

Mise ve VW
ATomas
Zdravím,
no co dodat, chtel bych to videt v ankete, hlasujte, ano/ne.

Jen připomínám mise do VW by sla přepnout za stejných podmínek, jako jde zapnout Y afk.
Upravil/a Zrušený účet dne 12.01.2016 14:43
hormoskunk
to je dobré hodně těch uplakaných děcek nemá účet na fóru, takže by jsme to s tím NE mohli vyhrát :D nicméně můj názor na tohle téma najdete v topicu od mikulla https://superparba.eu/forum/viewthrea...d_id=72509
_Steve-Man_
Tak tedy doufám že vyhraje anketa NEŠpatný
Proč by si chtěl těm děckám pořád něco ulehčovat? já na SP začal v roce 2010, bylo mi 10let a potřeboval jsem snad nějaký VW? dokázal jsem se ubránit!
+ ten tvůj nápad na to odebírání zbraní do VW... ATomasi hele..Tady jsi v GTA a ty chceš odebrat zbraně?:D
Neulehčuj pořád něco děckám hru, mě to taky nikdo neulehčoval...
Vikush
Trošku neférové hlasovanie, idem si asi založiť 50 účtov na webe s dip, srandujem. To já ne!
Nie každý hráč navštevuje pravidelne web.
Ondrah98
Citace
Vikush napsal:

Nie každý hráč navštevuje pravidelne web.

A? Jak tě znám, tak to myslíš tak, že ne každej co jezdí mise do zblbnutí tu nemůže dát ano... Škoda, že tvůj argument je k ničemu, protože ne každý, kdo by dal ne navštěvuje web a navíc, kdo na web nechodí, tak ani neví, že se tu něco takovýho řeší.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Zawy
ne ne a nee
julo
Ne!!! stačí im AFK
Rosta
Ne, toto už by bylo fakt moc. To co mají teď jim stačí. Takhle klesne zábava a všichni budou jezdit jen mise.
Baseball
Návrh: Dát hráče po zmáčknutí Y do VW + ZMRAZIT čímž mu misi nezruší = účel splní | hráči nebudou nadávat že nebudou vidět ostatní protože jezdit budou v normálním.
Pitras
Ne, už dost co mají AFK. Je to GTA, ne žádný simulátor.
TimG
Citace
Baseball napsal:

Návrh: Dát hráče po zmáčknutí Y do VW + ZMRAZIT čímž mu misi nezruší = účel splní | hráči nebudou nadávat že nebudou vidět ostatní protože jezdit budou v normálním.

To nie je zlý nápad.
ATomas
Citace
Baseball napsal:

To zni dobre, tzn dat afk hrace do vw (vsechny afk i ti kteri nejsou v misi). ono to rozhazeni po vw taky serveru trochu ulevi...
Rosta
Citace
ATomas napsal:

Citace
Baseball napsal:

To zni dobre, tzn dat afk hrace do vw (vsechny afk i ti kteri nejsou v misi). ono to rozhazeni po vw taky serveru trochu ulevi...

Podle mě je to stále stejné, kamioňáci to budou zneužívat při přetížení aby je nestopli poldové a když se k ním bude blížit nějaký hráč tak se radši taky hodí do VW aby neriskovali, takže z tohohle budou mít lepší pocit jen řidiči kamionu, kteří se ve VW nebudou cítit opuštění, ale když jim bude hrozit jen nejmenší škrábanec tak se hodí do VW.
Baseball
Tak samozřejmě při přetížení za A nedá do VW dá AFk a půjde dát kontrola nebo za B nepůjde nic.
cechyy
Citace
Rosta napsal:

Citace
ATomas napsal:

Citace
Baseball napsal:

Podle mě je to stále stejné, kamioňáci to budou zneužívat při přetížení aby je nestopli poldové a když se k ním bude blížit nějaký hráč tak se radši taky hodí do VW aby neriskovali, takže z tohohle budou mít lepší pocit jen řidiči kamionu, kteří se ve VW nebudou cítit opuštění, ale když jim bude hrozit jen nejmenší škrábanec tak se hodí do VW.

Souhlasím s Rostou.. všichni zase budou toho zneužívat ,že jdou do VW a budou mít ještě AFK.. maximálně jak psal Baseball to zmražení.. je to prostě GTA( reálný ,ale virtualní svět) to za chvíli by každej dělal jen mise a na mapě ani noha.. co by to bylo..
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Panther
Určite nie .. vyjadril som sa v téme, ktorá je už locknutá .. ale jednoducho nesúhlasím a dúfam, pre dobro SP, že k niečomu takému nedôjde
Dolix
Ne! Bohatě jim stačí Y. Podle mě zbytečnost.
Každý, koho potkáš, vede boj, o kterém nic nevíš, buď milý, vždy!
Budou dny, kdy to budeš chtít zabalit, nedělej to.
Bwencik11
Myslím, že stačí AFK (Y)..
Zrušený účet
Nikdy!!! Tohle je největší kravina, o který se tu může hlasovat!!!!

Doufalm, že se tohle nezavede *ZABIT*
ATomas
Citace
Rosta napsal:

Citace
ATomas napsal:

Citace
Baseball napsal:

U afk jsem nastavil ze polda muze kamionaka skontrolovat ,pokud neni kamionak afk dele jak 60 vterin. tak bych dal ze ten vw byto nastavilo az po tech 60ti vterinach
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%