Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

ochranka
Zawy
http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=74199
Jak chceš, napíšu Ti to tedy znovu a bez hidu. Jsem totiž zvědavý na důvod, teda pokud mi ten návrh nesmažeš [img]http://outlawsdeckers.clanweb.eu/images/smiley/JC_flirt.gif[/img]

Příjde mi zajímavé, proč jsi nesnížil ochranku hráčům, kteří si ji naklikali před zavedením tohoto systému ochranky. Je to obrovské zvýhodnění, protože někteří mají 10k hodin a více a ostatní tolik s tímto systémem samozřejmě mít nemohou Smile. A tolik nahraných hodin určitě taky nikdo nemá Smile
Upravil/a Zawy dne 10.03.2016 17:49
Ladik_
Ano přesně tak jim to snížit na př. 100h aby sem taky občas chodili a tu ochranku si navýšit a ne jen si vybrat $
Kurkuma
Hráči co si naklikali by si stěžovali. Taky do toho dali $.
Zawy
Tak by se jim to proplatilo, no bože. Prostě je to doooost nespravedlivé.
Nosferatu
O co se tu sakra snažíte ?
V době, kdy si to hráči naklikali byly pro nemovitosti úplně jiná pravidla.
V dnešní době tu máme nové pravidla které neumožní hráči si naklikat neomezené množství ochranky, takže ti co si tu ochranku nenaklikali tehdy ještě před novým systémem si za mohou samy. Ti co to stihli momentálně nejedou proti pravidlům, ale těží na tom, že své nemovitosti si nakoupili za starého systému kde si tohle ještě mohli dovolit, takže to že Vám se to nelibí, neznamená že se jím to odebere.
Pro tyto hráče by to bylo nefér, protože k tomu přišli tenkrát ještě dle pravidel a nepřišli k tomu podvodem.
Takže se ani nedivím, že ti to ATomas zamítl.
Tady popravdě smrdí závist, protože hráči co své nemovitosti už mají dlouho si dokázali naklikat ochranku a Vy teď na to nemůžete nic víc nic míň.
Každopádně i těmto hráčům ta ochranka dojde a pak budou muset jet dle aktuálních pravidel.
I kill people and I like it
Zawy
nvm proc je to v nezaraditelnych, asi nejaka chyba
Ameli1
Já jsem rád, že to takto ATomas vyřešil. Proč by se na to mělo vztahovat retroaktivita? Když něco zavedeš, tak by to nemělo upravovat něco z minulosti, ale jen od doby zavedení dále, né zpětně.
Fifa
Jako ano, je to špatný, protože opravdu někdo má 10000 hodin ochranky, ale je kravina, aby se mu 8000 hodin proplácelo. Za:

1) Za kolik by se mu vyplatila 1 hodina, když se cena ochranky mění? Buď hodně prodělá nebo vydělá.
2) Ochranku klikal poctivě maximálně po 3 hodinách, trávil u toho hodně času, tudíž je kravina ho o to připravit
3) Když tam někdo má 10000 hodin a třeba pouze 250 nahraných hodin, co když je teď na 14 dní pryč? To přijde a nebude mít nemovitost ani peníze? Kravina

Je to špatný, ale nejlépe vyřešený, jak to šlo pro blaho všem a aby nevznikly další potíže.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%