Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nechce vrátit penize
eliskatv
Dobrý den, Aero mi nechce vratit penize a mechanici u nekterych zabiji sve mechaniky a nici jim praci. prosim udelejte stim neco
omlouvam se za gramatiku.
Ondrah98
Ahoj, je mi líto, ale jediné co jsem z celého vyjádření pochopil je pozdrav... Zkus vše nějak uvést do souvislostí a poskládej smysluplné věty.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
matok007
Ondro mam ti to prelozit lebo vidim ze nevies rozmyslat nad tym co on pise ?
Tearsko
Veď čo na tom nechápeš ondro veď aero mu nechce vrátiť peniaze a mechanikom ničia prácu. Okamžite to choď na server vyriešiť LOOLLOOLLOOLLOOL
matok007
Tears aspon vidim ze nejsom jediny co vidi ze ondraha nevie citat s porozumenim :D
Ondrah98
Bohužel nechápeš ironii... A nic mi prosím nepřekládej, tvoje texty jsou ještě horší než tohle...

Svatý Juda
matok007
ale maju logiku ked nad nimi 5 min porozmislas len to vidim tak ze si na to lenivy :D
a ironiu chapem Smile
Krowky
Pocuj, ty hlavne pomoz sam sebe porozumiet osnove na prominuti banu dobre?
Ty sam nevies citat s porozumenim:

JE tam napisane: Na kazdy ban novu ziadost
Ty si tu pochopil: Vsetky bany v jednej

Je tam napisane: Vlozte IP adresu
Ty si to pochopil: Zabudol som svoju IP
Tak nechapem preco sa tu hras na chytreho a chces pomahat inym ked nevies pomoct sebe.

No a aby som nebol uplne offtopci tak ty co si zalozil temu.

Mechanik mechanika zabit nemoze, ani mu nemoze znicit auto. Ak si niekomu pozical prachy a on ti ich nechce vratit jke to tvoj problem.
Ak ta niekto podviedol zaloz si v podvodoch na to "Staznost na daneho hraca"
Ondrah98
Proč bych měl 5 minut přemýšlet na tvými pochybnými výplody? Na to fakt nemám čas, tím spíš, když to většina ostatních zvládne napsat naprosto normálně. Nevím, co se to tu dnes vyrojilo za skvadru hlupáků, ale už to ani vtipný není.

Svatý Juda
matok007
Citácia
Ondrah98 napsal:

Proč bych měl 5 minut přemýšlet na tvými pochybnými výplody? Na to fakt nemám čas, tím spíš, když to většina ostatních zvládne napsat naprosto normálně. Nevím, co se to tu dnes vyrojilo za skvadru hlupáků, ale už to ani vtipný není.

takze ked niekto hackoval ludom ipcka a kradol majetky to obl moj vyxplod ? lebo si ma za to nam mna hovoril blbost a potom ze pravda a ospravelnis sa mi ja to primam ale ked tu vidim ze rikas len vyplody rikam tak se i nad tim zamysli lebo to s tymi ip nebol moj vyplod dik
sry za pravopis
Ondrah98
Citácia
sry za pravopis

Nemám co dodat NemůžuNemůžuNemůžu Až začneš chápat text, tak se ozvi. Ahoj.

(Omlouvám se za OT)

Svatý Juda
Tearsko
Citácia
matok007 napsal:

Tears aspon vidim ze nejsom jediny co vidi ze ondraha nevie citat s porozumenim :D

Ja skôr vidím že ty a irónia si nerozumiete :D
Zrušený účet
Krowky, někdy se to bugne a můžeš zabít vlastní povolání. Nepopsal přesně jak se zabíjí, jestli jsou třeba ve stejné firmě, podají výpověď jeden z nich a pak zabiji ostatní. Ono by to chtělo trochu rozvést no.

On matok je někdy sice trochu blbější, ale na skype přes hovor se umí celkem vyjadřovat a je slušně vychovaný vůči starším osobám. :D To ho ovšem neopravňuje psát na webu jako prase. Někdy i já mám problém po něm něco přečíst. rofl
matok007
Citácia
Gigush napsal:

Krowky, někdy se to bugne a můžeš zabít vlastní povolání. Nepopsal přesně jak se zabíjí, jestli jsou třeba ve stejné firmě, podají výpověď jeden z nich a pak zabiji ostatní. Ono by to chtělo trochu rozvést no.

On matok je někdy sice trochu blbější, ale na skype přes hovor se umí celkem vyjadřovat a je slušně vychovaný vůči starším osobám. :D To ho ovšem neopravňuje psát na webu jako prase. Někdy i já mám problém po něm něco přečíst. rofl
áno niekto čo je na mojej strane a hráčov aj keď sú v at a neznášam ich tak voči nim nemám účtu a je mi jedno aj keď sú v AT to mi je či je hl či normal admin a keď si aj otvorím ústa tak vždy mám trest neraz som povedal že ondrah si pr vála šunky a ďalšie veci a hneď mi I dal pozastavenie na webe :D ale čo snim už stane sa takže asi tak to je prozatm všetko
Ondrah98
Matoku - poslední reakce na tebe, protože od teď tě budu ignorovat a jen trestat tvoje prohřešky! Za prvé absolutně nevím, co jsem ti udělal, takže mi to můžeš zkusit vysvětlit, ale jinde než mimo tento topik! Dále si nemáš co otvírat ústa, teda vlastně ano můžeš, ale musíš mít argumenty a schopnost argumentovat, která je u tebe očividně nulová, když neumíš napsat ani jednu větu! Dále nevím, proč mi píšeš, že si válím šunky a nic nedělám, to je vidět moc dobře, jak mě znáš a víš, co vše jsem tady udělal. Takže si setřiď myšlenky, zkus třeba zatřepat hlavou a ony třeba spadnou na jednu stranu a tím se ti setřídí. Na hlavu

A protože matok obvykle nechápe, že nemá něco dělat a hlavně proto, že zakladatel nebyl schopen dodat více informací Lock!

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche