Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

[Grafika 10MG]
Rpph
Ahojte Chalani heheheee

Chcel by som Vás poprosiť o nejaký ten avatar a podpis Smile

img.tpx.cz/uploads/RaaffSIMOONS.jpg

Text: Rpph.

Podpis img.tpx.cz/uploads/MUSIMUZNAT.jpg

Text: Musím uznať + priesvitnejší nadpis" Click Vizitka "

Typ písma, alebo Font neviem jak sa to volá: img.tpx.cz/uploads/SMOUKYMLG2.png

ďakujem pekne Smile Rozlíšenie nechám na Vás neviem jaké sa hodí na podpis a avatar Smile, a samozrejme Vás nejaká odmena neminie
5M= Podpis | 5m= Avatar.

Upravil/a Rpph dne 14.06.2016 08:46
Nxs
Něco jsem ti na rychlo zkusil vytvořit. Není to nic moc, ani nevím, jak se jmenuje ten font co jsi chtěl ale..snaha byla. PSD jsem si uložil, takže kdybys chtěl upravit třeba barvu textu, tak by to šlo.
img.tpx.cz/uploads/rippahpodpis-edit.png
i.imgur.com/WHTT459.gif
Rpph
Ahoj Nexus, nedával by som tam nejaké extra farby Smile Nechcem z toho dúhu, stačí jednou farbou, nejakou šedou, sivou, bielou, a aj jedným typom písma + Obrázok nerozmazať, každopádne vďaka, čakám na ďalšie, + skús to upraviť, ak máš čas Smile
CpT
Ahoj jakým fontom by se chcel mať na profilovke to Rpph. ? neviem jako sa henten volá
CpT
Skúsil som zatial podpis keď tak napíš čo by si chcel inak môžem to zmeniť img.tpx.cz/uploads/podpisprerpph..jpg
Charlie1
img.tpx.cz/uploads/88895444.jpg
Upravil/a Charlie1 dne 15.06.2016 14:08
Grizzly
img.tpx.cz/uploads/Rpphy..png

img.tpx.cz/uploads/Rpphyvizitka.png
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
SmouKy_
Font : Brush Script MT
Nemáte zač
Rpph
Smouky vďaka, vážim si to x) :D

Avatar, sa mi páči velmi Grizzly, ak nebude niečo lepšie, takéto jednoduché je to pekné Smile ešte Grizzly ak by si skúsil nejakou tiež takou "priesvitnou" Jednou farbou, ten podpis .. Smile, a ak by sa ti dalo tak rovnaký font, ale nejakú krvavo červenú tam skúsiť ešte dať (Na ten podpis) dve varianty, priesvitná a červená. Zatial sa mi páči najviac Grizzlyho Avatar, takže si ho rovno dávam, ale ešte počkám na nejaký lepší nejaký čas, ak sa nič nenájde nechám si ho + Grizzlymu predám odmenu.
Upravil/a Rpph dne 15.06.2016 16:46
Nxs
Klidně ti to editnu, ale teď zrovna nejsem na PC, takže kdybys počkal...do zítřejšího večera to tu máš (:

//eimg.tpx.cz/uploads/rippahpodpis22fd54.png

//e2img.tpx.cz/uploads/rippahpospisuprava.png
Jak jsi psal že chceš to "Click vizitka" méně výrazným, tak jsem to tak udělal (: S tímto jiným fontem se mi to zdá takové jednoduché, ale když to tak chceš :D Jak se říká, v jednoduchosti se skrývá krása jazyk
Upravil/a Nxs dne 17.06.2016 17:40
i.imgur.com/WHTT459.gif
Rpph
Nexus, ak by si urobil aj ten text "Musím uznať" takým fontom jak CLICK VIZITKA, tak by to bolo lepšie Smile

EDIT: Stále to nieje ten font x( :D
Upravil/a Rpph dne 17.06.2016 19:55
Nxs
Snad final verze. :D
img.tpx.cz/uploads/rippahpodpisbynxs.png
Upravil/a Nxs dne 18.06.2016 20:33
i.imgur.com/WHTT459.gif
Rpph
Hej no x) už je to lepšie Smile Ešte počkám či sa niekto neozve z lepším návrhom Smile vďaka
Reggie_
Výtvory tu máš, několik týdnů uplynulo, takže zamykám. Lock!
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
11 Hlasů
24%