Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Problem s hrou schození na plochu
otheremilian
Zdravím přátelé po dlouhé době

měl bych dotaz,po dlouhé době sem si chtěl přijít zahrát na server ale bohužel z nějakého důvodu když zapnu klienta a dám connect na server tak se začne načítat hra a najednou mě to schodí na plochu,poté co piše connect tak opět pád na plochu sotva se přihlasím tak stále mě to schazuje na plochu nevím z jakého důvodu Sad
každopádně budu rád za každou pomoct

Jinak jedu na externí grafiku Nvidia GT 610 ale grafikou to snad nebude Smile
MRSHLL
Ahoj.. Když jsem hrával na jedno novějším notebooku, tak se mi stávalo totéž. Já to vždy vyřešil tak, že jsem klikal, jak smyslu zbavený, na ikonu GTA v liště. Snad ti to nějak pomůže. /Marshall.
img.tpx.cz/uploads/gallery6.png
otheremilian
Citácia
Kuba16oo napsal:

Ahoj.. Když jsem hrával na jedno novějším notebooku, tak se mi stávalo totéž. Já to vždy vyřešil tak, že jsem klikal, jak smyslu zbavený, na ikonu GTA v liště. Snad ti to nějak pomůže. /Marshall.

Ahoj děkuji ti Smile pokusím se ale ono to neustále padá ale jiné hry například: GTA V jde bez problému....
Spidzer
Takový problém jsem měl v minulosti taky, pomohlo mi přeinstalování klienta SA-MP. Zkus jestli pomůže.
otheremilian
Citácia
Spidzeroovec napsal:

Takový problém jsem měl v minulosti taky, pomohlo mi přeinstalování klienta SA-MP. Zkus jestli pomůže.

dobrá děkuji pokusím se snad pomuže Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov