Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Clash of Clans - kdo hraje?
Pitras
Čaute, myslím že tady už podobný topic byl, tuším že od CzSK tak rok a půl zpátky.
Chci se vás zeptat kdo z vás tuto multiplayer strategii na mobil hraje. Mohli bychom založit nějaký clan tady ze SP komunity. Piště do komentů vaše levely a townhally.
CzSK
Levl 116 th 9 na max (krom hera a zdí, ty dodělám než půjdu na další levl). Nevím ale jestli má smysl zakládat klan když bychom museli jít od 1 levlu.
Pitras
To je pravda no... Ale mě by to nevadilo, stejně to hrajeme pro srandu.
CzSK
Citace
Pitras napsal:

To je pravda no... Ale mě by to nevadilo, stejně to hrajeme pro srandu.

Na jednu stranu to může být super ale zase by mě štvalo že bych dostával do CC nějaký prdy levlu 3* apod. Už jsem zvyklej že mám vše na max. :D
Jiry
Level 160, TH 10 na max a za pár dní jdu na th 11
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Opti
Přesně jak povídá Péťa hrajeme to pro srandu a né jako třeba nějaký epesrádes tým Smile) já jsem level 218 a mám townhall 18.Pokud mi Péťo nevěříš ,tak se koukni přes přátelé co máš na fb.Jinak se mnou určitě můžeš počítat
Baseball
Lvl 90 TH 10 Do clanu bych šel. Take to hraji hodne 4Fun. jsem v nejakem super low clanu :D
Pitras
CzSK, to když mi někdo dá tak to hned vyházím :D. To bychom si už nějak ošéfovali :D
Azor
Lvl 103 th 9. Klidně we přidám, ale poslední dobou tam jsem jen na wc...
cechyy
Mám 2 účty jeden lvl 90+,- Th9. a druhý účet lvl 60+,- th6 , větší mám na tabletu ,kde jsem jednou za rok a druhý na mobilu ,když jsem na wc
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Pitras
Super hoši, jak to vidím, mohli bychom to zkusit. Ale aby nás bylo minimálně 10 a jestli by jste do toho teda šli. Ještě já znám pár lidí co by šlo, takže kdybych to dal dohromady s těmi, co tady už napsali tak by nás bylo asi cca 15.
Zawy
Dlouho jsme to nehrál, momentálně jsem bez mobilu, jestli bych mohl, přidal bych se někdy v průběhu příštího týdne. Jestli si dobře vzpomínám, lvl něco přes 60, TH 8 nebo 9.
Pitras
Ještě by jste mohli napsat klany ve kterém teď jste, bych se na vás podíval :D.
Ticka
Lvl 81 th8.Celkom dlho som to nehral ale kludne by som začal zas hrávať aktivne.
cechyy
Stačí jméno ne ? :D Nejsme teď v žádnem klánu , najdi si mě skajler a Skajler :D to jsou ty dva
rikardo
Citace
SkaJleR napsal:

Stačí jméno ne ? :D Nejsme teď v žádnem klánu , najdi si mě skajler a Skajler :D to jsou ty dva

cez nick sa nedá hladať ak si dobre pamätám..
cechyy
Hej ? Už si to nepamatuji.. ale v klánu nejsem , takže se asi na mě nepodíváš..
Pitras
Jak psal slonis. Pres jmeno to nejde. Jedine najit clan a potom v nem hrace.
cechyy
Aha , to nevím jak najdeš mě , nemám klán , takže mě asi nenajdeš.. jedině se sejít v tom jendo klánu , co tu založíme a pak se na nás podívá , buď to budeš brát nebo ne Smile
LuKi_
TH - 7, 41 level ale začínal jsem asi před 2 nebo 3 měsíci tak trošku slabší jsem no :/
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů